Thuispagina » Blog » Reviews over Remember Me Tree, Rederijkerstraat 6, Geldrop

Reviews over Remember Me Tree, Rederijkerstraat 6, Geldrop

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Remember Me Tree, Rederijkerstraat 6, Geldrop
4/5 - (2 stemmen)

Bent u op zoek naar unieke en mooie sieraden met een speciale betekenis? Dan is Remember Me Tree de perfecte plek voor u! Gevestigd aan de Rederijkerstraat 6 in Geldrop, is Remember Me Tree een sieradenontwerper met een uniek concept.

Ontdek algemene informatie over Remember Me Tree

Bent u op zoek naar unieke en mooie sieraden met een speciale betekenis? Dan is Remember Me Tree de perfecte plek voor u! Gevestigd aan de Rederijkerstraat 6 in Geldrop, is Remember Me Tree een sieradenontwerper met een uniek concept. Het bedrijf biedt handgemaakte sieraden aan die speciaal zijn ontworpen om herinneringen te bewaren en te koesteren.

Het assortiment van Remember Me Tree bestaat uit prachtige armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, allemaal met een persoonlijk tintje. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde of een speciaal sieraad voor uzelf, bij Remember Me Tree vindt u vast iets dat bij u past.

Wat Remember Me Tree echt uniek maakt, is de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen of herinneringen toe te voegen aan de sieraden. Of het nu gaat om een gegraveerde initialen, een speciale datum of een symbolische betekenis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt de sieraden van Remember Me Tree niet alleen mooi om te dragen, maar ook extra speciaal vanwege de emotionele waarde die ze met zich meedragen.

Qua serviceopties biedt Remember Me Tree de mogelijkheid om de winkel te bezoeken. De openingstijden variëren van dinsdagen en donderdagen tot vrijdagen, waardoor klanten de kans krijgen om de prachtige collectie sieraden in persoon te bewonderen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via telefoonnummer 0652352965 voor eventuele vragen of speciale verzoeken.

Kortom, Remember Me Tree is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke, handgemaakte sieraden met een bijzondere betekenis. Of u nu een persoonlijk cadeau wilt geven of uzelf wilt trakteren op iets speciaals, u zult zeker iets vinden dat uw hart zal raken bij Remember Me Tree. Bezoek de website https://www.remembermetree.nl/ voor meer informatie en om de prachtige collectie te bekijken.

Informatie over Remember Me Tree

Sieradenontwerper: 4(2 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.Gesloten
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 14:00
Woensdag 28 feb.09:00 tot 12:00
Donderdag 29 feb.09:00 tot 14:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 16:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Remember Me Tree
  • Rederijkerstraat 6, 5663 EB Geldrop, Nederland
  • https://www.remembermetree.nl/
  • +31652352965
  • 0.64 km (van het centrum van Geldrop tot Remember Me Tree).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Remember Me Tree - een Sieradenontwerper in Geldrop, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Remember Me Tree. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Natasja Wetzels
Natasja Wetzels 15 januari, 2020 - 4:37 pm
Prachtige asoorbellen gemaakt, met een lief briefje en super service!! Een aanrader voor iedereen!!
Antwoord
Jose Smulders
Jose Smulders 14 december, 2022 - 1:58 pm
Hij is goed gaat ook met zun klante om ben er dik te vrede over
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way