Thuispagina » Blog » Reviews over Oegstgeest, Haaswijk, 2343 KS Oegstgeest

Reviews over Oegstgeest, Haaswijk, 2343 KS Oegstgeest

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Oegstgeest, Haaswijk, 2343 KS Oegstgeest
5/5 - (2 stemmen)

Oegstgeest, Haaswijk is een busstation gelegen aan de rand van de gelijknamige wijk in Oegstgeest. Het busstation is goed bereikbaar en biedt 24 uur per dag openbaar vervoer aan. Het station heeft een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor mindervalide reizigers.

Ontdek algemene informatie over Oegstgeest, Haaswijk

Oegstgeest, Haaswijk is een busstation gelegen aan de rand van de gelijknamige wijk in Oegstgeest. Het busstation is goed bereikbaar en biedt 24 uur per dag openbaar vervoer aan. Het station heeft een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor mindervalide reizigers. Hoewel er geen toiletten beschikbaar zijn op het busstation, is er in de directe omgeving wel voldoende gelegenheid om gebruik te maken van sanitaire voorzieningen.

Oegstgeest, Haaswijk is een handige plek voor reizigers die de bus willen nemen in de regio. Met de 24-uursdienst biedt het station flexibiliteit voor reizen op elk moment van de dag. De rolstoeltoegankelijke ingang zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun mobiliteit, gebruik kan maken van het openbaar vervoer. Bovendien is de omgeving van het busstation goed voorzien van sanitaire voorzieningen, wat het reizen nog comfortabeler maakt.

Het busstation ligt op een gunstige locatie aan de rand van de wijk Haaswijk in Oegstgeest. Met de goede bereikbaarheid en toegankelijkheid is het een uitstekende keuze voor reizigers die gebruik willen maken van het openbaar vervoer. De constante beschikbaarheid van bussen zorgt ervoor dat men altijd op pad kan, ongeacht het tijdstip van de dag. Oegstgeest, Haaswijk is daarmee een onmisbare schakel in het openbaar vervoersnetwerk in de regio.

Kortom, Oegstgeest, Haaswijk is een handig busstation met goede bereikbaarheid en toegankelijkheid. Hoewel er geen toiletten op het station zelf zijn, is de omgeving goed voorzien van sanitaire voorzieningen. De constante beschikbaarheid van openbaar vervoer maakt het een uitstekende keuze voor reizigers. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, een dagje uit of een bezoek aan de regio, Oegstgeest, Haaswijk biedt de mogelijkheid om gemakkelijk en comfortabel te reizen met het openbaar vervoer.

Informatie over Oegstgeest, Haaswijk

Busstation: 5(2 recensies)
Locatie en contact over Oegstgeest, Haaswijk
  • 2343 KS Oegstgeest, Nederland
  • 1.43 km (van het centrum van Oegstgeest tot Oegstgeest, Haaswijk).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Oegstgeest, Haaswijk, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Bushalte ( 100% )
2343 HA Oegstgeest, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Oegstgeest, Haaswijk - een Busstation in Oegstgeest, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Oegstgeest, Haaswijk. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way