Thuispagina » Blog » Reviews over Nme-Centrum De Hooizolder, Burgemeester Feitsmapark, Sliedrecht

Reviews over Nme-Centrum De Hooizolder, Burgemeester Feitsmapark, Sliedrecht

door Lotte Meijer
0 reactie
Reviews over Nme-Centrum De Hooizolder, Burgemeester Feitsmapark, Sliedrecht
5/5 - (32 stemmen)

NME-centrum De Hooizolder is een educatieve locatie in Sliedrecht, gelegen aan het Burgemeester Feitsmapark. Dit centrum is meer dan alleen een school; het is een plek waar kinderen, jongeren en volwassenen kunnen leren over natuur, milieu en duurzaamheid.

Ontdek algemene informatie over Nme-Centrum De Hooizolder

NME-centrum De Hooizolder is een educatieve locatie in Sliedrecht, gelegen aan het Burgemeester Feitsmapark. Dit centrum is meer dan alleen een school; het is een plek waar kinderen, jongeren en volwassenen kunnen leren over natuur, milieu en duurzaamheid. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid.

Het centrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:00. Op maandag is het gesloten. Het is een ideale plek voor schoolreizen, educatieve programma's, workshops en evenementen gericht op natuur en milieu. De focus ligt op het leren over duurzaamheid en het belang van het beschermen van onze planeet.

 Nme-Centrum De Hooizolder fotos

Nme-Centrum De Hooizolder fotos

NME-centrum De Hooizolder biedt een breed scala aan educatieve programma's voor verschillende leeftijdsgroepen. Van spannende natuurexpedities tot interactieve workshops over recycling, er is voor ieder wat wils. De bezoekers kunnen deelnemen aan praktische activiteiten en leren over lokale flora en fauna.

De locatie is ook geschikt voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in ecologische onderwerpen. Het centrum organiseert regelmatig lezingen, tentoonstellingen en seminars over diverse milieugerelateerde onderwerpen. Het is een geweldige plek om te netwerken met gelijkgestemde individuen en meer te weten te komen over actuele milieukwesties.

Nme-Centrum De Hooizolder fotos

Nme-Centrum De Hooizolder fotos

NME-centrum De Hooizolder heeft een team van deskundige medewerkers die gepassioneerd zijn over het milieu en duurzaamheid. Ze zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en bezoekers te begeleiden tijdens hun leerervaring.

De locatie is ideaal gelegen in een groene omgeving, waardoor bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het Feitsmapark. Er zijn ook picknickplaatsen en speelplaatsen voor kinderen, waardoor het een geweldige plek is voor een dagje uit voor het hele gezin.

Kom langs bij NME-centrum De Hooizolder en ontdek de vele educatieve en leuke activiteiten die deze bijzondere locatie te bieden heeft. Of je nu een leerkracht bent die op zoek is naar een stimulerende schoolreis, of gewoon geïnteresseerd bent in natuur en milieu, er is voor ieder wat wils bij dit inspirerende centrum.

Informatie over Nme-Centrum De Hooizolder

Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:30 tot 16:00
Woensdag 28 feb.08:30 tot 16:00
Donderdag 29 feb.08:30 tot 16:00
Vrijdag 1 mrt.08:30 tot 16:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Nme-Centrum De Hooizolder
  • Burgemeester Feitsmapark, 1, 3362 BZ Sliedrecht, Nederland
  • http://www.feitsmapark.nl/
  • +31184784050
  • 1.33 km (van het centrum van Sliedrecht tot Nme-Centrum De Hooizolder).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Nme-Centrum De Hooizolder in Sliedrecht, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Nme-Centrum De Hooizolder. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way