Thuispagina » Blog » Reviews over Pieter’s Brasserie, Raaigras 103 A, Pijnacker

Reviews over Pieter’s Brasserie, Raaigras 103 A, Pijnacker

door Lotte Meijer
16 reacties
Reviews over Pieter's Brasserie, Raaigras 103 A, Pijnacker
5/5 - (32 stemmen)

Pieter’s Brasserie is een gezellig restaurant gelegen aan Raaigras 103 A in Pijnacker. Met een informele sfeer en een gevarieerd aanbod aan gerechten en drankjes, is dit de perfecte plek voor een heerlijke maaltijd of een gezellige brunch.

Ontdek algemene informatie over Pieter's Brasserie

Pieter's Brasserie is een gezellig restaurant gelegen aan Raaigras 103 A in Pijnacker. Met een informele sfeer en een gevarieerd aanbod aan gerechten en drankjes, is dit de perfecte plek voor een heerlijke maaltijd of een gezellige brunch. Het restaurant is rolstoeltoegankelijk, met faciliteiten zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang, parking en zitplaatsen. Daarnaast zijn er ook kinderstoelen beschikbaar, waardoor Pieter's Brasserie geschikt is voor zowel groepen als gezinnen met kinderen.

Wat betreft de serviceopties, biedt Pieter's Brasserie zitplaatsen zowel binnen als buiten aan, waardoor gasten kunnen genieten van de zon en de frisse lucht tijdens het eten. Hoewel er geen bezorgingsopties beschikbaar zijn, is het restaurant elke dag geopend van 09:30 tot 17:00, zodat gasten op elk moment van de dag kunnen genieten van het heerlijke eten en de gezellige sfeer.

 Pieter's Brasserie fotos

Pieter's Brasserie fotos

Het restaurant biedt een ruime selectie aan drankjes, waaronder alcohol, bier, sterke drank en wijn, evenals koffie voor degenen die graag willen genieten van een warme drank. Daarnaast serveert Pieter's Brasserie diverse gezonde menuopties, kleine gerechtjes, brunch, lunch en desserts, waardoor er voor ieder wat wils is. Met comfortabele zitplaatsen en een vriendelijke bediening is Pieter's Brasserie de perfecte plek om te genieten van een smakelijke maaltijd in een ontspannen omgeving.

Of u nu met een groep vrienden bent, een gezellige lunch wilt hebben met uw partner, of met uw gezin wilt genieten van een heerlijke maaltijd, Pieter's Brasserie verwelkomt iedereen met open armen. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken en heeft een eigen parkeergelegenheid, waardoor gasten zonder moeite kunnen genieten van de heerlijke gerechten en gastvrijheid die Pieter's Brasserie te bieden heeft. Bezoek de website van het restaurant voor meer informatie en kom langs om zelf te ervaren wat dit gezellige restaurant te bieden heeft.

Pieter's Brasserie fotos

Pieter's Brasserie fotos

Informatie over Pieter's Brasserie

Restaurant: 5(32 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.09:30 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.09:30 tot 17:00
Woensdag 28 feb.09:30 tot 17:00
Donderdag 29 feb.09:30 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.09:30 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.09:30 tot 17:00
Zondag 3 mrt.09:30 tot 17:00
Locatie en contact over Pieter's Brasserie
  • Raaigras 103 A, 2643 JJ Pijnacker, Nederland
  • http://pietersbrasserie.nl/
  • +31155154390
  • 1.5 km (van het centrum van Pijnacker tot Pieter's Brasserie).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Pieter's Brasserie, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Alles was weer prima voor elkaar, zoals we gewend zijn. Meer dan genoeg lekkere hapjes en vriendelijke dames in de bediening.

Alice Voshol (24 september 2020)
Alice Voshol

Gezellig lunchen met wat oudere publiek (gasten)? Dat kan hier vanwege naburig bejaardentehuis. WR je krijgt is bijv. 3 gangen lunch voor €7,50. Even babbelen met aardig en gezellig publiek is een optie.

Nenad Vrca (9 februari 2020)
Nenad Vrca

Super gezellig, best chic ingericht, goed bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden. Lekke broodjes en diverse maaltijden van ontbijt tot lunch en brunch. Lekkere koffie en Thee uiteraard. Ruim genoeg voor een feestje en een kleine terras voor rokers. Goede service door een kleine team. Is naast de metrostation Pijnacker Zuid. Parkeren is gratis in de buurt. Mindervaliden WC.

Dan M (4 februari 2020)
Dan M

Op uitnodiging van de familie Kleinjan hebben wij heerlijk gegeten! Driegangen menu. Hele vriendelijke bediening. Van de uiensoep tot het uitgebreide toetje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Willem en Ans Krijger (22 december 2019)
Willem en Ans Krijger

Veel ruimte en deze zaak kan je afhuren en daar is het ook perfect voor en je kan er met grote groeien heen... …

dutch dyslekt (24 november 2018)
dutch dyslekt

Zit echt op de verkeerde plek. Ze zouden beter een ruimte in het WC Hoefbladplein kunnen betrekken. Daar staat genoeg leeg.

Florus (26 februari 2017)
Florus

Foto’s van Pieter's Brasserie

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Pieter's Brasserie, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Pieter's Brasserie, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Pieter's Brasserie hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Pieter's Brasserie, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Sushirestaurant ( 80% )
Speenkruid 1, 2643 KJ Pijnacker, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Pieter's Brasserie - een Restaurant in Pijnacker, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Pieter's Brasserie. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

16 reacties

Florus
Florus 26 februari, 2017 - 11:40 am
Zit echt op de verkeerde plek. Ze zouden beter een ruimte in het WC Hoefbladplein kunnen betrekken. Daar staat genoeg leeg.
Antwoord
Sandra Claessen
Sandra Claessen 5 november, 2018 - 11:22 am
Vanavond verwend met een heerlijke BBQ, volgende thema avond is Surinaams op 21 september @
Antwoord
Planetzelf Salonautomatisering
Planetzelf Salonautomatisering 21 november, 2018 - 2:37 pm
aanrader
Antwoord
dutch dyslekt
dutch dyslekt 24 november, 2018 - 1:26 pm
Veel ruimte en deze zaak kan je afhuren en daar is het ook perfect voor en je kan er met grote groeien heen… …
Antwoord
Marlika De Hoog
Marlika De Hoog 25 november, 2018 - 6:59 pm
Overheerlijke friet (gekruid a la Leo) en kroketten op. Bediening erg gezellig!
Antwoord
Jan Buurman
Jan Buurman 16 december, 2018 - 11:24 pm
Vriendelijk medewerkers schone tafeltjes vlotte bediening schone toiletten
Antwoord
Willem en Ans Krijger
Willem en Ans Krijger 22 december, 2019 - 12:53 am
Op uitnodiging van de familie Kleinjan hebben wij
heerlijk gegeten! Driegangen menu. Hele vriendelijke bediening. Van de uiensoep tot het uitgebreide toetje. Zeker voor herhaling vatbaar.
Antwoord
shabnam Mousi
shabnam Mousi 31 december, 2019 - 4:41 pm
Schoon en gezellig
Antwoord
Jannie Spring-Vloed
Jannie Spring-Vloed 12 januari, 2020 - 12:27 am
Gezellig kopje koffie drinken en bijpraten aan de koffie/leestafel .
Antwoord
Ellien van keulen
Ellien van keulen 29 januari, 2020 - 4:49 pm
mooie locatie en goed bereikbaar met het OV
Antwoord
Dan M
Dan M 4 februari, 2020 - 5:50 pm
Super gezellig, best chic ingericht, goed bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden. Lekke broodjes en diverse maaltijden van ontbijt tot lunch en brunch. Lekkere koffie en Thee uiteraard. Ruim genoeg voor een feestje en een kleine terras voor rokers. Goede service door een kleine team.
Is naast de metrostation Pijnacker Zuid.
Parkeren is gratis in de buurt. Mindervaliden WC.
Antwoord
Nenad Vrca
Nenad Vrca 9 februari, 2020 - 3:37 pm
Gezellig lunchen met wat oudere publiek (gasten)? Dat kan hier vanwege naburig bejaardentehuis. WR je krijgt is bijv. 3 gangen lunch voor €7,50. Even babbelen met aardig en gezellig publiek is een optie.
Antwoord
Matthijs van der Welle
Matthijs van der Welle 19 september, 2020 - 8:04 am
Gezellig en niet duur
Antwoord
Alice Voshol
Alice Voshol 24 september, 2020 - 10:45 am
Alles was weer prima voor elkaar, zoals we gewend zijn. Meer dan genoeg lekkere hapjes en vriendelijke dames in de bediening.
Antwoord
Bram Luiten
Bram Luiten 17 november, 2020 - 1:24 pm
Vriendelijke ontvangst wandelaars
Antwoord
Marian Hof
Marian Hof 18 december, 2022 - 7:48 am
Erg duur
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way