Thuispagina » Blog » Reviews over Mariëlle Beauty, Irislaan 55, Oegstgeest

Reviews over Mariëlle Beauty, Irislaan 55, Oegstgeest

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Mariëlle Beauty, Irislaan 55, Oegstgeest
4/5 - (7 stemmen)

Mariëlle Beauty is een schoonheidssalon gelegen aan de Irislaan 55 in Oegstgeest. De salon is gespecialiseerd in diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, manicure en pedicure.

Ontdek algemene informatie over Mariëlle Beauty

Mariëlle Beauty is een schoonheidssalon gelegen aan de Irislaan 55 in Oegstgeest. De salon is gespecialiseerd in diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, manicure en pedicure. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rustige en ontspannen sfeer voor de klanten.

De openingstijden van Mariëlle Beauty zijn op dinsdag van 09:30 tot 14:30, op woensdag van 09:30 tot 12:00, op donderdag van 09:30 tot 17:00, op vrijdag van 09:30 tot 17:00 en op zaterdag van 09:30 tot 17:00. De salon is op maandag en zondag gesloten. Klanten kunnen vooraf een afspraak maken via de website of telefonisch contact opnemen op 0715150143.

De salon biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een toilet en acceptatie van betaalpassen en creditcards. Daarnaast is contactloos mobiel betalen ook mogelijk, waardoor klanten gemakkelijk en snel kunnen afrekenen na hun behandeling.

Bij Mariëlle Beauty staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het ervaren en professionele team zorgt ervoor dat elke klant met een stralende glimlach de salon verlaat. De behandelingen worden op maat gemaakt, rekening houdend met de wensen en behoeften van de klant. Of het nu gaat om huidverzorging, ontspanning of het verfraaien van de nagels, de salon biedt diverse opties aan die aansluiten bij verschillende wensen.

De sfeer in de salon is warm en gastvrij, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen bij binnenkomst. De professionaliteit van het personeel en de kwaliteit van de behandelingen maken een bezoek aan deze schoonheidssalon een aangename ervaring.

Al met al is Mariëlle Beauty een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige schoonheidsbehandelingen in een ontspannen omgeving. Of het nu gaat om een verfrissende gezichtsbehandeling of een professionele manicure, deze salon biedt alles wat een klant maar kan wensen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de uitstekende service van Mariëlle Beauty.

Informatie over Mariëlle Beauty

Schoonheidssalon: 4(7 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.Gesloten
Dinsdag 27 feb.09:30 tot 14:30
Woensdag 28 feb.09:30 tot 12:00
Donderdag 29 feb.09:30 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.09:30 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.09:30 tot 17:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Mariëlle Beauty
  • Irislaan 55, 2343 CG Oegstgeest, Nederland
  • http://www.mariellebeauty.nl/
  • +31715150143
  • 0.5 km (van het centrum van Oegstgeest tot Mariëlle Beauty).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Mariëlle Beauty, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Ik was opzoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste in mijn nieuwe buurt. Ben al 2 keer geweest en zou niet anders meer willen. Super mooie permanente eyeliner laten zetten, is heel mooi geworden.

Fleur Visser (21 december 2020)
Fleur Visser

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Mariëlle Beauty - een Schoonheidssalon in Oegstgeest, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Mariëlle Beauty. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Fleur Visser
Fleur Visser 21 december, 2020 - 2:54 pm
Ik was opzoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste in mijn nieuwe buurt. Ben al 2 keer geweest en zou niet anders meer willen. Super mooie permanente eyeliner laten zetten, is heel mooi geworden.
Antwoord
Django de Vries
Django de Vries 2 januari, 2022 - 4:23 pm
Heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Mijn huid oogt weer rustig, fijn!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way