Thuispagina » Blog » Reviews over Kapsalon Berkenheuvel, Grote Bos 6, Geldrop

Reviews over Kapsalon Berkenheuvel, Grote Bos 6, Geldrop

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Kapsalon Berkenheuvel, Grote Bos 6, Geldrop
4/5 - (1 stemmen)

Kapsalon Berkenheuvel, gelegen aan Grote Bos 6, 5666 AZ Geldrop, is een kapper die bekend staat om zijn toegankelijkheid en uitstekende voorzieningen. Het is een plek waar iedereen welkom is, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften.

Ontdek algemene informatie over Kapsalon Berkenheuvel

Kapsalon Berkenheuvel, gelegen aan Grote Bos 6, 5666 AZ Geldrop, is een kapper die bekend staat om zijn toegankelijkheid en uitstekende voorzieningen. Het is een plek waar iedereen welkom is, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften. Met een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang en parkeerplaats, zorgt Kapsalon Berkenheuvel ervoor dat iedereen zich comfortabel en welkom voelt.

De kapsalon biedt niet alleen toegankelijkheid, maar ook hoogwaardige kappersdiensten. Of een klant nu op zoek is naar een nieuwe snit, kleuring of styling, het ervaren team van kappers staat klaar om aan alle wensen te voldoen. Met hun professionele expertise en oog voor detail, streven ze ernaar om elke klant met een tevreden glimlach te laten vertrekken.

De kapsalon beschikt ook over een toilet, voor het gemak van de klanten. Dit is slechts een voorbeeld van de toewijding van Kapsalon Berkenheuvel aan het bieden van een uitstekende klantenservice.

Daarnaast is de locatie van de kapsalon ideaal. Gelegen in Geldrop, is het gemakkelijk te bereiken en biedt het voldoende parkeergelegenheid. Klanten kunnen dus zonder gedoe genieten van hun kapperservaring bij Kapsalon Berkenheuvel.

Al met al is Kapsalon Berkenheuvel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kapper met toegankelijkheid, hoogwaardige diensten en een klantgerichte benadering. Of het nu gaat om een snelle knipbeurt of een volledige make-over, de kappers zullen ervoor zorgen dat elke klant met een tevreden gevoel en een geweldige nieuwe look de deur uitgaat. Met hun toewijding aan toegankelijkheid en uitstekende service, is Kapsalon Berkenheuvel echt een kapper die het waard is om te bezoeken.

Informatie over Kapsalon Berkenheuvel

Kapper: 4(1 recensies)
Locatie en contact over Kapsalon Berkenheuvel
  • Grote Bos 6, 5666 AZ Geldrop, Nederland
  • +31402808480
  • 1.37 km (van het centrum van Geldrop tot Kapsalon Berkenheuvel).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Kapsalon Berkenheuvel - een Kapper in Geldrop, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Kapsalon Berkenheuvel. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way