Thuispagina » Blog » Reviews over Qsportmassage, W.J. Hofdijkweg 48, Heiloo

Reviews over Qsportmassage, W.J. Hofdijkweg 48, Heiloo

door Lotte Meijer
4 reacties
Reviews over Qsportmassage, W.J. Hofdijkweg 48, Heiloo
4/5 - (4 stemmen)

Qsportmassage is een professionele sportmasseur gevestigd aan de W.J. Hofdijkweg 48 in Heiloo. Met een specialisatie in sportmassages is deze locatie de perfecte plek voor sporters van alle niveaus die op zoek zijn naar professionele hulp bij het herstel en onderhoud van hun lichaam.

Ontdek algemene informatie over Qsportmassage

Qsportmassage is een professionele sportmasseur gevestigd aan de W.J. Hofdijkweg 48 in Heiloo. Met een specialisatie in sportmassages is deze locatie de perfecte plek voor sporters van alle niveaus die op zoek zijn naar professionele hulp bij het herstel en onderhoud van hun lichaam. De werktijden zijn ruim en flexibel, met openingen op dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 23:00 uur, zodat sporters met verschillende schema's gemakkelijk een afspraak kunnen maken.

Wat Qsportmassage onderscheidt, is de toegankelijkheid voor iedereen. De locatie beschikt over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, waardoor ook mensen met een beperking gemakkelijk toegang hebben tot de praktijk. Bovendien is Qsportmassage een LGBTQ+ vriendelijke plek, waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Om ervoor te zorgen dat elke klant de aandacht krijgt die hij verdient, is het maken van een afspraak verplicht. Dit zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring krijgt, afgestemd op zijn specifieke behoeften.

De website van Qsportmassage, http://www.qsportmassage.nl/, biedt uitgebreide informatie over de verschillende soorten massages die worden aangeboden, evenals de tarieven en de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Klanten kunnen ook het telefoonnummer 0620039466 bellen om een afspraak te maken of verdere vragen te stellen.

Voor sporters die last hebben van blessures, spierpijn of gewoon behoefte hebben aan een professionele massage om hun prestaties te verbeteren, is Qsportmassage de ideale bestemming. Met een focus op het bieden van hoogwaardige massages en persoonlijke aandacht, zorgt deze locatie ervoor dat elke klant zich beter voelt dan ooit tevoren. Of het nu gaat om een ontspannende massage of het verlichten van pijnlijke spieren, Qsportmassage staat klaar om elke klant te helpen zijn sportieve doelen te bereiken. Met een toegewijd en ervaren team van sportmasseurs, een gemakkelijk bereikbare locatie en flexibele werktijden, is Qsportmassage dé plek voor sporters die op zoek zijn naar de beste zorg voor hun lichaam.

Informatie over Qsportmassage

Sportmasseur: 4(4 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 23:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 23:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 23:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 23:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Qsportmassage
  • W.J. Hofdijkweg 48, 1851 SG Heiloo, Nederland
  • http://www.qsportmassage.nl/
  • +31620039466
  • 0.74 km (van het centrum van Heiloo tot Qsportmassage).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Qsportmassage, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Deskundige masseur. Ik merk na de sessie dat mijn rug, nek en schouders een stuk beter aanvoelen. Ik sport veel en ga regelmatig langs voor optimaal herstel van mijn spieren.

Caroline van Bergen (11 november 2020)
Caroline van Bergen

Marko is absoluut 1 van de beste masseurs in de regio Heiloo eo. Weet veel en past zijn kennis toe in een persoonlijke benadering. Prijs / kwaliteit is goed.

Sj (25 december 2019)
Sj

Foto’s van Qsportmassage

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Qsportmassage, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Qsportmassage, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Qsportmassage hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Qsportmassage, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Praktijk In Balans, E.J. Potgieterweg 42
100% beoordeelt deze plek als goed
E.J. Potgieterweg 42, 1851 CJ Heiloo, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Qsportmassage - een Sportmasseur in Heiloo, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Qsportmassage. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

Sj
Sj 25 december, 2019 - 11:46 pm
Marko is absoluut 1 van de beste masseurs in de regio Heiloo eo. Weet veel en past zijn kennis toe in een persoonlijke benadering. Prijs / kwaliteit is goed.
Antwoord
Liesbeth Wertwijn
Liesbeth Wertwijn 13 februari, 2020 - 3:02 pm
Hele goeie massage
Antwoord
Caroline van Bergen
Caroline van Bergen 11 november, 2020 - 10:15 am
Deskundige masseur. Ik merk na de sessie dat mijn rug, nek en schouders een stuk beter aanvoelen. Ik sport veel en ga regelmatig langs voor optimaal herstel van mijn spieren.
Antwoord
Jeroen van Beeck
Jeroen van Beeck 18 januari, 2022 - 7:50 am
Geweldige sportmassages met ervaren masseur. Vriendelijk, en geeft advies op basis van kennis.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way