Thuispagina » Blog » Reviews over Sliedrecht, Middenveer 50

Reviews over Sliedrecht, Middenveer 50

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Sliedrecht, Middenveer 50
5/5 - (2 stemmen)

Sliedrecht is een prachtige schoonheidssalon gelegen aan Middenveer 50 in Sliedrecht. De salon is een oase van rust en ontspanning, waar klanten kunnen genieten van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en verzorgingsdiensten.

Ontdek algemene informatie over Sliedrecht

Sliedrecht is een prachtige schoonheidssalon gelegen aan Middenveer 50 in Sliedrecht. De salon is een oase van rust en ontspanning, waar klanten kunnen genieten van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en verzorgingsdiensten. Met een team van ervaren professionals, staat Sliedrecht bekend om zijn uitstekende klantenservice en deskundigheid op het gebied van huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. De salon is trots op het creëren van een gastvrije en ontspannende sfeer, waar klanten zich meteen op hun gemak voelen.

Sliedrecht biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, manicures, pedicures en waxen, allemaal uitgevoerd met hoogwaardige producten en met aandacht voor detail. Of je nu een moment van ontspanning zoekt, je huid wilt laten stralen of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, Sliedrecht heeft voor ieder wat wils. Het is de ideale plek om jezelf te verwennen en te investeren in je algehele welzijn en schoonheid.

Wat de toegankelijkheid betreft, is Sliedrecht rolstoelvriendelijk, met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid en een toegankelijk toilet. Het is belangrijk voor de salon om ervoor te zorgen dat al hun klanten comfortabel en veilig van de behandelingen kunnen genieten.

De openingstijden van Sliedrecht zijn ook zeer klantvriendelijk, met ruime openingstijden gedurende de week. Van dinsdag tot en met vrijdag is de salon geopend van 09:00 tot 22:00, wat het gemakkelijk maakt voor mensen met een druk schema om een geschikt tijdstip te vinden voor een behandeling. Helaas is de salon op zondag gesloten, maar op zaterdag zijn klanten van harte welkom.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Sliedrecht: http://beautysalondieneke.nl/. Daarnaast kunnen ze ook telefonisch contact opnemen via het nummer 0650696161. Of je nu op zoek bent naar een snelle opfrisbeurt of een uitgebreide verwennerij, Sliedrecht is de perfecte plek om jezelf te trakteren op een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Informatie over Sliedrecht

Schoonheidssalon: 5(2 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 22:00
Woensdag 28 feb.09:00 tot 22:00
Donderdag 29 feb.09:00 tot 22:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 22:00
Zaterdag 2 mrt.09:00 tot 22:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Sliedrecht
  • Middenveer 50, 3361 TK Sliedrecht, Nederland
  • http://beautysalondieneke.nl/
  • +31650696161
  • 1.18 km (van het centrum van Sliedrecht tot Sliedrecht).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Sliedrecht - een Schoonheidssalon in Sliedrecht, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Sliedrecht. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Olena Chorna
Olena Chorna 16 december, 2022 - 4:28 pm
Zeer gezellige stad, alles is aanwezig voor een normaal verblijf, handig vervoersknooppunt
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way