Thuispagina » Blog » Reviews over Woutdoor Sports, Gijzenrooi 7, Geldrop

Reviews over Woutdoor Sports, Gijzenrooi 7, Geldrop

door Eva Jansen
3 reacties
Reviews over Woutdoor Sports, Gijzenrooi 7, Geldrop
4/5 - (5 stemmen)

Woutdoor Sports is een sportcomplex gelegen aan Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop. Het complex is ontworpen met het oog op het gemak van de sporters, met faciliteiten en voorzieningen die aan al hun behoeften voldoen. De website van Woutdoor Sports, http://www.woutdoorsports.nl/, biedt gedetailleerde informatie over de aangeboden sportactiviteiten en de verschillende faciliteiten.

Ontdek algemene informatie over Woutdoor Sports

Woutdoor Sports is een sportcomplex gelegen aan Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop. Het complex is ontworpen met het oog op het gemak van de sporters, met faciliteiten en voorzieningen die aan al hun behoeften voldoen. De website van Woutdoor Sports, http://www.woutdoorsports.nl/, biedt gedetailleerde informatie over de aangeboden sportactiviteiten en de verschillende faciliteiten.

Het sportcomplex is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 21:00 uur, en in het weekend van 09:00 tot 12:00 uur. Met ruime openingstijden kunnen sporters hun trainingsschema eenvoudig aanpassen aan hun eigen agenda. Het telefoonnummer van Woutdoor Sports is 0623405525, waardoor potentiële leden en bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen voor meer informatie of om een reservering te maken.

 Woutdoor Sports fotos

Woutdoor Sports fotos

Woutdoor Sports is een rolstoelvriendelijke locatie, met toegankelijke parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Deze faciliteiten maken het sportcomplex toegankelijk en bruikbaar voor iedereen, ongeacht hun fysieke beperkingen.

Het aanbod van sportactiviteiten bij Woutdoor Sports is divers en uitgebreid. Van fitness en groepslessen tot individuele sportbeoefening, het complex voorziet in de behoeften van zowel beginners als ervaren sporters. De professionele trainers en instructeurs staan ​​klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden aan alle sporters, zodat ze hun doelen kunnen bereiken in een veilige en stimulerende omgeving.

Woutdoor Sports fotos

Woutdoor Sports fotos

De locatie van Woutdoor Sports in Geldrop biedt ook een scala aan andere voorzieningen, zoals kleedkamers en douches. Hierdoor kunnen sporters na hun training fris en comfortabel vertrekken. De locatie is goed onderhouden en schoon, wat bijdraagt ​​aan een aangename sportervaring voor alle gebruikers.

Met een toegewijd team en uitstekende faciliteiten is Woutdoor Sports de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke sportomgeving. De locatie verwelkomt zowel individuele sporters als groepen, en staat garant voor een hoogwaardige sportervaring.

Informatie over Woutdoor Sports

Sportcomplex: 4(5 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.07:00 tot 21:00
Dinsdag 27 feb.07:00 tot 21:00
Woensdag 28 feb.07:00 tot 21:00
Donderdag 29 feb.07:00 tot 21:00
Vrijdag 1 mrt.07:00 tot 21:00
Zaterdag 2 mrt.09:00 tot 12:00
Zondag 3 mrt.09:00 tot 12:00
Locatie en contact over Woutdoor Sports
  • Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop, Nederland
  • http://www.woutdoorsports.nl/
  • +31623405525
  • 2.42 km (van het centrum van Geldrop tot Woutdoor Sports).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Woutdoor Sports, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Een echte aanrader outdoor sporten! Wout steld je op je gemak en kijkt per individu wat hij of zij wil bereiken! Analyseert en gaat je vervolgens begeleiden in het sportproces, om zo haalbare resultaten te boeken...... Voor mij een echte personal trainer!

Claudia Claessens (15 maart 2019)
Claudia Claessens

Absolute aanrader, sporten met Wout! Ik zocht weer een groepje om overdag mee te lopen door de natuur. Easyrun bleek de oplossing voor mij. Een gezellige groep lopers en een enthousiaste Wout die elke keer opnieuw een mooie en afwisselende route uitzoekt. Ontspannen inspanning en een heerlijk begin van de dag!

Maaike van den Einden (15 maart 2019)
Maaike van den Einden

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Woutdoor Sports - een Sportcomplex in Geldrop, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Woutdoor Sports. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

3 reacties

Maaike van den Einden
Maaike van den Einden 15 maart, 2019 - 10:08 am
Absolute aanrader, sporten met Wout! Ik zocht weer een groepje om overdag mee te lopen door de natuur. Easyrun bleek de oplossing voor mij. Een gezellige groep lopers en een enthousiaste Wout die elke keer opnieuw een mooie en afwisselende route uitzoekt.
Ontspannen inspanning en een heerlijk begin van de dag!
Antwoord
Claudia Claessens
Claudia Claessens 15 maart, 2019 - 10:40 am
Een echte aanrader outdoor sporten!
Wout steld je op je gemak en kijkt per individu wat hij of zij wil bereiken!
Analyseert en gaat je vervolgens begeleiden in het sportproces, om zo haalbare resultaten te boeken……
Voor mij een echte personal trainer!
Antwoord
Peter van bakel
Peter van bakel 13 februari, 2020 - 11:25 am
Ik kan er niks van zeggen
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way