Thuispagina » Blog » Reviews over Unikidz Orion, Orion 2, Lisse

Reviews over Unikidz Orion, Orion 2, Lisse

door Eva Jansen
4 reacties
Reviews over Unikidz Orion, Orion 2, Lisse
5/5 - (3 stemmen)

Unikidz Orion is een kinderdagverblijf gelegen aan Orion 2 in Lisse. Dit kinderdagverblijf biedt een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van verschillende leeftijden. Met werktijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, biedt Unikidz Orion flexibele opvang voor werkende ouders.

Ontdek algemene informatie over Unikidz Orion

Unikidz Orion is een kinderdagverblijf gelegen aan Orion 2 in Lisse. Dit kinderdagverblijf biedt een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van verschillende leeftijden. Met werktijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, biedt Unikidz Orion flexibele opvang voor werkende ouders.

Het kinderdagverblijf is uitgerust met moderne faciliteiten en wordt gerund door een team van professionele en toegewijde medewerkers. De focus ligt op het bieden van hoogwaardige zorg en educatieve activiteiten, waarbij de individuele behoeften en interesses van elk kind centraal staan.

De locatie is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een ideale keuze is voor ouders in de omgeving van Lisse. Het kinderdagverblijf is ook dicht bij scholen en andere voorzieningen, waardoor het handig is voor ouders die meerdere kinderen op verschillende locaties moeten ophalen.

Unikidz Orion streeft ernaar een warme en inclusieve omgeving te bieden waar kinderen zich gelukkig en veilig voelen. Er worden diverse activiteiten aangeboden, waaronder spelletjes, creatieve projecten, en buiten spelen. Het kinderdagverblijf hecht ook veel waarde aan gezonde voeding en zorgt voor evenwichtige maaltijden en tussendoortjes voor de kinderen.

Voor ouders die geïnteresseerd zijn in het verkennen van Unikidz Orion als mogelijke kinderopvangoptie, staat het team klaar om vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven. Met een toegewijd en professioneel team en een focus op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen, is Unikidz Orion een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige kinderopvang in Lisse.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding, kunnen geïnteresseerde ouders contact opnemen met Unikidz Orion op het telefoonnummer 0855807025.

Informatie over Unikidz Orion

Kinderdagopvang: 5(3 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.14:00 tot 18:30
Woensdag 28 feb.11:30 tot 18:30
Donderdag 29 feb.14:00 tot 18:30
Vrijdag 1 mrt.11:30 tot 18:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Unikidz Orion
  • Orion 2, 2163 AJ Lisse, Nederland
  • https://www.unikidz.nl/locaties/unikidz-orion
  • +31855807025
  • 2.04 km (van het centrum van Lisse tot Unikidz Orion).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Unikidz Orion, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Ik ben werkzaam bij UniKidz Orion in Lisse. Door het leuke en brede concept is er voor elk kind iets te beleven zowel op sport en spel, creatief, koken en speel gebied. Leuke collega's en een fijne huiselijke sfeer. Elke dag meerdere activiteiten die aangeboden worden in een cyclus van 10 weken en kinderen de vrijheid krijgen om mee te doen. De kinderen krijgen de kans om hun eigen krachten te ontwikkelen en ontplooien bij ons op de BSO.

sandra van groen (18 februari 2023)
sandra van groen

Super leuke organisatie mijn zoontje niet elke dag als hij er is. Leuke juffen en leuke activiteiten te doen voor ieder wat wils

Jantine Boot (14 februari 2023)
Jantine Boot

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Unikidz Orion - een Kinderdagopvang in Lisse, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Unikidz Orion. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

Lisanne Kamp
Lisanne Kamp 7 februari, 2023 - 5:39 pm
Unikidz is een hele fijn werkgever! Ik werk met veel plezier voor deze organisatie!
Antwoord
Jantine Boot
Jantine Boot 14 februari, 2023 - 12:26 am
Super leuke organisatie mijn zoontje niet elke dag als hij er is. Leuke juffen en leuke activiteiten te doen voor ieder wat wils
Antwoord
sandra van groen
sandra van groen 18 februari, 2023 - 10:26 pm
Ik ben werkzaam bij UniKidz Orion in Lisse. Door het leuke en brede concept is er voor elk kind iets te beleven zowel op sport en spel, creatief, koken en speel gebied. Leuke collega’s en een fijne huiselijke sfeer. Elke dag meerdere activiteiten die aangeboden worden in een cyclus van 10 weken en kinderen de vrijheid krijgen om mee te doen. De kinderen krijgen de kans om hun eigen krachten te ontwikkelen en ontplooien bij ons op de BSO.
Antwoord
Mandy Opgenoort
Mandy Opgenoort 28 februari, 2023 - 11:14 pm
Ik werk bij unikidz orion Lisse!
De kinderen komen in een warm bad terecht, het lokaal is mooi en huiselijk ingericht, de kinderen kunnen van alles doen bv met de grote blokken, gravitrax, spelletjes doen je kan het zo gek verzinnen en we hebben het wel. We laten ze vooral ook kind zijn! We bieden super leuke activiteiten aan die we dan 10 weken doen, hierbij dagen we de kinderen uit om te kijken waar hun kracht ligt, bv met creatief of sport.
Als u nu alleen of samen met uw kind wilt komen kijken dan mag dat zeker bel of mail even. Dan maken we een afspraak zodat u rustig rond kunt kijken bij deze top locatie!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way