Thuispagina » Blog » Reviews over Maine Coon Cattery-Free, Reinoutlaan 161, Geldrop

Reviews over Maine Coon Cattery-Free, Reinoutlaan 161, Geldrop

door Eva Jansen
2 reacties
Reviews over Maine Coon Cattery-Free, Reinoutlaan 161, Geldrop
5/5 - (8 stemmen)

Maine Coon Cattery-Free is een gerenommeerde cattery gelegen aan de Reinoutlaan 161, 5665 AR Geldrop. Deze cattery is gespecialiseerd in het fokken van Maine Coon katten en staat bekend om de hoge kwaliteit van de katten die hier gefokt worden.

Ontdek algemene informatie over Maine Coon Cattery-Free

Maine Coon Cattery-Free is een gerenommeerde cattery gelegen aan de Reinoutlaan 161, 5665 AR Geldrop. Deze cattery is gespecialiseerd in het fokken van Maine Coon katten en staat bekend om de hoge kwaliteit van de katten die hier gefokt worden. De cattery heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de gemeenschap van kattenliefhebbers en staat bekend als een betrouwbare en professionele fokker van dit specifieke kattenras.

De faciliteiten van Maine Coon Cattery-Free zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle standaarden voor het fokken en verzorgen van katten. De cattery heeft niet alleen ruime en comfortabele verblijven voor de katten, maar ook een speciaal ontworpen omgeving die de katten in staat stelt om zich vrij te bewegen en te spelen. Deze aandacht voor detail en het welzijn van de katten is een van de redenen waarom Maine Coon Cattery-Free zo geliefd is bij katteneigenaren.

De eigenaren van Maine Coon Cattery-Free hebben jarenlange ervaring in het fokken en verzorgen van Maine Coon katten. Ze zijn gepassioneerd over dit bijzondere kattenras en streven ernaar om gezonde, goed aangepaste en sociale katten te fokken die geschikt zijn voor zowel huisdieren als showdieren. De katten worden met liefde en zorg grootgebracht en zijn gewend aan menselijk contact, wat resulteert in vriendelijke en aanhankelijke huisdieren.

Maine Coon Cattery-Free is trots op de transparante en open benadering van het fokken van katten. Potentiële kopers worden aangemoedigd om de cattery te bezoeken en kennis te maken met de katten en hun leefomgeving voordat ze een beslissing nemen. Dit toont het vertrouwen van de eigenaren in de kwaliteit van de katten en het belang dat zij hechten aan het welzijn van hun dieren.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanschaffen van een Maine Coon kat, is Maine Coon Cattery-Free de ideale plek om te bezoeken. De passie, toewijding en zorgzaamheid die hier te vinden zijn, maken deze cattery tot een toplocatie voor het verkrijgen van een hoogwaardige en gezonde Maine Coon kat. Bezoek de website of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken en zelf te ervaren wat Maine Coon Cattery-Free te bieden heeft.

Informatie over Maine Coon Cattery-Free

Cattery: 5(8 recensies)
Locatie en contact over Maine Coon Cattery-Free
  • Reinoutlaan 161, 5665 AR Geldrop, Nederland
  • http://cattery-free.nl/
  • +31402853613
  • 0.88 km (van het centrum van Geldrop tot Maine Coon Cattery-Free).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Maine Coon Cattery-Free, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Zojuist kwartier gepraat over de huidige situatie betrekking tot de prijzen van de katten. Wat een prachtig mens en een hart voor dieren. Mocht de tijd weer normaal zijn zou ik graag hier een kat nemen!

Snapte Of nie? (23 december 2021)
Snapte Of nie?

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Maine Coon Cattery-Free - een Cattery in Geldrop, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Maine Coon Cattery-Free. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Snapte Of nie?
Snapte Of nie? 23 december, 2021 - 8:14 pm
Zojuist kwartier gepraat over de huidige situatie betrekking tot de prijzen van de katten. Wat een prachtig mens en een hart voor dieren. Mocht de tijd weer normaal zijn zou ik graag hier een kat nemen!
Antwoord
Wilma Verdijsseldonk
Wilma Verdijsseldonk 23 december, 2022 - 11:14 am
Het zijn grote oplichters wij hebben geld gestoken 600 euro om de kater Waldemijn te kopen en zouden dan Sam/Sam doen in al die jaren nog geen 1 euro ontvangen!!! Wij zijn belazerd van hier tot ginder!! Hadden zelf een dekpoes gekocht, maar kon er niet mee fokken, want ze had een knik staart!!!!!! Andere fokkat heeft een nest gehad , waarbij ondertussen 4 zijn overleden aan een hartkwaal, we geloofden hun en ik ben zelf met mijn cattery gestopt toen mijn moeder overleed!!! Maar het zijn uitbuiters van de bovenste plank, mooie verhalen vertellen, waar geen donder van waar is!!!! Mensen pas op!!!! Waarom moet een kitten bij hun 1200 euro kosten terwijl de prijs rond de 850/900 ligt?????
Denk goed na!!!!!!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way