Thuispagina » Blog » Reviews over Warme Bakker, Azelosestraat, Borne

Reviews over Warme Bakker, Azelosestraat, Borne

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Warme Bakker, Azelosestraat, Borne
5/5 - (6 stemmen)

Warmte Bakker is een gezellige bakkerij gelegen aan de Azelosestraat in Borne. Met een breed scala aan heerlijke broden, gebak, en andere lekkernijen, is het de perfecte plek voor liefhebbers van versgebakken producten.

Ontdek algemene informatie over Warme Bakker

Warmte Bakker is een gezellige bakkerij gelegen aan de Azelosestraat in Borne. Met een breed scala aan heerlijke broden, gebak, en andere lekkernijen, is het de perfecte plek voor liefhebbers van versgebakken producten. De bakkerij is open van maandag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden die het gemakkelijk maken om langs te komen, zelfs na een lange werkdag.

Het team van Warmte Bakker is trots op hun uitstekende service en biedt verschillende serviceopties aan hun klanten. Naast het bezoeken van de winkel, is het ook mogelijk om bestellingen af te halen. Dit maakt het handig voor mensen die onderweg zijn en snel iets lekkers willen meenemen. Wat de toegankelijkheid betreft, is de ingang van de bakkerij rolstoeltoegankelijk, waardoor het voor iedereen makkelijk is om deze gezellige plek te betreden. Daarnaast is er ook een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking eenvoudig is om dichtbij de bakkerij te parkeren.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijk vers brood voor het ontbijt, een smakelijk gebakje voor bij de koffie, of een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid, Warmte Bakker heeft voor ieder wat wils. Met hun ruime werktijden en diverse serviceopties, is het gemakkelijk om langs te gaan en te genieten van al het lekkers dat zij te bieden hebben.

Kortom, Warmte Bakker is een bakkerij die bekend staat om zijn uitstekende producten en klantgerichte service. Of je nu voor iets lekkers langskomt of gewoon een vriendelijke sfeer zoekt, deze bakkerij is absoluut een bezoekje waard. Met zijn rolstoeltoegankelijke ingang en parkeermogelijkheden, is het ook een toegankelijke plek voor iedereen. Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Warmte Bakker en geniet van alle heerlijkheden die zij te bieden hebben!

Informatie over Warme Bakker

Werktijd
Maandag 26 feb.08:00 tot 16:00
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:30
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:30
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:30
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.08:00 tot 16:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Warme Bakker
  • Azelosestraat, 7621 BB Borne, Nederland
  • 0.42 km (van het centrum van Borne tot Warme Bakker).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Warme Bakker, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Bakkerij Steggink Borne, Azelosestraat 76
Bakkerij ( 100% )
Azelosestraat 76, 7621 BB Borne, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Warme Bakker in Borne, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Warme Bakker. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way