Thuispagina » Blog » Reviews over Rode Sneakerz, Amaliaplein 42, Leiderdorp

Reviews over Rode Sneakerz, Amaliaplein 42, Leiderdorp

door Eva Jansen
3 reacties
Reviews over Rode Sneakerz, Amaliaplein 42, Leiderdorp
4/5 - (10 stemmen)

Rode Sneakerz is een dansschool gevestigd in het bruisende Leiderdorp. De school richt zich op het aanbieden van diverse dansstijlen voor alle leeftijden en niveaus, met een speciale focus op streetdance en hiphop.

Ontdek algemene informatie over Rode Sneakerz

Rode Sneakerz is een dansschool gevestigd in het bruisende Leiderdorp. De school richt zich op het aanbieden van diverse dansstijlen voor alle leeftijden en niveaus, met een speciale focus op streetdance en hiphop. De locatie van de dansschool, gelegen aan het Amaliaplein 42, is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto's als rolstoelen. De dansschool is elke dag van de week geopend, waardoor het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen aan de lessen, ongeacht hun drukke schema's.

Wat Rode Sneakerz uniek maakt, is de inclusieve sfeer die de eigenaar heeft gecreëerd. De dansschool is niet alleen toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, maar ook voor mensen met verschillende vaardigheden en beperkingen. De rolstoeltoegankelijke ingang en parkeerplaats maken het voor iedereen gemakkelijk om deel te nemen aan de danslessen en te genieten van de energieke sfeer die in de studio hangt.

Voor ouders die graag hun kinderen in contact brengen met dans, biedt Rode Sneakerz ook speciale lessen aan die geschikt zijn voor kinderen. Deze lessen zijn ontworpen om kinderen op een speelse en educatieve manier kennis te laten maken met dans, waarbij de nadruk ligt op plezier en creativiteit.

Op de website van Rode Sneakerz, http://rodesneakerz.nl/, kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de verschillende dansstijlen en lessen die worden aangeboden, samen met de lestijden en tarieven. Voor mensen die nog twijfelen over het volgen van danslessen, biedt de dansschool ook een proefles aan, zodat iedereen de kans krijgt om de sfeer en de lessen zelf te ervaren.

Kortom, Rode Sneakerz is een levendige en inclusieve dansschool die voor iedereen toegankelijk is. Of je nu jong of oud bent, met of zonder danservaring, Rode Sneakerz verwelkomt iedereen die graag wil dansen en plezier wil hebben. Met een breed scala aan dansstijlen, deskundige instructeurs en een gezellige sfeer, is Rode Sneakerz de perfecte plek om je danspassie te ontdekken en te ontwikkelen.

Informatie over Rode Sneakerz

Dansschool: 4(10 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.24 uur geopend
Dinsdag 27 feb.24 uur geopend
Woensdag 28 feb.24 uur geopend
Donderdag 29 feb.24 uur geopend
Vrijdag 1 mrt.24 uur geopend
Zaterdag 2 mrt.24 uur geopend
Zondag 3 mrt.24 uur geopend
Locatie en contact over Rode Sneakerz
  • Amaliaplein 42, 2351 PV Leiderdorp, Nederland
  • http://rodesneakerz.nl/
  • +31631788118

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Rode Sneakerz, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Van klein begin nu uitgegroeid tot een super professionele dansschool. De school heeft verschillende dansdocenten die allemaal een andere richting in de danswereld aanpakken van modern tot freestyle en van ballet tot hiphop. Genoeg keuze voor een beginnende tot een gevorderde danser.

Susanne van Iterson (12 mei 2023)
Susanne van Iterson

Mijn dochter is al 1.5 jaar weg bij de Rode Sneakerz omdat we geëmigreerd zijn. Ze heeft hiet een nieuwe dansschool gevonden, maar de Rode Sneakerz blijft haar nummer 1. Ze heeft zo'n fijne tijd gehad.

Marcelle Reukers (21 december 2020)
Marcelle Reukers

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Rode Sneakerz - een Dansschool in Leiderdorp, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Rode Sneakerz. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

3 reacties

Marcelle Reukers
Marcelle Reukers 21 december, 2020 - 3:25 pm
Mijn dochter is al 1.5 jaar weg bij de Rode Sneakerz omdat we geëmigreerd zijn. Ze heeft hiet een nieuwe dansschool gevonden, maar de Rode Sneakerz blijft haar nummer 1. Ze heeft zo’n fijne tijd gehad.
Antwoord
Han Goosen
Han Goosen 5 januari, 2022 - 6:05 pm
Fijne dansschool. Kirsten doet het geweldig!
Antwoord
Susanne van Iterson
Susanne van Iterson 12 mei, 2023 - 4:41 pm
Van klein begin nu uitgegroeid tot een super
professionele dansschool. De school heeft verschillende dansdocenten die allemaal een andere richting in de danswereld aanpakken van modern tot freestyle en van ballet tot hiphop. Genoeg keuze voor een beginnende tot een gevorderde danser.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way