Thuispagina » Blog » Reviews over Pidz Utrecht – Servicebureau Voor Zzp’ers In De Zorg, Vleuten

Reviews over Pidz Utrecht – Servicebureau Voor Zzp’ers In De Zorg, Vleuten

door Eva Jansen
2 reacties
Reviews over Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg, Vleuten
5/5 - (3 stemmen)

Pidz Utrecht is hét servicebureau voor zzp’ers in de zorg. Gevestigd op de Albert Schweitzerlaan 10c in Vleuten, biedt dit uitzendbureau een breed scala aan diensten en ondersteuning voor zelfstandige zorgprofessionals.

Ontdek algemene informatie over Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg

Pidz Utrecht is hét servicebureau voor zzp'ers in de zorg. Gevestigd op de Albert Schweitzerlaan 10c in Vleuten, biedt dit uitzendbureau een breed scala aan diensten en ondersteuning voor zelfstandige zorgprofessionals. Met een focus op flexibiliteit en kwaliteit, is Pidz Utrecht een betrouwbare partner voor zzp'ers in de zorgsector.

Het servicebureau heeft een uitgebreide website waar zzp'ers in de zorg terecht kunnen voor het vinden van opdrachten, het beheren van hun eigen agenda en het regelen van administratieve zaken. Met handige tools en een gebruiksvriendelijk platform, maakt Pidz Utrecht het eenvoudig voor zzp'ers om hun eigen carrière en opdrachten te beheren.

 Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg fotos

Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg fotos

De werktijden van Pidz Utrecht zijn van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Gedurende deze uren zijn zorgprofessionals van harte welkom om langs te komen, vragen te stellen of hulp te krijgen bij hun administratie en contracten. Het bureau is gesloten op zaterdag en zondag.

Voor zzp'ers die op zoek zijn naar ondersteuning, advies of opdrachten in de zorgsector, is het telefoonnummer van Pidz Utrecht 0302270711 beschikbaar. Met behulpzame en deskundige medewerkers, staat het servicebureau klaar om zzp'ers verder te helpen in hun carrière.

Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg fotos

Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg fotos

Pidz Utrecht onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en kennis van de zorgsector. Het bureau begrijpt de behoeften van zelfstandige zorgprofessionals en biedt daarom maatwerkoplossingen die aansluiten op hun wensen en behoeften. Met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, streeft Pidz Utrecht ernaar om een waardevolle partner te zijn voor zzp'ers in de zorg.

Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of net komt kijken als zelfstandige in de zorg, Pidz Utrecht staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden in je carrière. Het servicebureau is de plek waar zzp'ers in de zorg terecht kunnen voor professionele ondersteuning, betrouwbare opdrachten en een persoonlijke aanpak die aansluit op hun behoeften.

Informatie over Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg

Uitzendbureau: 5(3 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.09:00 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.09:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.09:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg
  • Albert Schweitzerlaan 10c, 3451 EC Vleuten, Nederland
  • http://www.pidz.nl/
  • +31302270711
  • 0.2 km (van het centrum van Vleuten tot Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg).

Foto’s van Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg - een Uitzendbureau in Vleuten, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Pidz Utrecht - Servicebureau Voor Zzp'ers In De Zorg. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Frank Zwijsen
Frank Zwijsen 15 april, 2019 - 7:18 am
Een vriendelijk en professioneel bedrijf om mee samen te werken. Denken erg goed mee.
Antwoord
Sandra Hovel
Sandra Hovel 15 januari, 2022 - 12:57 pm
Super goed
Vooral Joy…………… …
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way