Thuispagina » Blog » Reviews over Orthodontistenpraktijk Haven, Haven 6/8, Lisse

Reviews over Orthodontistenpraktijk Haven, Haven 6/8, Lisse

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Orthodontistenpraktijk Haven, Haven 6/8, Lisse
5/5 - (4 stemmen)

Op zoek naar een gecertificeerde en professionele orthodontistenpraktijk in de omgeving van Lisse? Kijk dan niet verder, want Orthodontistenpraktijk Haven is de perfecte plek voor al uw orthodontische behoeften.

Ontdek algemene informatie over Orthodontistenpraktijk Haven

Op zoek naar een gecertificeerde en professionele orthodontistenpraktijk in de omgeving van Lisse? Kijk dan niet verder, want Orthodontistenpraktijk Haven is de perfecte plek voor al uw orthodontische behoeften. Gelegen op Haven 6/8, 2161 HK Lisse, is deze praktijk gemakkelijk bereikbaar en biedt een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Bij Orthodontistenpraktijk Haven staan de patiënten centraal en bieden ze een breed scala aan voorzieningen om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel en welkom voelen. De praktijk beschikt over een toilet voor bezoekers, wat zorgt voor extra gemak voor iedereen die op afspraak komt.

 Orthodontistenpraktijk Haven fotos

Orthodontistenpraktijk Haven fotos

Een ander groot pluspunt van Orthodontistenpraktijk Haven is dat ze nieuwe patiënten verwelkomen. Of u nu op zoek bent naar een second opinion of gewoon op zoek bent naar een nieuwe orthodontist, u bent van harte welkom om contact op te nemen en een afspraak te maken.

Op de website van Orthodontistenpraktijk Haven, https://ortho-haven.nl/, vindt u meer informatie over de diensten die zij aanbieden, de werkwijze van de praktijk en hoe u een afspraak kunt maken. Bovendien kunt u via de website gemakkelijk contact opnemen met het vriendelijke personeel om eventuele vragen te beantwoorden of om meer informatie te krijgen over hun behandelingen.

Orthodontistenpraktijk Haven fotos

Orthodontistenpraktijk Haven fotos

Met hun toegankelijke locatie, uitstekende voorzieningen en open houding ten opzichte van nieuwe patiënten, is Orthodontistenpraktijk Haven de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele tandarts in Lisse. Of u nu op zoek bent naar een routinecontrole, een orthodontische behandeling of een consult, u kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Orthodontistenpraktijk Haven.

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren orthodontist die hoogwaardige zorg biedt in een comfortabele en gastvrije omgeving, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Orthodontistenpraktijk Haven. Neem vandaag nog contact met hen op om een afspraak te maken en ervaar zelf de uitstekende service die zij te bieden hebben.

Informatie over Orthodontistenpraktijk Haven

Tandarts: 5(4 recensies)
Locatie en contact over Orthodontistenpraktijk Haven
  • Haven 6/8, 2161 HK Lisse, Nederland
  • https://ortho-haven.nl/
  • 1.05 km (van het centrum van Lisse tot Orthodontistenpraktijk Haven).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Orthodontistenpraktijk Haven, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Net verbouwd ziet er netjes uit. Paar meiden zijn weg wat erg jammer is. Er werkt volgens mij nog 1 vaste kracht alhoewel ik haar steeds misloop ,helaas. De ortho ziet ogenschijnlijk aardig uit maar heeft een kille en zakelijk houding wat de praktijk niet ten goede komt. Hier in het dorp houdt men van een warm bad, vooral ook omdat iedereen elkaar kent. Erg jammer allemaal, gelukkig hoeft mijn dochter niet zo lang meer.

Mara Moon (12 december 2023)
Mara Moon

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Orthodontistenpraktijk Haven, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Tandartspraktijk Bollenstreek, Grachtweg 31
100% beoordeelt deze plek als goed
Grachtweg 31, 2161 HL Lisse, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Orthodontistenpraktijk Haven - een Tandarts in Lisse, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Orthodontistenpraktijk Haven. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Florens van der Voorn
Florens van der Voorn 15 december, 2022 - 3:54 pm
Perfecte behandeling!
Antwoord
Mara Moon
Mara Moon 12 december, 2023 - 7:14 pm
Net verbouwd ziet er netjes uit.

Paar meiden zijn weg wat erg jammer is.
Er werkt volgens mij nog 1 vaste kracht alhoewel ik haar steeds misloop ,helaas.

De ortho ziet ogenschijnlijk aardig uit maar heeft een kille en zakelijk houding wat de praktijk niet ten goede komt.

Hier in het dorp houdt men van een warm bad, vooral ook omdat iedereen elkaar kent.

Erg jammer allemaal, gelukkig hoeft mijn dochter niet zo lang meer.

Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way