Thuispagina » Blog » Reviews over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch, Hoog en Laag 38, Heiloo

Reviews over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch, Hoog en Laag 38, Heiloo

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch, Hoog en Laag 38, Heiloo
5/5 - (2 stemmen)

Maatschap C.W. Willeboordse & A.M. Mosch is een huisartspraktijk gevestigd aan de Hoog en Laag 38 in Heiloo. De praktijk is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. De artsen, C.

Ontdek algemene informatie over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch

Maatschap C.W. Willeboordse & A.M. Mosch is een huisartspraktijk gevestigd aan de Hoog en Laag 38 in Heiloo. De praktijk is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. De artsen, C.W. Willeboordse en A.M. Mosch, bieden hoogwaardige zorg aan hun patiënten en streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren in hun praktijk.

Een van de belangrijkste kenmerken van Maatschap C.W. Willeboordse & A.M. Mosch is de toegankelijkheid. De praktijk beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Dit maakt de praktijk toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele fysieke beperkingen.

Naast de toegankelijkheid biedt de praktijk ook diverse voorzieningen aan. Zo is er een toilet aanwezig en nemen de artsen nieuwe patiënten aan. Hierdoor kunnen mensen eenvoudig de zorg krijgen die ze nodig hebben, ook wanneer ze nieuw zijn in de praktijk.

De artsen van Maatschap C.W. Willeboordse & A.M. Mosch zijn zeer ervaren en deskundig in hun vakgebied. Ze zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke en professionele zorg aan al hun patiënten. Of het nu gaat om een routinecontrole, het behandelen van een blessure of het bespreken van gezondheidsproblemen, patiënten kunnen rekenen op de expertise en toewijding van deze artsen.

De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Daarnaast is het telefoonnummer van de praktijk beschikbaar voor het maken van afspraken of het stellen van vragen.

Maatschap C.W. Willeboordse & A.M. Mosch is een betrouwbare en professionele huisartspraktijk die openstaat voor nieuwe patiënten en streeft naar toegankelijke zorg voor iedereen. Met hun ervaring, toewijding en gastvrije benadering zijn zij een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huisartsenzorg in Heiloo.

Informatie over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch

Huisarts: 5(2 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch
  • Hoog en Laag 38, 1852 AX Heiloo, Nederland
  • +31725330066
  • 1.18 km (van het centrum van Heiloo tot Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

geeweldige artsen en assistentes dokter Willeboordse is verdiend met pensioen helaas maar dokter Mosch doet niet voor hem onder blij hier patiënt te mogen zijn

Margot Jager (22 mei 2017)
Margot Jager

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch - een Huisarts in Heiloo, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Maatschap C.w. Willeboordse & A.m. Mosch. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Margot Jager
Margot Jager 22 mei, 2017 - 8:32 pm
geeweldige artsen en assistentes dokter Willeboordse is verdiend met pensioen helaas maar dokter Mosch doet niet voor hem onder blij hier patiënt te mogen zijn
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way