Thuispagina » Blog » Reviews over Prins Willem Alexanderschool, Sand-Ambachtstraat 146, ‘s-Gravenzande

Reviews over Prins Willem Alexanderschool, Sand-Ambachtstraat 146, ‘s-Gravenzande

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Prins Willem Alexanderschool, Sand-Ambachtstraat 146, 's-Gravenzande
5/5 - (12 stemmen)

De Prins Willem Alexanderschool is een educatieve instelling gelegen aan de Sand-Ambachtstraat 146 in ‘s-Gravenzande. De school is momenteel tijdelijk gesloten vanwege renovaties en verbeteringen aan de infrastructuur.

Ontdek algemene informatie over Prins Willem Alexanderschool

De Prins Willem Alexanderschool is een educatieve instelling gelegen aan de Sand-Ambachtstraat 146 in 's-Gravenzande. De school is momenteel tijdelijk gesloten vanwege renovaties en verbeteringen aan de infrastructuur.

De school staat bekend om zijn toewijding aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waarbij de nadruk ligt op het stimuleren van de cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling van de leerlingen. De moderne faciliteiten en de geavanceerde leermiddelen dragen bij aan een optimale leeromgeving, waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit henzelf te halen.

Naast het reguliere curriculum biedt de Prins Willem Alexanderschool ook verschillende buitenschoolse activiteiten aan, zoals sport, kunst en muziek. Deze activiteiten dragen bij aan de algehele ontwikkeling van de leerlingen en zorgen ervoor dat zij hun interesses en talenten verder kunnen ontwikkelen.

De Sand-Ambachtstraat 146 locatie biedt een ruime en veilige omgeving voor de leerlingen om te leren en te spelen. De school heeft ook nauwe banden met de lokale gemeenschap, waardoor er regelmatig gezamenlijke activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Dit draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid binnen de school en de omgeving.

De Prins Willem Alexanderschool streeft ernaar om niet alleen academische vaardigheden bij te brengen, maar ook waarden als respect, verantwoordelijkheid en teamwork. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen niet alleen goed voorbereid zijn op hun verdere studie, maar ook op hun toekomstige rol in de maatschappij.

Hoewel de school momenteel tijdelijk gesloten is, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de school voor meer informatie over het inschrijvingsproces en de open dag. Het is de moeite waard om de Prins Willem Alexanderschool te overwegen als een ideale plek voor uw kind om zich te ontwikkelen en te groeien, zowel academisch als persoonlijk.

Informatie over Prins Willem Alexanderschool

Werktijd
Locatie en contact over Prins Willem Alexanderschool
  • Sand-Ambachtstraat 146, 2691 BN 's-Gravenzande, Nederland

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Prins Willem Alexanderschool in 's-Gravenzande, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Prins Willem Alexanderschool. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way