Thuispagina » Blog » Reviews over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, Zijlbaan 42, Leiderdorp

Reviews over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, Zijlbaan 42, Leiderdorp

door Lotte Meijer
13 reacties
Reviews over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, Zijlbaan 42, Leiderdorp
4/5 - (19 stemmen)

Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me is een prestigieuze massagetherapie en schoonheidssalon gelegen aan de Zijlbaan 42, 2352 BN Leiderdorp. De salon is de perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, verjonging en verlichting van stress.

Ontdek algemene informatie over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me

Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me is een prestigieuze massagetherapie en schoonheidssalon gelegen aan de Zijlbaan 42, 2352 BN Leiderdorp. De salon is de perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, verjonging en verlichting van stress. Met een breed scala aan massagetherapieën en schoonheidsbehandelingen, biedt Ontspan Me een oase van rust en welzijn in het drukke Leiderdorp.

De salon is trots op het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte behandelingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende massage, een diepe weefselmassage of een verjongende gezichtsbehandeling, de ervaren therapeuten van Ontspan Me zullen ervoor zorgen dat je de salon verlaat met een gevoel van vernieuwde energie en welzijn.

Het team van Ontspan Me bestaat uit vriendelijke en deskundige professionals die hun vakgebied zeer serieus nemen. Ze zullen eerst met elke klant overleggen om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen, en vervolgens een op maat gemaakte behandeling aanbevelen die het beste aansluit bij hun behoeften. Met hun professionele aanpak en warme gastvrijheid zorgen ze ervoor dat elke klant zich meteen thuis voelt en volledig kan ontspannen tijdens hun bezoek.

Naast de uitstekende service biedt Ontspan Me ook een rustgevende en luxe sfeer die de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. De salon is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en biedt een vredige toevluchtsoord van de hectiek van het dagelijks leven. De zachte verlichting, rustgevende muziek en heerlijke geuren zorgen voor een ontspannende en helende ervaring, waardoor elke klant zich direct op zijn gemak voelt.

Het is ook vermeldenswaardig dat Ontspan Me uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige, natuurlijke producten die de huid voeden en verzorgen, en bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn. Alle producten die in de salon worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en effectiviteit.

Kortom, Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust en verjonging. Met zijn professionele en gepersonaliseerde benadering van behandelingen, gecombineerd met een rustgevende sfeer en hoogwaardige producten, is een bezoek aan Ontspan Me een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

Informatie over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me

Massagetherapeut: 4(19 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.12:00 tot 21:30
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.09:00 tot 13:00
Donderdag 29 feb.09:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me
  • Zijlbaan 42, 2352 BN Leiderdorp, Nederland
  • https://www.ontspan.me/
  • +31643083619
  • 1 km (van het centrum van Leiderdorp tot Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Warm welkom, super aardige dames en zeer professioneel. Vriendinnen pakket is zeker een aanrader! Locatie is makkelijk te vinden en parkeerplekken genoeg. Voor herhaling vatbaar.

C Zahradnik (13 september 2023)
C Zahradnik

Sinds vier jaar kom ik al bij Massagepraktijk Ontspanje. Manon is een warme vrouw met een prachtige energie. En die energie geeft ze aan jou door! Naar Manon gaan is "tijd voor mezelf - gedachten op nul -" Haar praktijk beoefend ze met passie en liefde waardoor ze je een fantastische ervaring zal geven.

Karen Griffiths (3 september 2020)
Karen Griffiths

Hele lieve vrouw. En ze kan goed massages geven. En de sfeer is ook heel erg goed. Heel graag gedaan!

Nico Anker (13 februari 2020)
Nico Anker

Vanavond voor het eerst geweest was erg fijn! Gemasseerd door annelies super aardige vrouw! Ga hier zeker vaker heen!

Wouter Mieloo (9 februari 2020)
Wouter Mieloo

Zowel Marjolijn als Jody ervaar ik als absolute vakvrouwen: zeer professioneel qua opleiding/nascholing. Ze weten de handen elke keer weer op de juiste plek te leggen en zien/voelen wat nodig is. Ik verlaat het pand in een betere shape dan ik arriveer. Ook heel aantrekkelijk vind ik de rittenkaarten en kortingsacties, daardoor is de drempel nog lager om mezelf een mooie massage of behandeling te gunnen. Namasté, Dieuwertje

Dieuwertje Card readings (25 februari 2019)
Dieuwertje Card readings

Hele prettige ervaring gehad hier bij ontspan me! Bij binnenkomst wordt er de tijd voor je genomen en wordt er gevraagd naar wensen en/of klachten. Tijdens de massage werd er heel goed aangevoeld wat het lichaam nodig heeft, en daar werd vervolgens wat meer aandacht aan besteed. Bedankt voor deze ervaring, jullie zullen mij en terug zien!

Rowan (1 oktober 2018)
Rowan

Foto’s van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Berkana, Touwbaan 3a
Massagetherapeut ( 80% )
Touwbaan 3a, 2352 CZ Leiderdorp, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me - een Massagetherapeut in Leiderdorp, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Massage En Schoonheidssalon Ontspan Me. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

13 reacties

Harline de Vrind
Harline de Vrind 14 juli, 2015 - 6:14 pm
Ik ben heel erg blij met de massage van Ontspan me bij Marjolein. Ik voel me er een stuk beter van en heb minder last van de pijn die ik had.
Het is een absolute aanrader als je last hebt van je rug hebt om hier naar toen te gaan.
Antwoord
Denise van Den Hout
Denise van Den Hout 5 september, 2015 - 8:08 pm
Marjolein is een topper. Alleen al van de.rust die ze uitstraalt word je ontspannen! IK heb een keer een volledige ontspanningsmassage gedaan en een keer de Orang massage, met het houten poppetje. Allebei aanraders maar die laatste vond ik persoonlijk erg lekker!
Ook leuk om kado te doen, heb ik gedaan aan m’n partner omdat ik zelf echt niet kan masseren
Antwoord
Hans Brockhuis
Hans Brockhuis 18 oktober, 2015 - 11:10 pm
Tot nu toe heb ik twee keer een massage van Marjolijn mogen ontvangen. Ik kan wel zeggen, tot volle tevredenheid! De manier waarop zij rekening houdt en onderzoek doet naar je specifieke fysieke beperkingen vind ik bewonderenswaardig. Ik hoop nog regelmatig behandelingen van haar te ondergaan.
Antwoord
Tim Vd Wijngaard
Tim Vd Wijngaard 11 mei, 2017 - 10:42 pm
Vanwege een langdurige verbouwing bij mijn vorige massagepraktijk, ben ik bij Ontspan Me terechtgekomen. Omdat ik doorgaans erg honkvast ben, had ik verwacht dat ik uiteindelijk weer zou terugkeren bij de vorige praktijk. Voor Ontspan Me heb ik echter een uitzondering op de regel gemaakt.

De persoonlijke en prettige aandacht, het maatwerk, de hoge kwaliteit van behandelingen maken de behandelingen tot wat het belooft: het ontspant! Extra fijn zijn de scherpe tarieven, waardoor je het gevoel van ontspanning niet daags na de behandeling alweer kwijt bent.

Er wordt schoon en uiterst netjes gewerkt en er zijn handige services zoals afspraak herinneringen. Kortom: voor iedereen die toe is aan ontspanning of dit graag cadeau wilt geven, raad ik Ontspan Me van harte aan!

Antwoord
Centrum van Alphen
Centrum van Alphen 1 november, 2017 - 7:58 pm
Toppers! Beslist een aanrader.
Antwoord
Rowan
Rowan 1 oktober, 2018 - 3:00 pm
Hele prettige ervaring gehad hier bij ontspan me! Bij binnenkomst wordt er de tijd voor je genomen en wordt er gevraagd naar wensen en/of klachten. Tijdens de massage werd er heel goed aangevoeld wat het lichaam nodig heeft, en daar werd vervolgens wat meer aandacht aan besteed. Bedankt voor deze ervaring, jullie zullen mij en terug zien!
Antwoord
Dieuwertje Card readings
Dieuwertje Card readings 25 februari, 2019 - 12:56 am
Zowel Marjolijn als Jody ervaar ik als absolute vakvrouwen: zeer professioneel qua opleiding/nascholing. Ze weten de handen elke keer weer op de juiste plek te leggen en zien/voelen wat nodig is. Ik verlaat het pand in een betere shape dan ik arriveer. Ook heel aantrekkelijk vind ik de rittenkaarten en kortingsacties, daardoor is de drempel nog lager om mezelf een mooie massage of behandeling te gunnen. Namasté, Dieuwertje
Antwoord
Wouter Mieloo
Wouter Mieloo 9 februari, 2020 - 10:33 am
Vanavond voor het eerst geweest was erg fijn! Gemasseerd door annelies super aardige vrouw! Ga hier zeker vaker heen!
Antwoord
Nico Anker
Nico Anker 13 februari, 2020 - 7:51 am
Hele lieve vrouw. En ze kan goed massages geven. En de sfeer is ook heel erg goed. Heel graag gedaan!
Antwoord
Karen Griffiths
Karen Griffiths 3 september, 2020 - 6:09 pm
Sinds vier jaar kom ik al bij Massagepraktijk Ontspanje. Manon is een warme vrouw met een prachtige energie. En die energie geeft ze aan jou door! Naar Manon gaan is “tijd voor mezelf – gedachten op nul -” Haar praktijk beoefend ze met passie en liefde waardoor ze je een fantastische ervaring zal geven.
Antwoord
Marloes Barelds
Marloes Barelds 26 november, 2020 - 5:04 pm
Heerlijk ontspannen begin van mijn vakantie!
Antwoord
Renzo Klinkhamer
Renzo Klinkhamer 9 mei, 2023 - 7:59 pm
Niks op aan te merken goede massage s gehad.Makkelijk te boeken. Annelies verstaat haar vak. TOP
Antwoord
C Zahradnik
C Zahradnik 13 september, 2023 - 12:53 pm
Warm welkom, super aardige dames en zeer professioneel.
Vriendinnen pakket is zeker een aanrader! Locatie is makkelijk te vinden en parkeerplekken genoeg.
Voor herhaling vatbaar.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way