Thuispagina » Blog » Reviews over Nuenen Gymzaal, Monseigneur Cuytenlaan 32-46

Reviews over Nuenen Gymzaal, Monseigneur Cuytenlaan 32-46

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Nuenen Gymzaal, Monseigneur Cuytenlaan 32-46
4/5 - (6 stemmen)

Gelegen in het pittoreske Nuenen, is de Nuenen Gymzaal de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een sportschool van hoge kwaliteit. De locatie, gevestigd aan de Monseigneur Cuytenlaan 32-46, 5671 BK Nuenen, biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor fitnessliefhebbers van alle niveaus.

Ontdek algemene informatie over Nuenen Gymzaal

Gelegen in het pittoreske Nuenen, is de Nuenen Gymzaal de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een sportschool van hoge kwaliteit. De locatie, gevestigd aan de Monseigneur Cuytenlaan 32-46, 5671 BK Nuenen, biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor fitnessliefhebbers van alle niveaus. Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 08:45 tot 22:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00, is het gemakkelijk om een training in te passen in zelfs de drukste schema's.

De sportschool heeft een state-of-the-art fitnessruimte, waar leden toegang hebben tot een verscheidenheid aan cardio- en krachtapparatuur. Het ervaren en vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma of het demonstreren van het juiste gebruik van de apparatuur. Bovendien biedt de sportschool een breed scala aan groepslessen, variërend van yoga en pilates tot spinning en bootcamp, waardoor er voor iedereen iets te vinden is.

 Nuenen Gymzaal fotos

Nuenen Gymzaal fotos

Maar de Nuenen Gymzaal biedt meer dan alleen fysieke activiteiten. De sportschool beschikt ook over een sauna en stoombad, waardoor leden optimaal kunnen ontspannen en herstellen na een zware trainingssessie. Bovendien biedt de sportschool ook sportmassages aan, waardoor leden de ultieme verwennerij kunnen ervaren na een intensieve workout.

Wat de Nuenen Gymzaal onderscheidt van andere sportscholen is de persoonlijke benadering. Het team is er trots op dat ze een community gevoel creëren, waar leden zich thuis voelen en gemotiveerd worden om hun fitnessdoelen te bereiken. Of je nu nieuw bent in de sportschool of een doorgewinterde sporter, de Nuenen Gymzaal is de perfecte plek om je fitnessreis voort te zetten.

Nuenen Gymzaal fotos

Nuenen Gymzaal fotos

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, kan meer informatie worden gevonden op hun website http://sportschoolverhoeven.nl/. Met een schat aan faciliteiten en diensten, evenals flexibele openingstijden, is de Nuenen Gymzaal de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een sportschool in de omgeving.

Informatie over Nuenen Gymzaal

Sportschool: 4(6 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:45 tot 22:00
Woensdag 28 feb.08:45 tot 22:00
Donderdag 29 feb.08:45 tot 22:00
Vrijdag 1 mrt.08:45 tot 22:00
Zaterdag 2 mrt.09:00 tot 12:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Nuenen Gymzaal
  • Monseigneur Cuytenlaan 32-46, 5671 BK Nuenen, Nederland
  • http://sportschoolverhoeven.nl/
  • 0.33 km (van het centrum van Nuenen tot Nuenen Gymzaal).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Nuenen Gymzaal, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Universele sportschool in de stad. Er staan ​​geen grote borden omheen, dus je vertraagt ​​als je rijdt. Direct ernaast ligt het Zuster Celinepad - als je dat ziet, ben je de sportschool voorbij. Als u er gebruik van wilt maken, kunt u deze voor een bepaalde tijd via hun website boeken.

Terri-Ann dela Cruz (9 februari 2020)
Terri-Ann dela Cruz

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Nuenen Gymzaal - een Sportschool in Nuenen, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Nuenen Gymzaal. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Terri-Ann dela Cruz
Terri-Ann dela Cruz 9 februari, 2020 - 10:32 am
Universele sportschool in de stad. Er staan ​​geen grote borden omheen, dus je vertraagt ​​als je rijdt. Direct ernaast ligt het Zuster Celinepad – als je dat ziet, ben je de sportschool voorbij.

Als u er gebruik van wilt maken, kunt u deze voor een bepaalde tijd via hun website boeken.

Antwoord
Frans van Baren
Frans van Baren 30 april, 2023 - 6:05 pm
Fijne judo training
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way