Thuispagina » Blog » Reviews over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, Monseigneur C. Veermanlaan 4, Volendam

Reviews over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, Monseigneur C. Veermanlaan 4, Volendam

door Lotte Meijer
8 reacties
Reviews over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, Monseigneur C. Veermanlaan 4, Volendam
4/5 - (6 stemmen)

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels is uw one-stop-shop voor al uw keuken-, badkamer- en tegelbehoeften. Gelegen aan de Monseigneur C. Veermanlaan 4 in Volendam, is deze keukenwinkel gemakkelijk bereikbaar en biedt het een breed scala aan producten en diensten van topkwaliteit.

Ontdek algemene informatie over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels is uw one-stop-shop voor al uw keuken-, badkamer- en tegelbehoeften. Gelegen aan de Monseigneur C. Veermanlaan 4 in Volendam, is deze keukenwinkel gemakkelijk bereikbaar en biedt het een breed scala aan producten en diensten van topkwaliteit. Met een ruime keuze aan keukens, badkamers en tegels, is er voor elk wat wils bij Tuijp. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, zodat u op uw gemak kunt komen winkelen.

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels biedt verschillende serviceopties, waaronder bezorging en de mogelijkheid om online bestelde producten op te halen in de winkel. Ook is een bezoek aan de showroom mogelijk, waar u de producten van dichtbij kunt bekijken voordat u een beslissing neemt. Daarnaast biedt de winkel een montageservice, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van uw nieuwe aankopen.

 Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels fotos

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels fotos

De winkel streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor iedereen, met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid en zitplaatsen. Hoewel er geen rolstoeltoegankelijk toilet is, zijn er andere voorzieningen die de winkel toegankelijk maken voor mensen met verschillende behoeften.

Naast de uitstekende producten en diensten, biedt Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels ook extra voorzieningen, zoals een genderneutraal toilet en gratis wifi. De winkel is ook LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt om hier te winkelen.

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels fotos

Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels fotos

Betalen is eenvoudig bij Tuijp, aangezien de winkel verschillende betaalopties accepteert, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen.

Kortom, Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels is de ideale plek om uw keuken, badkamer en tegels te vinden. Met uitstekende producten, diensten en extra voorzieningen, zal een bezoek aan deze winkel zeker aan uw verwachtingen voldoen. Bezoek de website of bel vandaag nog voor meer informatie en maak van uw huis een droomhuis met Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels.

Informatie over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels

Keukenwinkel: 4(6 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.09:30 tot 17:30
Woensdag 28 feb.09:30 tot 17:30
Donderdag 29 feb.09:30 tot 20:00
Vrijdag 1 mrt.09:30 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.09:30 tot 17:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels
  • Monseigneur C. Veermanlaan 4, 1131 KH Volendam, Nederland
  • https://www.tuijpkeukenenbad.nl/
  • +31299366466
  • 0.79 km (van het centrum van Volendam tot Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Open en eerlijk advies gekregen. Goed geholpen. Vakmensen voeren het werk uit en alles wordt netjes achtergelaten. De planning klopte op de dag af. Top werk!

Sandra van Velzen (7 september 2023)
Sandra van Velzen

Top advies nemen de tijd. Afspraak plaatsen op tijd netjes en perfect alles opgeruimd. Kit monteur. Gaf specifiek aan wat mooi is met kitten. Maar klant heeft laatste woord. alleen maar top monteurs. Tuijp bedankt

carel maijer (23 februari 2023)
carel maijer

Stad en land afgezocht voor Tegels in de badkamer. Geslaagd bij Tuijp Badkamer. Zeer goed geholpen, en levering was Top en snel.

Paul van Rijn (20 december 2022)
Paul van Rijn

Prachtige keuken uitgezocht. Goed geholpen. Zojuist wederom contact gehad na bijna 1 jaar omdat mijn lampjes niet meer werkte. Geen probleem binnen 1 dag iemand langs en het is weer gemaakt. Dat is service!

Laura Jonker (20 december 2022)
Laura Jonker

Zeer goed en netjes geholpen, ook voor granietenblad wezen kijken bij Harder, uiteindelijk viel onze keus toch op een andere kleurstelling dus niet hier onze keuken afgenomen. Komen wel Bokmerk nog later in onze keuken plaatsen.

Barbra Oehlers (18 december 2022)
Barbra Oehlers

Foto’s van Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels - een Keukenwinkel in Volendam, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Tuijp Keuken, Badkamer & Tegels. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

8 reacties

L Veerman
L Veerman 3 december, 2015 - 9:04 pm
Bedankt voor het advies en fijne aftersales.
Antwoord
Martijn Smit
Martijn Smit 21 december, 2020 - 7:14 pm
Echt een aanrader.

Eerste indruk van de winkel is goed.
Geen opdringerige verkopers die je later terug gaan bellen of mailen.
Na nog verder bij andere winkels gekeken te hebben, toch bij Tuijp terug gekomen.
En daar de keuken gekocht.

Tijdens de montage was niet alles goed geleverd.
Maar dat heeft de monteur (Mark)
allemaal zelf geregeld.
Niet dat gezeur van we hebben een probleem, hoe gaan we dat oplossen.Nee het werd allemaal geregeld.
De keuken werd prachtig opgeleverd.
Na een aantal weken kwamen ze terug met de juiste kast en werd alles tip top in orde gemaakt.

Keuken werd geplaatst in April 2020

We zijn ook echt tevreden over Tuijp.

Antwoord
Barbra Oehlers
Barbra Oehlers 18 december, 2022 - 7:17 pm
Zeer goed en netjes geholpen, ook voor granietenblad wezen kijken bij Harder, uiteindelijk viel onze keus toch op een andere kleurstelling dus niet hier onze keuken afgenomen.
Komen wel Bokmerk nog later in onze keuken plaatsen.
Antwoord
Laura Jonker
Laura Jonker 20 december, 2022 - 8:39 am
Prachtige keuken uitgezocht. Goed geholpen. Zojuist wederom contact gehad na bijna 1 jaar omdat mijn lampjes niet meer werkte. Geen probleem binnen 1 dag iemand langs en het is weer gemaakt. Dat is service!
Antwoord
Paul van Rijn
Paul van Rijn 20 december, 2022 - 11:40 am
Stad en land afgezocht voor Tegels in de badkamer.
Geslaagd bij Tuijp Badkamer.
Zeer goed geholpen, en levering was Top en snel.
Antwoord
carel maijer
carel maijer 23 februari, 2023 - 2:48 pm
Top advies nemen de tijd. Afspraak plaatsen op tijd netjes en perfect alles opgeruimd. Kit monteur. Gaf specifiek aan wat mooi is met kitten. Maar klant heeft laatste woord.
alleen maar top monteurs. Tuijp bedankt
Antwoord
Sandra van Velzen
Sandra van Velzen 7 september, 2023 - 9:17 pm
Open en eerlijk advies gekregen. Goed geholpen. Vakmensen voeren het werk uit en alles wordt netjes achtergelaten. De planning klopte op de dag af. Top werk!
Antwoord
Ferry Van den Brink
Ferry Van den Brink 16 december, 2023 - 2:09 pm
De bewuste keuze gemaakt voor vakkundigheid en kwaliteit op advies van onze buren die eerder al een badkamer en een keuken door de firma Tuijp hebben laten installeren. We werden met koffie en gebak gastvrij ontvangen door de medewerkers van Tuijp. Door de keukenspecialist Daniel Tuijp werd een prachtige gedetailleerde 3D computer tekening gemaakt, zodat wij direct konden zien hoe onze nieuwe badkamer er uit zou zien. Betreffende heer bezit zoveel vakkennis (alsmede van de uitvoering) zodat hij professioneel advies kan geven waar je precies op moet letten – wat wel en niet mogelijk is. Verder hebben wij bij onze keuze voornamelijk gekeken naar onze wensen alsmede kwaliteit en niet naar de prijs. Wij hebben het in onze appartementencomplex zovaak gezien dat mensen in zee gaan beunhazen en dat het altijd fout gaat met waterlekkages als resultaat. Wij hebben daarom bewust gekozen voor deze Volendammers die weten waarover ze praten en ook kwaliteit leveren. Bedankt firma Tuijp medio maart -april 2024 is de planning van de uitvoering. Familie Van den Brink uit Amsterdam.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way