Thuispagina » Blog » Reviews over Scherpenisse Auto’s B.v., Rembrandtstraat 1, Oud-Beijerland

Reviews over Scherpenisse Auto’s B.v., Rembrandtstraat 1, Oud-Beijerland

door Lotte Meijer
41 reacties
Reviews over Scherpenisse Auto's B.v., Rembrandtstraat 1, Oud-Beijerland
5/5 - (63 stemmen)

Scherpenisse Auto’s B.V. is een vertrouwd autobedrijf en garage gevestigd aan de Rembrandtstraat 1 in Oud-Beijerland. Met een ongeëvenaarde reputatie en jarenlange ervaring in de branche, staat dit bedrijf bekend om hun uitstekende klantenservice en hoogwaardige diensten.

Ontdek algemene informatie over Scherpenisse Auto's B.v.

Scherpenisse Auto's B.V. is een vertrouwd autobedrijf en garage gevestigd aan de Rembrandtstraat 1 in Oud-Beijerland. Met een ongeëvenaarde reputatie en jarenlange ervaring in de branche, staat dit bedrijf bekend om hun uitstekende klantenservice en hoogwaardige diensten. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of het kopen van een nieuwe auto, Scherpenisse Auto's B.V. heeft het allemaal.

De specialisten van Scherpenisse Auto's B.V. staan klaar om u te helpen bij al uw autogerelateerde behoeften. Met hun toegankelijke werktijden van dinsdag tot en met zaterdag, is het gemakkelijk om een geschikt moment te vinden om langs te komen. Voor exacte uren en dagen kunt u hun website bezoeken of telefonisch contact met hen opnemen op 0186619136.

 Scherpenisse Auto's B.v. fotos

Scherpenisse Auto's B.v. fotos

Wat betreft faciliteiten, is Scherpenisse Auto's B.V. helemaal ingesteld op het gemak van hun klanten. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid is de locatie toegankelijk voor iedereen. Daarnaast beschikken ze over een toilet en accepteren ze verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Het is duidelijk dat Scherpenisse Auto's B.V. niet alleen uitzonderlijke diensten aanbiedt, maar ook de klant centraal stelt in al hun activiteiten. Met een onberispelijke reputatie en een breed scala aan diensten, is dit autobedrijf en garage de perfecte plek voor al uw auto-gerelateerde behoeften. Of het nu gaat om een routine-onderhoud of een grote reparatie, Scherpenisse Auto's B.V. is er om u te helpen. Bezoek hun website http://www.scherpenisseautos.nl/ voor meer informatie of ga langs bij hun locatie aan de Rembrandtstraat 1 in Oud-Beijerland.

Scherpenisse Auto's B.v. fotos

Scherpenisse Auto's B.v. fotos

Informatie over Scherpenisse Auto's B.v.

Autobedrijf/Garage: 5(63 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:30
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:30
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:30
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.09:00 tot 17:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Scherpenisse Auto's B.v.
  • Rembrandtstraat 1, 3262 HN Oud-Beijerland, Nederland
  • http://www.scherpenisseautos.nl/
  • +31186619136
  • 0.95 km (van het centrum van Oud-Beijerland tot Scherpenisse Auto's B.v.).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Scherpenisse Auto's B.v., waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Ik heb hier een VW Caddy occasion aangeschaft met inruil. Kreeg veel voor inruil. Goede deal. Afspraken mogen wel, ook al zijn ze mondeling gedaan, dan wel toezeggingen beter nagekomen worden door het autobedrijf. verder ok.

Sander Roberto (17 februari 2023)
Sander Roberto

Al met al een goede workshop (vooral voor SAAB's), maar ze zijn niet altijd eerlijk met hun werk, ze bezuinigen en zullen je te veel in rekening brengen als ze denken dat ze dat kunnen.

Theo Muller (25 december 2022)
Theo Muller

Zeer vriendelijk en snel geholpen bij dit bedrijf. Hier kun je in ieder geval nog terecht voor (onder andere) het uitlezen van de oudere Saab. Bedankt voor de service.

Dennis de Ronde (21 december 2022)
Dennis de Ronde

Super geholpen met een mooie auto, stond binnen 1,5 uur na de eerste blik buiten met andere sleutels. Perfect geholpen, zonder enige drang of verkoop praatjes. Top bedrijf!

John Wolfert (14 januari 2022)
John Wolfert

Ik heb daar 2 weken geleden een Mini gekocht, de verkoper zei dat de auto in perfecte staat was, nu besefte ik dat ze hem aan mij hadden verkocht met een groot olielek, zeer teleurgesteld...

Alexandre t'Serstevens (30 december 2021)
Alexandre t'Serstevens

Ik ben zeer tevreden over Scherpenisse Auto's. Inmiddels rijd ik naar volle tevredenheid in mijn derde Saab 95. Al 15 jaar word ik verder met veel plezier geholpen door Maarten en Cor van de werkplaats. Dat ik nog maar jaren klant mag zijn!

Barend van Marwijk Kooy (15 oktober 2020)
Barend van Marwijk Kooy

Foto’s van Scherpenisse Auto's B.v.

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Scherpenisse Auto's B.v., gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Scherpenisse Auto's B.v., met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Scherpenisse Auto's B.v. hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Scherpenisse Auto's B.v., bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Autobedrijf Ruud Mulder, Rembrandtstraat 5-B
Autobedrijf/Garage ( 80% )
Rembrandtstraat 5-B, 3262 HN Oud-Beijerland, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Scherpenisse Auto's B.v. - een Autobedrijf/Garage in Oud-Beijerland, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Scherpenisse Auto's B.v.. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

41 reacties

Jan-Willem Jonker
Jan-Willem Jonker 8 juli, 2015 - 6:24 pm
Goede service, nemen het vak serieus
Antwoord
Jasper Brugts
Jasper Brugts 3 december, 2018 - 8:10 am
Prima service, vakkennis, niks overbodigs wat niet nodig, faire prijzen voor een merkdealer
Antwoord
Leo Schonk
Leo Schonk 30 december, 2018 - 9:55 pm
Te dure APK rekening. Zelf eerst auto controleren voor je hem hier laat bekijken. Jammer.
Antwoord
Martin Groenenboom
Martin Groenenboom 3 januari, 2019 - 12:58 pm
Genoeg keuze, om te watertanden ook 2e hands….. …
Antwoord
R van der Beek
R van der Beek 7 januari, 2019 - 12:25 am
niet goed te duur
Antwoord
Leon Goedegebuur
Leon Goedegebuur 9 februari, 2019 - 9:01 pm
Naar aanleiding van een Review die geplaatst is onder mijn naam wil ik via deze weg aangeven datikmet de firma Scherpenisse geen zakelijke transcatie heeft gehad en mijn naamhierdoor gebruikt is.jammer dat dit zo gebeurd en eerlijke mensen benadeeld worden door bepaalde individuen
Antwoord
Adrie Kooij
Adrie Kooij 4 april, 2019 - 11:22 am
Leuk bedrijf. Voor elke autoliefhebber is er wel iets moois enof betaalbaar te vinden. Een lange historie in Oud Beijerland.
Antwoord
Suzanne Petri
Suzanne Petri 21 december, 2019 - 7:20 am
Saab garage, er worden ook andere auto merken in en verkocht. Goede service, we kregen een leenauto toen de auto voor de keuring moest. Aardig en bekwaam personeel.
Antwoord
Anton van Luijk
Anton van Luijk 26 december, 2019 - 11:46 pm
Super behulpzaam, ook al ben je geen klant
Antwoord
Bram Breederveld
Bram Breederveld 29 december, 2019 - 12:24 pm
veel te dure zaak
Antwoord
Dave Penders
Dave Penders 2 januari, 2020 - 10:11 am
Goed bedrijf maakt afspraken waar mooije autos en weet waar ze het overhebben
Antwoord
Wieko Reuvers
Wieko Reuvers 18 januari, 2020 - 9:03 pm
Een bedrijf met n verhaal eigenaar zit er al lang….niet de snelle Jelle en te gelikt ..
Antwoord
Bruno Van Aubel
Bruno Van Aubel 22 januari, 2020 - 1:32 pm
Geen goede ervaring met deze garage. Ik ben er zelf niet geweest maar nadat ik pech heb gehad is mijn auto hier heen gebracht. Ik heb contact met de garage gehad wat soepel verliep, maar nu bij het ophalen krijg ik ineens een enorme factuur simpelweg omdat mijn auto in de garage stond. Ze hebben dit nooit aangegeven dat ik hier voor zou moeten betalen, anders zou ik de auto hier nog geen dag gelaten hebben. Ben dus erg teleurgesteld in deze garage en voel me opgelicht, meer als 100 euro weggegooid geld. Geen aanrader
Antwoord
Justin vdo
Justin vdo 26 januari, 2020 - 6:26 pm
Bovenkant
Antwoord
Ryan Pichel
Ryan Pichel 28 januari, 2020 - 1:35 pm
Op een zaterdag geweest om te kijken voor een mooie gebruikte Saab. Ik ben toe geholpen door een jongeheer genaamd Sam en die jongen heeft mij zeer goed geholpen. Top Zaak!!
Antwoord
John Gaal
John Gaal 3 februari, 2020 - 4:51 pm
Mooie collectie, goed en vriendelijk personeel.
Antwoord
Sam van Marwijk Kooy
Sam van Marwijk Kooy 19 september, 2020 - 3:07 pm
Bovenkant!
Antwoord
Barend van Marwijk Kooy
Barend van Marwijk Kooy 15 oktober, 2020 - 7:24 am
Ik ben zeer tevreden over Scherpenisse Auto’s. Inmiddels rijd ik naar volle tevredenheid in mijn derde Saab 95. Al 15 jaar word ik verder met veel plezier geholpen door Maarten en Cor van de werkplaats. Dat ik nog maar jaren klant mag zijn!
Antwoord
Vincent Florijn
Vincent Florijn 5 november, 2020 - 12:38 am
Mijn SAAB is hier in goede handen. Service en vakmanschap.
Antwoord
Cees Besseling
Cees Besseling 20 november, 2020 - 7:04 am
Zeer mooie zaak veel diversen auto’s
Antwoord
jeffrey haman
jeffrey haman 4 december, 2020 - 11:14 pm
1.5 uur gereden om bij een x5 uit 2008 te bekijken. De verkoper verteld “de auto heeft nooit schade gehad”. Ik vraag aan hem waarom er dan diverse delen gespoten zijn, maar dat weet hij niet. Ik kijk in de board computer en zie dat de remmen bijna vervangen moeten worden. Vervolgens kijk ik in het wiel en zie dat de remblokken en schijven rondom vervangen moeten worden. Is voor mij geen probleem, maar ik merk het wel op tegen de verkoper. Tot mijn verbazing zie ik dat alle 4 de banden helemaal uitgedroogd zijn en gewoon onveilig is om mee te rijden. De verkoper zegt tegen mij “ow ik zie het al dit word hem niet voor je”. Hoe kan hij dat nou weten en wil hij de auto wel verkopen. Na ja ik doe alsof ik dat niet gehoord heb en vraag om een proef rit en als antwoord krijg ik “nee de auto word toch niks voor je dus nee”. Ik ben verbaasd en boos weggegaan wat onprofessioneel.

Antwoord op reactie: Het feit is dat er gelogen word om de staat van de auto, terwijl ik weet dat het geen nieuwe auto is en het mij niet uitmaakt dat er wat gespoten is. Je kan er een mooi verhaal van maken maar je zoekt gewoon een ander slachtoffer die niet zo goed oplet!!!

Antwoord
Piet Verdoorn
Piet Verdoorn 16 december, 2020 - 1:55 pm
Goeie service
Antwoord
Dave de Waal
Dave de Waal 19 december, 2021 - 8:27 am
Ruime parkeerplaats. Veel keuze. Vriendelijk mensen.
Antwoord
sandra van voorst
sandra van voorst 20 december, 2021 - 8:22 am
Vriendelijke mensen en goed geholpen .
Antwoord
Pete Puck
Pete Puck 24 december, 2021 - 7:08 pm
Zij weten saab op de weg te houden
Antwoord
Alexandre t'Serstevens
Alexandre t'Serstevens 30 december, 2021 - 8:19 pm
Ik heb daar 2 weken geleden een Mini gekocht, de verkoper zei dat de auto in perfecte staat was, nu besefte ik dat ze hem aan mij hadden verkocht met een groot olielek, zeer teleurgesteld…
Antwoord
Gerard Kuipers
Gerard Kuipers 31 december, 2021 - 1:29 pm
Je wordt daar goed geholpen
Antwoord
Casper Moerland
Casper Moerland 8 januari, 2022 - 4:33 pm
Geen Saabs meer en de anderen onevenredig duur
Antwoord
John Wolfert
John Wolfert 14 januari, 2022 - 8:21 am
Super geholpen met een mooie auto, stond binnen 1,5 uur na de eerste blik buiten met andere sleutels.
Perfect geholpen, zonder enige drang of verkoop praatjes.
Top bedrijf!
Antwoord
Arnold Reijm
Arnold Reijm 17 december, 2022 - 7:45 am
Vriendelijk,betaalbaar,goed bereikbaar,schoon,vakmensen.
Antwoord
Lorenzo Ilmagnifico
Lorenzo Ilmagnifico 20 december, 2022 - 12:35 pm
Wil geen opgave van werk op het dashboard geven. Leek en “leek”….
Antwoord
Boudewijn De Ronde
Boudewijn De Ronde 20 december, 2022 - 5:40 pm
Heel aardige mensen ook als je niet kunt slagen
Antwoord
Dennis de Ronde
Dennis de Ronde 21 december, 2022 - 11:43 am
Zeer vriendelijk en snel geholpen bij dit bedrijf. Hier kun je in ieder geval nog terecht voor (onder andere) het uitlezen van de oudere Saab. Bedankt voor de service.
Antwoord
V K
V K 21 december, 2022 - 6:11 pm
Kan altijd bellen voor reparaties zn erg behulpzaam
Antwoord
Theo Muller
Theo Muller 25 december, 2022 - 12:45 am
Al met al een goede workshop (vooral voor SAAB’s), maar ze zijn niet altijd eerlijk met hun werk, ze bezuinigen en zullen je te veel in rekening brengen als ze denken dat ze dat kunnen.
Antwoord
Sander Roberto
Sander Roberto 17 februari, 2023 - 10:27 pm
Ik heb hier een VW Caddy occasion aangeschaft met inruil. Kreeg veel voor inruil. Goede deal. Afspraken mogen wel, ook al zijn ze mondeling gedaan, dan wel toezeggingen beter nagekomen worden door het autobedrijf. verder ok.
Antwoord
Helena Ploegman
Helena Ploegman 15 juni, 2023 - 7:15 am
Prima zaak met fijne verkoper!
Antwoord
Pim Verhoeven
Pim Verhoeven 1 september, 2023 - 4:10 pm
Goed geholpen!
Antwoord
Jc Warners
Jc Warners 17 september, 2023 - 9:58 am
Goede garage en fijne, deskundige mensen
Antwoord
Leo Barth
Leo Barth 26 september, 2023 - 8:41 am
Open corsa gekocht bij deze garage. Heel vriendelijk personeel
Antwoord
Peter van Tol
Peter van Tol 20 november, 2023 - 7:09 am
Deskundig, service-gericht en betrouwbaar. Aanbevolen!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way