Thuispagina » Blog » Reviews over Vredeveld Twente B.v., Industriestraat 11, Borne

Reviews over Vredeveld Twente B.v., Industriestraat 11, Borne

door Eva Jansen
10 reacties
Reviews over Vredeveld Twente B.v., Industriestraat 11, Borne
5/5 - (17 stemmen)

Vredeveld Twente B.v. is een toonaangevend transportbedrijf gevestigd aan Industriestraat 11, 7622 AV Borne. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige transportdiensten en heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de regio Twente.

Ontdek algemene informatie over Vredeveld Twente B.v.

Vredeveld Twente B.v. is een toonaangevend transportbedrijf gevestigd aan Industriestraat 11, 7622 AV Borne. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige transportdiensten en heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de regio Twente. Met een team van toegewijde professionals en een modern wagenpark, is Vredeveld Twente B.v. in staat om aan de uiteenlopende transportbehoeften van klanten te voldoen.

De locatie van Vredeveld Twente B.v. is strategisch gekozen, met uitstekende toegang tot belangrijke transportroutes en logistieke knooppunten. Dit stelt het bedrijf in staat om efficiënt en snel te opereren, wat resulteert in snelle doorlooptijden en tevreden klanten. Bovendien is de locatie goed bereikbaar voor zowel vrachtwagens als personenwagens, waardoor klanten gemakkelijk zaken kunnen doen met Vredeveld Twente B.v.

 Vredeveld Twente B.v. fotos

Vredeveld Twente B.v. fotos

Het transportbedrijf is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Klanten kunnen profiteren van de ruime openingstijden en flexibele dienstverlening, wat bijdraagt aan de klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien kunnen klanten altijd telefonisch contact opnemen met Vredeveld Twente B.v. via het telefoonnummer 0742666955 voor vragen, reserveringen of meer informatie over de aangeboden diensten.

Op de website van Vredeveld Twente B.v. kunnen klanten meer informatie vinden over het uitgebreide dienstenaanbod, de beschikbare transportmogelijkheden en de kwaliteitsnormen die het bedrijf hanteert. De website is een handige bron van informatie voor zowel bestaande als potentiële klanten, en biedt een eenvoudige manier om contact op te nemen met het bedrijf. Daarnaast kunnen klanten via de website ook offertes aanvragen en eventuele speciale wensen of eisen kenbaar maken, zodat Vredeveld Twente B.v. maatwerkoplossingen kan bieden.

Vredeveld Twente B.v. fotos

Vredeveld Twente B.v. fotos

Kortom, Vredeveld Twente B.v. is de ideale partner voor al uw transportbehoeften in de regio Twente. Met een uitstekende locatie, professionele dienstverlening en een toegewijd team, is het bedrijf in staat om hoogwaardige transportoplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van klanten. Bezoek de website of neem telefonisch contact op voor meer informatie en ontdek wat Vredeveld Twente B.v. voor u kan betekenen.

Informatie over Vredeveld Twente B.v.

Transportbedrijf: 5(17 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 18:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.08:00 tot 13:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Vredeveld Twente B.v.
  • Industriestraat 11, 7622 AV Borne, Nederland
  • http://www.vredeveldtransport.nl/
  • +31742666955
  • 1.03 km (van het centrum van Borne tot Vredeveld Twente B.v.).

Foto’s van Vredeveld Twente B.v.

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Vredeveld Twente B.v., gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Vredeveld Twente B.v., met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Vredeveld Twente B.v. hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Vredeveld Twente B.v. - een Transportbedrijf in Borne, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Vredeveld Twente B.v.. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

10 reacties

Joost Wildenbeest
Joost Wildenbeest 19 april, 2017 - 11:56 pm
Mooi bedrijf
Antwoord
Roy Lassche
Roy Lassche 22 februari, 2019 - 2:47 pm
Mooi bedrijf, een net wagenpark.
Antwoord
Marcel Duitscher
Marcel Duitscher 10 januari, 2020 - 1:23 pm
Ik werk er al 4 jaar met veel plezier.
Net wagen park.
Antwoord
Ron Hard
Ron Hard 30 januari, 2020 - 3:52 pm
Oplichters, en wanbetalers.
Laten chauffeurs via uitzendbureau flexchauffeurs meerdere dagen zonder loon volledig werken. Maar vertellen dit pas achteraf. Bedrijf weet van deze praktijken en weigerde om te betalen, dat moest het uitzendbureau maar doen.
Bij het aanvechten van deze wanpraktijken, ging flexchauffeurs over tot bedreiging en chantage (we gaan er vanuit, dat vredeveld hier verder niet veel mee te maken had) maar hun man die mensen wierf via flexchauffeurs, de tussenpersoon wist hier wel degelijk van. Schandalig dat dit bedrijf dit soort praktijken laat gebeuren.
Antwoord
marcel okken
marcel okken 21 september, 2020 - 12:22 pm
Net transportbedrijf
Antwoord
Martijn Sanders
Martijn Sanders 1 januari, 2022 - 10:14 am
Geen activiteiten hier, parkeerplaats
Antwoord
Herman Schuurman
Herman Schuurman 11 januari, 2022 - 11:25 pm
Groot transport bedrijf uut Borne,rijd veel voor norion(akzo).
Antwoord
Robert
Robert 24 december, 2022 - 9:47 am
Mooi bedrijf, waar ik binnenkort mijn inzet voor ga tonen.
Antwoord
Jacqueline Eijsink
Jacqueline Eijsink 13 juni, 2023 - 2:16 pm
Bedrijf…..keurig net terrein
Antwoord
David Bauer
David Bauer 29 juli, 2023 - 11:01 pm
professionals
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way