Thuispagina » Blog » Reviews over Orangerie Kind & Co, Vondellaan 2, Baarn

Reviews over Orangerie Kind & Co, Vondellaan 2, Baarn

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Orangerie Kind & Co, Vondellaan 2, Baarn
4/5 - (1 stemmen)

De Orangerie Kind & Co is een naschoolse opvang die gevestigd is op Vondellaan 2, 3743 HZ Baarn. De opvang is geopend op dinsdag en donderdag van 14:45 tot 18:30 en op vrijdag van 12:00 tot 18:30. De Orangerie Kind & Co is telefonisch bereikbaar op 0357600284.

Ontdek algemene informatie over Orangerie Kind & Co

De Orangerie Kind & Co is een naschoolse opvang die gevestigd is op Vondellaan 2, 3743 HZ Baarn. De opvang is geopend op dinsdag en donderdag van 14:45 tot 18:30 en op vrijdag van 12:00 tot 18:30. De Orangerie Kind & Co is telefonisch bereikbaar op 0357600284.

De Orangerie Kind & Co staat bekend om de kwalitatieve naschoolse opvang die zij bieden. Kinderen kunnen hier terecht voor diverse activiteiten en begeleiding na schooltijd.

De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het voor alle kinderen toegankelijk is.

Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen naar de Orangerie Kind & Co brengen, omdat zij kunnen vertrouwen op de professionele en ervaren medewerkers die hier werkzaam zijn. Er wordt gezorgd voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naast de reguliere opvang biedt de Orangerie Kind & Co ook diverse extra activiteiten aan voor de kinderen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld deelnemen aan workshops, sportieve activiteiten of creatieve bezigheden. Op die manier wordt er ingespeeld op de interesses en talenten van ieder kind.

De Orangerie Kind & Co hecht veel waarde aan de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij ieder kind. Er wordt gekeken naar de individuele behoeften en er wordt maatwerk geleverd om de ontwikkeling van ieder kind te stimuleren.

De locatie is ruim opgezet en beschikt over diverse speel- en recreatiemogelijkheden. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten op een veilige manier spelen en ontspannen.

Kortom, de Orangerie Kind & Co is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een professionele en kwalitatieve naschoolse opvang voor hun kinderen. De locatie biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Informatie over Orangerie Kind & Co

Naschoolse opvang: 4(1 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.14:45 tot 18:30
Woensdag 28 feb.Gesloten
Donderdag 29 feb.14:45 tot 18:30
Vrijdag 1 mrt.12:00 tot 18:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Orangerie Kind & Co
  • Vondellaan 2, 3743 HZ Baarn, Nederland
  • https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-orangerie/
  • +31357600284
  • 1.02 km (van het centrum van Baarn tot Orangerie Kind & Co).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Orangerie Kind & Co, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Peutergroep Dribbel , Vondellaan 2
100% beoordeelt deze plek als goed
Vondellaan 2, 3743 HZ Baarn, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Orangerie Kind & Co - een Naschoolse opvang in Baarn, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Orangerie Kind & Co. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way