Thuispagina » Blog » Reviews over Jm Bouw- En Timmerwerken, Schepenenstraat 5, Geldrop

Reviews over Jm Bouw- En Timmerwerken, Schepenenstraat 5, Geldrop

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Jm Bouw- En Timmerwerken, Schepenenstraat 5, Geldrop
5/5 - (1 stemmen)

JM Bouw- en Timmerwerken is een gerenommeerd bouwbedrijf gevestigd aan de Schepenenstraat 5 in Geldrop. Met een toegewijd team van professionals staat dit bedrijf klaar om aan al uw bouw- en timmerbehoeften te voldoen.

Ontdek algemene informatie over Jm Bouw- En Timmerwerken

JM Bouw- en Timmerwerken is een gerenommeerd bouwbedrijf gevestigd aan de Schepenenstraat 5 in Geldrop. Met een toegewijd team van professionals staat dit bedrijf klaar om aan al uw bouw- en timmerbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of timmerwerk, JM Bouw- en Timmerwerken biedt een uitgebreide service om aan uw wensen te voldoen.

Met een website die toegankelijk is voor online prijsopgaven, maakt JM Bouw- en Timmerwerken het eenvoudig voor klanten om een offerte aan te vragen en de gewenste diensten te bekijken. Bovendien bieden ze rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor hun service toegankelijk is voor iedereen.

 Jm Bouw- En Timmerwerken fotos

Jm Bouw- En Timmerwerken fotos

Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00, en op zaterdag van 08:00 tot 15:00. Op zondag zijn ze gesloten, maar doordeweeks staan ze klaar om uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn. Met een duidelijke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, staat JM Bouw- en Timmerwerken bekend om hun vakmanschap en professionaliteit.

Of u nu op zoek bent naar iemand om uw droomhuis te bouwen, een bestaande woning te renoveren, of maatwerk meubels te laten maken, JM Bouw- en Timmerwerken is dé plek om naartoe te gaan. Met een team van ervaren vakmensen zorgen zij ervoor dat uw project met zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Jm Bouw- En Timmerwerken fotos

Jm Bouw- En Timmerwerken fotos

Gelegen in het hart van Geldrop, is JM Bouw- en Timmerwerken goed bereikbaar voor klanten in de omgeving. Hun toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid maakt hen een betrouwbare keuze voor al uw bouw- en timmerbehoeften.

Neem vandaag nog contact op met JM Bouw- en Timmerwerken op 0655561662 of bezoek hun website op http://www.jmbt.nl/ voor meer informatie over hun diensten en om een ​​online prijsopgave aan te vragen. Laat dit team van professionals u helpen om uw bouw- en timmerwensen werkelijkheid te laten worden.

Informatie over Jm Bouw- En Timmerwerken

Bouwbedrijf: 5(1 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.07:30 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.07:30 tot 17:00
Woensdag 28 feb.07:30 tot 17:00
Donderdag 29 feb.07:30 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.07:30 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.08:00 tot 15:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Jm Bouw- En Timmerwerken
  • Schepenenstraat 5, 5663 ET Geldrop, Nederland
  • http://www.jmbt.nl/
  • +31655561662
  • 0.88 km (van het centrum van Geldrop tot Jm Bouw- En Timmerwerken).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Jm Bouw- En Timmerwerken - een Bouwbedrijf in Geldrop, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Jm Bouw- En Timmerwerken. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Daniël Mensinga
Daniël Mensinga 9 januari, 2022 - 10:02 am
Goede service
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way