Thuispagina » Blog » Reviews over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, Grotestraat 122, Borne

Reviews over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, Grotestraat 122, Borne

door Eva Jansen
30 reacties
Reviews over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, Grotestraat 122, Borne
4/5 - (36 stemmen)

Welkom bij Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren! Deze kliniek, gelegen aan de Grotestraat 122 in Borne, is de perfecte plek voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdieren.

Ontdek algemene informatie over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren

Welkom bij Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren! Deze kliniek, gelegen aan de Grotestraat 122 in Borne, is de perfecte plek voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdieren. De kliniek is gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren en biedt een breed scala aan diensten, waaronder preventieve zorg, medische behandelingen, chirurgie en tandheelkundige zorg.

De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30, waardoor het gemakkelijk is om een afspraak te plannen die in uw schema past. Het is handig om te weten dat de kliniek op zaterdag en zondag gesloten is. Als u contact wilt opnemen met de kliniek, kunt u bellen naar 0657889622.

 Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren fotos

Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren fotos

Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren streeft naar toegankelijkheid voor iedereen. De kliniek beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoeltoegankelijke ingang en een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, wat het voor mensen met een mobiliteitsbeperking gemakkelijk maakt om de kliniek te bezoeken. Daarnaast heeft de kliniek een toilet beschikbaar voor gebruik.

Op de website van de kliniek, https://www.meulenbroekdierenartsen.nl/, kunt u meer informatie vinden over de diensten die worden aangeboden, de professionele en toegewijde medewerkers en praktische informatie, zoals de locatie en openingstijden. De kliniek hecht veel waarde aan het bieden van hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering voor zowel huisdieren als hun eigenaren.

Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren fotos

Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren fotos

Of u nu een regelmatige check-up wilt plannen, medische zorg nodig heeft voor uw huisdier, of gewoon advies wilt van ervaren dierenartsen, Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren staat voor u klaar. Plan vandaag nog een bezoek aan de kliniek en geef uw huisdier de zorg die het verdient.

Informatie over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren

Dierenarts: 4(36 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.08:00 tot 17:30
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:30
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:30
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:30
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren
  • Grotestraat 122, 7622 GP Borne, Nederland
  • https://www.meulenbroekdierenartsen.nl/
  • +31657889622
  • 0.64 km (van het centrum van Borne tot Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Bijzonder prettige en empathische dierenarts, die altijd klaar staat. Erg bijzonder ook hoe ze kinderen uitleg weet te geven bij een verdrietige gebeurtenis. Een aanrader.

Bart Knoester (9 december 2023)
Bart Knoester

Wij zijn erg tevreden! Ze nemen altijd alle tijd en geven deskundig advies. Wij zijn blij dat we na onze verhuizing voor deze praktijk hebben gekozen.

Ralph Wessel (15 november 2023)
Ralph Wessel

Transparent en denkt graag met je mee. Niet geheel onbelangrijk hebben zij het beste voor met je (huis)dier.

Sander V (18 juli 2023)
Sander V

Goede praktijk met goede, behulpzame assistentes en een uitstekende dierenarts. Ze geeft duidelijke uitleg en advies.

Marja Butselaar (26 mei 2023)
Marja Butselaar

Een aanrader als dierenarts. Zijn betrokken, geven goed en eerlijk advies en je kan altijd snel terecht.

Florian Beltman (19 december 2022)
Florian Beltman

Hele aardige en vriendelijke dierenarts. Neemt vooral de tijd voor je en luistert ook naar je, wat ik heel belangrijk is. Groetjes ook namens Daisy.

Yvonne Stufkens (15 december 2022)
Yvonne Stufkens

Foto’s van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Verloskundigenpraktijk Natal, Nieuwe Markt 6a
100% beoordeelt deze plek als goed
Nieuwe Markt 6a, 7622 DD Borne, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren - een Dierenarts in Borne, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Meulenbroek Dierenartsen Kliniek Speciaal Voor Gezelschapsdieren. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

30 reacties

Kirsten Bass
Kirsten Bass 10 september, 2017 - 7:25 am
Flexiebele, vriendelijke en begripvolle dierenarts. Ze denken echt aan de mensen en aan de dieren en houden goed rekening met je. De prijzen zijn ook leuk wanneer je je daar in schrijft en ze hebben veel mogelijkheden voor afspraken (ook ’s avonds!), dus al in al een dikke 5 sterren!
Antwoord
jan derksen
jan derksen 1 november, 2017 - 10:49 pm
Goede Kliniek. Ik kon meteen terecht midden in de nacht op zondag met mijn weimaraner die een ernstige , na echo vastgestelde, tumor van de milt had. Na 4 uur opereren en een transfusie heeft Kim het gered!! Ik hoefde zelfs geen spoedkosten of weekendconsult te betalen. Erg betrokken en menselijke arts. Veel dank Robert.
Antwoord
hendricus feringa
hendricus feringa 13 maart, 2018 - 9:12 am
Mijn dochter is er geweest met onze 13jaar oude hond .het beesje gaf all een paardagen over en viel elke keer om.aangezien ik druk was met de verhuising en er zelf niet was is mijn dochter naar de dieren arts gegaan deze belde me op en ik had all de intensie om heg beestje te laten inslapen het andwoord wat medochter kreeg was ik maak dat zelf wel uit het diertje kan nob wel jaren mee? Al met al kreeg ze een injectie met de mededeling ik bel je morgen om hoe het nu gaat met de hond .deze heeft inderdaat gebelt met het bericht kom maandag maar langs terweil we dus ivm spoed zondag zouden komen .maar goed zonda ging heg nog slechter me dochter neemt het beestje onder de arm en gaatmet een kennis naar een dieren arts bentelo deze heeft geconstateerd dat het beestje een helezware baarmoeder ondsteking heeft en het beter telaten inslapen kort om dit had meulenbroek ook kunnen doen ipv ons onodieg opkosten tejagen en het beestje langer te laten lijden
Kort om een slechte dierenarts die het alleen maar om het geld te doen is heb er geen goed woord voor over
Kwakzalver is het
Antwoord
Fabiola Schaad
Fabiola Schaad 19 december, 2019 - 11:13 pm
Meedenkend, lief voor dieren, goede zorg.
Antwoord
Roelof van der Klaauw
Roelof van der Klaauw 28 december, 2019 - 6:19 pm
Vriendelijke service, goede bereikbaarheid. Zonder afspraak te bezoeken. Het inloopspreekuur heeft wel relatief lange wachttijden.
Antwoord
Erwin Timmerman
Erwin Timmerman 29 december, 2019 - 6:15 pm
Deze dierenarts houdt echt van dieren, en dat merk je. Heel fijn om naartoe te gaan, je dier krijgt de aandacht en liefde die het verdient.
Antwoord
Matthijs de Vries
Matthijs de Vries 14 januari, 2020 - 12:36 pm
Goede dierenartsen met veel passie voor het welzijn van het dier
Antwoord
Patrick Klaassen
Patrick Klaassen 19 september, 2020 - 11:12 am
Zeer betrokken dierenartsen
Antwoord
Jeroen Vdb
Jeroen Vdb 27 september, 2020 - 8:21 am
Snel en netjes geholpen
Antwoord
Gerrit Brunink
Gerrit Brunink 14 november, 2020 - 9:05 pm
Goed
Antwoord
AnneMette Rasmussen
AnneMette Rasmussen 20 november, 2020 - 1:38 pm
Verreweg de duurste dierenarts in de omgeving. Ook geen bonnetjes meegegeven na overleg, dus redelijk duidelijk waar het geld heen gaat… Niet aan te raden
Antwoord
Arno Doornbos
Arno Doornbos 24 november, 2020 - 10:08 pm
Fijne kliniek. Aardige dierenartsen. Snelle service en duidelijke communicatie.
Antwoord
Jan Linker
Jan Linker 20 december, 2021 - 8:00 am
Altijd goed. Kundig en eerlijk.
Antwoord
Mirjam van de Vliet
Mirjam van de Vliet 27 december, 2021 - 7:09 am
Een goede dierenarts is betrokken en draagt bij aan het welzijn van ieder dier (en ook mens). Dankbaar en complimenten voor het snelle professioneel handelen bij een ‘niet-huisdier’ in acute nood. Super!!!!!
Antwoord
Theo Nijhuis
Theo Nijhuis 11 januari, 2022 - 3:12 pm
Ik ben er geweest voor een advies voor onze hond
We hebben de opties besproken en een advies mee gekregen.

Nogmaals bedankt.

Antwoord
Gert Bluemink
Gert Bluemink 11 december, 2022 - 4:57 pm
Prima dierenarts. Vriendelijk, deskundig en echt gek met dieren.
Antwoord
Ivar Hoekema
Ivar Hoekema 13 december, 2022 - 10:29 am
Mijn vrouw & ik zijn zeer ontevreden over deze kliniek. Een absolute afrader in meerdere opzichten.
Antwoord
Gerina Janssen
Gerina Janssen 15 december, 2022 - 10:32 pm
Dank!
Groet
Robbert
Dierenarts
Antwoord
Yvonne Stufkens
Yvonne Stufkens 15 december, 2022 - 11:56 pm
Hele aardige en vriendelijke dierenarts. Neemt vooral de tijd voor je en luistert ook naar je, wat ik heel belangrijk is. Groetjes ook namens Daisy.
Antwoord
Angelique Stopel
Angelique Stopel 16 december, 2022 - 10:33 am
Dank!
Groet
Robbert
Dierenarts
Antwoord
Judith Fischer
Judith Fischer 16 december, 2022 - 4:38 pm
Geweldig goed geholpen met ons konijn.
Antwoord
Florian Beltman
Florian Beltman 19 december, 2022 - 6:32 pm
Een aanrader als dierenarts. Zijn betrokken, geven goed en eerlijk advies en je kan altijd snel terecht.
Antwoord
Liset Klooster
Liset Klooster 20 december, 2022 - 5:48 pm
Afrader. Slechte opeenvolgende ervaringen.
Antwoord
Henk Olde Kalter
Henk Olde Kalter 10 februari, 2023 - 12:31 am
Weet niet ben al een jaar niet geweest
Antwoord
john van Waard
john van Waard 18 mei, 2023 - 2:59 pm
Fijne en betrokken dierenartsen voor onze hond maar ook voor ons.
Antwoord
Marja Butselaar
Marja Butselaar 26 mei, 2023 - 7:24 pm
Goede praktijk met goede, behulpzame assistentes en een uitstekende dierenarts. Ze geeft duidelijke uitleg en advies.
Antwoord
Sander V
Sander V 18 juli, 2023 - 6:08 pm
Transparent en denkt graag met je mee.
Niet geheel onbelangrijk hebben zij het beste voor met je (huis)dier.
Antwoord
Ralph Wessel
Ralph Wessel 15 november, 2023 - 7:29 am
Wij zijn erg tevreden! Ze nemen altijd alle tijd en geven deskundig advies. Wij zijn blij dat we na onze verhuizing voor deze praktijk hebben gekozen.
Antwoord
Tonny Ter Maten
Tonny Ter Maten 8 december, 2023 - 8:33 pm
Goede dierenarts … …
Antwoord
Bart Knoester
Bart Knoester 9 december, 2023 - 12:21 am
Bijzonder prettige en empathische dierenarts, die altijd klaar staat. Erg bijzonder ook hoe ze kinderen uitleg weet te geven bij een verdrietige gebeurtenis. Een aanrader.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way