Thuispagina » Blog » Reviews over Zensage, Truus Wijsmullerstraat 17, Pijnacker

Reviews over Zensage, Truus Wijsmullerstraat 17, Pijnacker

door Lotte Meijer
10 reacties
Reviews over Zensage, Truus Wijsmullerstraat 17, Pijnacker
5/5 - (9 stemmen)

Zensage is een toonaangevende massagetherapiepraktijk gelegen aan de Truus Wijsmullerstraat 17, 2642 CZ in Pijnacker. De praktijk is expert in het bieden van hoogwaardige massagebehandelingen die zowel ontspannend als helend zijn.

Ontdek algemene informatie over Zensage

Zensage is een toonaangevende massagetherapiepraktijk gelegen aan de Truus Wijsmullerstraat 17, 2642 CZ in Pijnacker. De praktijk is expert in het bieden van hoogwaardige massagebehandelingen die zowel ontspannend als helend zijn. Met een focus op het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid, heeft Zensage een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van een uitzonderlijke service aan haar klanten.

Een van de meest opvallende kenmerken van Zensage is de toegankelijkheid. De praktijk beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, wat betekent dat mensen met een handicap gemakkelijk en comfortabel gebruik kunnen maken van de diensten van de praktijk. Het toewijzen van ruimte voor mindervaliden onderstreept de toewijding van Zensage om een inclusieve en gastvrije omgeving te creëren voor al haar klanten.

 Zensage fotos

Zensage fotos

Naast toegankelijkheid staat Zensage ook bekend om haar inclusieve benadering van klanten. De praktijk verwelkomt mensen van alle achtergronden en identiteiten en streeft ernaar een veilige ruimte te bieden voor LGBTQ+ gemeenschappen. Transgender personen kunnen erop vertrouwen dat ze bij Zensage met respect en waardigheid behandeld zullen worden, wat bijdraagt aan een sfeer van acceptatie en gelijkheid.

Naast de toegankelijkheid en inclusiviteit, onderscheidt Zensage zich door haar uitgebreide aanbod van massages en therapieën. Met werktijden die geschikt zijn voor zowel de drukke professional als de vrijetijdszoeker, biedt Zensage flexibele afspraakmogelijkheden die aansluiten bij de behoeften van haar klanten. Of het nu gaat om een ontspannende Zweedse massage of een diepgaande sportmassage, de ervaren therapeuten van Zensage passen hun behandelingen aan om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Zensage fotos

Zensage fotos

Met een toegewijd team, een uitnodigende sfeer en een scala aan massageopties, is Zensage de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar professionele en persoonlijke massagetherapie. Bezoek de website op http://www.zensage.nl/ of bel 0651534122 om een afspraak te maken en zelf te ervaren wat deze uitzonderlijke praktijk te bieden heeft.

Informatie over Zensage

Massagetherapeut: 5(9 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.19:00 tot 22:00
Dinsdag 27 feb.19:00 tot 22:00
Woensdag 28 feb.19:00 tot 22:00
Donderdag 29 feb.19:00 tot 22:00
Vrijdag 1 mrt.10:00 tot 22:00
Zaterdag 2 mrt.10:00 tot 17:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Zensage
  • Truus Wijsmullerstraat 17, 2642 CZ Pijnacker, Nederland
  • http://www.zensage.nl/
  • +31651534122
  • 1.35 km (van het centrum van Pijnacker tot Zensage).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Zensage, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Marcel is zoveel meer dan alleen masseur. Hij heeft niet alleen gouden handen maar ook een gouden hart. Ik ben inmiddels vaste klant en ben niet van plan om nog naar een ander te gaan. Zoek je ontspanning, dan is dit wat je zoekt

Elize Hesselberth (22 november 2023)
Elize Hesselberth

Afspraak maken is noodzakelijk hier ivm de vele mensen die daar bezoeken. Uitstekende massage gekregen in een prettige omgeving, een aanrader voor allen die af en toe een heerlijke massage wensen

fedde van dam (14 december 2022)
fedde van dam

De ontspanningsmassage is heerlijk. Marcel is een toegewijd masseur. Relaxed, professioneel, weet waar hij extra aandacht aan kan geven. Aanrader !

Fred Jansen (1 februari 2020)
Fred Jansen

Super fijne vibe heeft Marcel. Je bent in hele goede handen bij hem. Heerlijk genieten op zijn tafel. Aanrader!

Rosie van der Klauw (21 januari 2020)
Rosie van der Klauw

Moe en gejaagd kwam ik binnen, na anderhalf uur ging ik als herboren naar buiten. Dankzij een heerlijke Zensage behandeling, maar zeker ook dankzij de persoonlijke aandacht. Marcel nogmaals bedankt!!

Rowdy Durand (13 januari 2020)
Rowdy Durand

Foto’s van Zensage

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Zensage, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Zensage, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Zensage hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Zensage, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Dansschool Andrea Pijnacker, Gantellaan 1
Dansschool ( 80% )
Gantellaan 1, 2642 JK Pijnacker, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Zensage - een Massagetherapeut in Pijnacker, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Zensage. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

10 reacties

Rowdy Durand
Rowdy Durand 13 januari, 2020 - 3:29 pm
Moe en gejaagd kwam ik binnen, na anderhalf uur ging ik als herboren naar buiten.
Dankzij een heerlijke Zensage behandeling, maar zeker ook dankzij de persoonlijke aandacht.
Marcel nogmaals bedankt!!
Antwoord
Rosie van der Klauw
Rosie van der Klauw 21 januari, 2020 - 7:59 am
Super fijne vibe heeft Marcel. Je bent in hele goede handen bij hem. Heerlijk genieten op zijn tafel. Aanrader!
Antwoord
Natalie Klop
Natalie Klop 28 januari, 2020 - 3:10 pm
Heerlijk gemasseerd, super relaxing!
Antwoord
Fred Jansen
Fred Jansen 1 februari, 2020 - 11:24 pm
De ontspanningsmassage is heerlijk. Marcel is een toegewijd masseur. Relaxed, professioneel, weet waar hij extra aandacht aan kan geven. Aanrader !
Antwoord
Marco van Elk
Marco van Elk 16 februari, 2020 - 3:09 pm
Heerlijk genieten van een ‘Zen massage’! Aanrader!
Antwoord
K M
K M 29 december, 2021 - 2:25 pm
Zeer tevreden klant hier.

Ik ging daarheen met pijn in mijn hele lichaam, veroorzaakt door jarenlange stress, en regelde een neurale reset-therapie.

Allereerst werd mij het proces, de grenzen en de verwachtingen heel duidelijk uitgelegd. Ten tweede was de hele ervaring positief, vriendelijk en rustgevend.
Uiteindelijk heeft het mij echt geholpen. Ik verliet het hotel met een comfortabeler, “zachter”, lichter gevoel. Het duurde ongeveer 5 dagen om het volledige voordeel te behalen.

In het verleden heb ik veel massages geprobeerd die op dat moment fijn aanvoelden, maar er was geen blijvend effect. Dit was anders. Ik voel me geweldig 8 dagen na 1 sessie van deze geweldige therapie.

Antwoord
Ahmad Dadi
Ahmad Dadi 10 januari, 2022 - 10:51 pm
Aanbevolen comfortabele plek
Antwoord
fedde van dam
fedde van dam 14 december, 2022 - 6:13 pm
Afspraak maken is noodzakelijk hier ivm de vele mensen die daar bezoeken.
Uitstekende massage gekregen in een prettige omgeving, een aanrader voor allen die af en toe een heerlijke massage wensen
Antwoord
Elize Hesselberth
Elize Hesselberth 22 november, 2023 - 12:23 am
Marcel is zoveel meer dan alleen masseur. Hij heeft niet alleen gouden handen maar ook een gouden hart. Ik ben inmiddels vaste klant en ben niet van plan om nog naar een ander te gaan. Zoek je ontspanning, dan is dit wat je zoekt
Antwoord
F Riedijk
F Riedijk 28 november, 2023 - 9:35 am
Op de website stond volledig gevaccineerd. Dat had niks met massages te maken. Beetje jammer!!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way