Thuispagina » Blog » Reviews over Verkroost Verhuizingen, Bedrijvenweg 28, Leiderdorp

Reviews over Verkroost Verhuizingen, Bedrijvenweg 28, Leiderdorp

door Eva Jansen
8 reacties
Reviews over Verkroost Verhuizingen, Bedrijvenweg 28, Leiderdorp
4/5 - (7 stemmen)

Gelegen in Leiderdorp, is Verkroost Verhuizingen een toonaangevend bedrijf in de verhuis- en opslagindustrie. Met een handige locatie op Bedrijvenweg 28, biedt Verkroost Verhuizingen een breed scala aan verhuis- en opslagdiensten voor zowel particulieren als bedrijven.

Ontdek algemene informatie over Verkroost Verhuizingen

Gelegen in Leiderdorp, is Verkroost Verhuizingen een toonaangevend bedrijf in de verhuis- en opslagindustrie. Met een handige locatie op Bedrijvenweg 28, biedt Verkroost Verhuizingen een breed scala aan verhuis- en opslagdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. De professionele en vriendelijke medewerkers van Verkroost Verhuizingen staan altijd klaar om klanten te helpen bij elke stap van het verhuisproces, van het inpakken van de spullen tot het veilig vervoeren en opslaan ervan.

Verkroost Verhuizingen is trots op het feit dat ze online afspraken aanbieden, waardoor klanten gemakkelijk en snel een afspraak kunnen maken die past bij hun planning. Bovendien is de locatie rolstoeltoegankelijk, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om gebruik te maken van de diensten van Verkroost Verhuizingen, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften.

 Verkroost Verhuizingen fotos

Verkroost Verhuizingen fotos

Met ruime werktijden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur, is Verkroost Verhuizingen beschikbaar om klanten te helpen op momenten die voor hen het beste uitkomen. De website van Verkroost Verhuizingen biedt ook handige tools en informatie, waardoor klanten toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben om hun verhuizing of opslag te plannen en voor te bereiden.

Of het nu gaat om een verhuizing naar een nieuw huis of het veilig opslaan van kostbare spullen, Verkroost Verhuizingen staat klaar om klanten te helpen met hun deskundige diensten en uitgebreide ervaring in de industrie. Door gebruik te maken van professionele apparatuur en beproefde methoden, zorgt Verkroost Verhuizingen ervoor dat elke verhuizing soepel en efficiënt verloopt, met de hoogste normen voor klanttevredenheid en zorg voor eigendommen.

Verkroost Verhuizingen fotos

Verkroost Verhuizingen fotos

Klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en toegankelijke verhuis- en opslagdienst in Leiderdorp hoeven niet verder te zoeken dan Verkroost Verhuizingen. Met een klantgerichte aanpak en een focus op kwaliteit, is Verkroost Verhuizingen de ideale keuze voor iedereen die een stressvrije en professionele verhuis- en opslagervaring wil. Neem vandaag nog contact op met Verkroost Verhuizingen en ontdek hoe ze kunnen helpen bij elke verhuis- of opslagbehoefte.

Informatie over Verkroost Verhuizingen

Verhuizing en opslag: 4(7 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.08:30 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.08:30 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:30 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:30 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:30 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Verkroost Verhuizingen
  • Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp, Nederland
  • https://www.verkroostverhuizingen.nl/
  • +31715414414
  • 2.84 km (van het centrum van Leiderdorp tot Verkroost Verhuizingen).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Verkroost Verhuizingen, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Dit bedrijf heeft ons verhuisd naar België. De verhuizers waren vriendelijk. Ze zijn erg voorzichtig met onze meubels omgegaan. We hebben geen seconde ons zorgen gemaakt of alles wel goed ging. De communicatie verliep helder en vlot. Ook hanteerden ze een nette prijs. Al met al heel tevreden!

Niels en Arianna Goedegebuur (22 november 2020)
Niels en Arianna Goedegebuur

Dit jaar voor de 7e keer verhuisd. Deze keer met Verkroost Leiderdorp . Nog nooit zoveel beschadigingen aan mijn inboedel gehad. Werken met student oproepkrachten pool. Geen echte vakman verhuizers, maar gewone sjouwers. Meubels met vieze vegen terug uit de opslag. Vraag mij werkelijk af wat het predicaat erkende verhuizer inhoudt. Geen aanrader. .

Yvonne Boelhouwer (28 december 2019)
Yvonne Boelhouwer

Net mijn complete studentenflat verhuisd met budget verhuizen van Supermove. Super! Fijn dat het zo snel al kon en vriendelijke hulp gehad.

Lynn Kamphuis (24 augustus 2016)
Lynn Kamphuis

Foto’s van Verkroost Verhuizingen

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Verkroost Verhuizingen, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Verkroost Verhuizingen, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Verkroost Verhuizingen hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Verkroost Verhuizingen - een Verhuizing en opslag in Leiderdorp, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Verkroost Verhuizingen. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

8 reacties

Lynn Kamphuis
Lynn Kamphuis 24 augustus, 2016 - 1:38 pm
Net mijn complete studentenflat verhuisd met budget verhuizen van Supermove. Super! Fijn dat het zo snel al kon en vriendelijke hulp gehad.
Antwoord
Yvonne Boelhouwer
Yvonne Boelhouwer 28 december, 2019 - 1:31 pm
Dit jaar voor de 7e keer verhuisd. Deze keer met Verkroost Leiderdorp . Nog nooit zoveel beschadigingen aan mijn inboedel gehad. Werken met student oproepkrachten pool. Geen echte vakman verhuizers, maar gewone sjouwers. Meubels met vieze vegen terug uit de opslag. Vraag mij werkelijk af wat het predicaat erkende verhuizer inhoudt. Geen aanrader.
.
Antwoord
Jos Folker
Jos Folker 24 oktober, 2020 - 5:36 pm
Dankjewel Jos!
Antwoord
Niels en Arianna Goedegebuur
Niels en Arianna Goedegebuur 22 november, 2020 - 11:43 am
Dit bedrijf heeft ons verhuisd naar België. De verhuizers waren vriendelijk. Ze zijn erg voorzichtig met onze meubels omgegaan. We hebben geen seconde ons zorgen gemaakt of alles wel goed ging. De communicatie verliep helder en vlot. Ook hanteerden ze een nette prijs. Al met al heel tevreden!
Antwoord
Joe
Joe 28 november, 2020 - 12:06 am
Helaas geen goede ervaring met deze verhuizers. Vooraf netjes te woord gestaan en leuke verkoop praat. Echter dingen beloofd die op dag van de verhuizing al niet na gekomen zijn. Na veel gezeur soort van gekregen waar we recht op hadden. Echter na lange tijd in opslag was bijna alles beschadigd wat eruit kwam. Schimmels, beschadigingen, leren bank die eruit kwam alsof die 100 jaar oud was. Geen excuus geen niks. Na maanden wachten eindelijk iets van verzekeringsgeld gekregen, helaas niet schade dekend maar ook dit ging niet zonder slag of stoot.
Mijn tip wilt u dat u spullen goed behandeld worden kies een ander verhuis bedrijf en niet deze onprofessionele partij.
Tot de dag van vandaag nog geen excuus of iets gehad. Maar wel na maanden nog ze factuur durven sturen.
Antwoord
Marco
Marco 6 december, 2020 - 9:11 pm
Dankjewel Marco …… …
Antwoord
Jean-Paul Voets
Jean-Paul Voets 15 december, 2022 - 1:17 pm
Chauffeur heeft een keurige rijstijl. Ik ben meer van vervoer over de weg en dat doen ze keurig.
Antwoord
Freddy ten Hooven
Freddy ten Hooven 20 december, 2022 - 11:15 am
Na verschillende bedrijven te hebben bekeken voor het verhuizen van een piano uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen vanwege hun “ruime” ervaring en het feit dat ze verzekerd zijn. Helaas is de piano toch beschadigd geraakt tijdens het transport. Volgens het verhuisbedrijf was deze schade er al. De piano kwam bij familie vandaan en is al jaren in de familie dus we weten heel goed dat deze schade er eerst nog niet was. Helaas laten ze niks meer van zich horen. Voor een “erkend verhuizer” valt me dit ontzettend tegen.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way