Thuispagina » Blog » Reviews over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, Hoflandstraat 29, Pijnacker

Reviews over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, Hoflandstraat 29, Pijnacker

door Eva Jansen
4 reacties
Reviews over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, Hoflandstraat 29, Pijnacker
5/5 - (6 stemmen)

Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman is een klusbedrijf gelegen aan de Hoflandstraat 29 in Pijnacker. Dit bedrijf staat bekend om zijn uitstekende service en vakmanschap op het gebied van timmerwerk en onderhoud.

Ontdek algemene informatie over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman

Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman is een klusbedrijf gelegen aan de Hoflandstraat 29 in Pijnacker. Dit bedrijf staat bekend om zijn uitstekende service en vakmanschap op het gebied van timmerwerk en onderhoud. Met een toegankelijkheid die rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid biedt, is Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman een plek die voor iedereen gemakkelijk te bereiken is.

Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00, waardoor klanten gedurende de werkweek terecht kunnen voor al hun klusbehoeften. Op de website van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, te vinden op https://www.speelmanonderhoud.nl/, kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de diensten en projecten die het bedrijf aanbiedt.

 Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman fotos

Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman fotos

Met een toegewijd team van experts staat Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman klaar om klanten te helpen met hun timmer- en onderhoudsbehoeften. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen, het renoveren van een bestaande vloer of het uitvoeren van algemeen onderhoud, dit bedrijf heeft de kennis en ervaring om het werk tot in de puntjes uit te voeren.

Het telefoonnummer van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman is 0651112818, waardoor klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. De medewerkers van het bedrijf staan altijd klaar om klanten te voorzien van professioneel advies en een passende oplossing voor hun klusuitdagingen.

Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman fotos

Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman fotos

Al met al is Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman een betrouwbare en professionele keuze voor iedereen die op zoek is naar een klusbedrijf met een uitstekende reputatie. Met toegankelijke parkeergelegenheid en een team van vakmensen die klaarstaan om aan de slag te gaan, is dit bedrijf de ideale partner voor al uw timmer- en onderhoudsprojecten.

Informatie over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman

Klusbedrijf: 5(6 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.08:00 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman
  • Hoflandstraat 29, 2641 JJ Pijnacker, Nederland
  • https://www.speelmanonderhoud.nl/
  • +31651112818
  • 0.32 km (van het centrum van Pijnacker tot Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Martijn heeft schuifdeuren geplaatst met daarbij een kastenwand. Het resultaat is supermooi. Top afgewerkt, netjes en schoon gewerkt en goed meegedacht. Heel erg bedankt!!

Wendy Haket (27 januari 2023)
Wendy Haket

Martijn Speelman heeft mijn oude keuken verwijderd en een nieuwe geplaatst. Hij denkt serieus mee over mijn wensen en de mogelijkheden. Bovendien is hij deskundig, snel en werkt netjes. Het resultaat: een prachtige keuken. Groot compliment voor Martijn, ik ben meer dan tevreden.

Winnie Hofmeester (31 december 2021)
Winnie Hofmeester

Martijn heeft onze keuken van Koolschijn naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Een kleine omissie in het keukenblad (er ontbrak een uitsparing) werd binnen een uur opgelost. Verder maatwerk ervaren mbt. koof omlijsting en wateraansluitingen. Zeer tevreden. Aanrader.

Familie Al (25 december 2021)
Familie Al

Foto’s van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Aannemer ( 100% )
Beatrixstraat 2, 2641 HZ Pijnacker, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman - een Klusbedrijf in Pijnacker, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

Patricia
Patricia 7 november, 2020 - 8:57 am
Deze man kwam wel voor een opname en zou binnen twee weken de offerte maken. na 3 weken hebben we gebeld. Oh ik ben nog twee weken op vakantie dan maak ik een offerte. na weer twee a drie weken een bericht ingesproken. daarna weer na een week, een mail geschreven. Nergens een antwoord op… kortom na 2 maanden nog geen offerte ontvangen. als je geen tijd hebt neem je contact op en laat je mensen niet wachten!!!!!. 22-09: Na deze recentie heeft hij zijn excuus aangeboden, hij had het erg druk
Antwoord
Familie Al
Familie Al 25 december, 2021 - 5:30 pm
Martijn heeft onze keuken van Koolschijn naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Een kleine omissie in het keukenblad (er ontbrak een uitsparing) werd binnen een uur opgelost. Verder maatwerk ervaren mbt. koof omlijsting en wateraansluitingen.

Zeer tevreden. Aanrader.

Antwoord
Winnie Hofmeester
Winnie Hofmeester 31 december, 2021 - 8:42 am
Martijn Speelman heeft mijn oude keuken verwijderd en een nieuwe geplaatst. Hij denkt serieus mee over mijn wensen en de mogelijkheden. Bovendien is hij deskundig, snel en werkt netjes. Het resultaat: een prachtige keuken. Groot compliment voor Martijn, ik ben meer dan tevreden.
Antwoord
Wendy Haket
Wendy Haket 27 januari, 2023 - 12:59 am
Martijn heeft schuifdeuren geplaatst met daarbij een kastenwand. Het resultaat is supermooi. Top afgewerkt, netjes en schoon gewerkt en goed meegedacht.
Heel erg bedankt!!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way