Thuispagina » Blog » Reviews over Jans Administratiekantoor, Wijkamplaan 49, Baarn

Reviews over Jans Administratiekantoor, Wijkamplaan 49, Baarn

door Lotte Meijer
4 reacties
Reviews over Jans Administratiekantoor, Wijkamplaan 49, Baarn
5/5 - (3 stemmen)

Jans Administratiekantoor is een gerespecteerd boekhoudkantoor gevestigd aan de Wijkamplaan 49 in Baarn. Met een focus op klanttevredenheid en professionaliteit, biedt Jans Administratiekantoor hoogwaardige boekhoud- en financiële diensten aan zowel individuen als bedrijven.

Ontdek algemene informatie over Jans Administratiekantoor

Jans Administratiekantoor is een gerespecteerd boekhoudkantoor gevestigd aan de Wijkamplaan 49 in Baarn. Met een focus op klanttevredenheid en professionaliteit, biedt Jans Administratiekantoor hoogwaardige boekhoud- en financiële diensten aan zowel individuen als bedrijven. De ervaren en deskundige boekhouders zorgen ervoor dat elke klant de aandacht krijgt die ze verdienen en streven naar nauwkeurigheid en efficiëntie in hun dienstverlening.

Wat Jans Administratiekantoor onderscheidt van andere boekhoudkantoren, is hun toewijding aan toegankelijkheid. Met een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en een rolstoeltoegankelijk toilet, is de locatie volledig toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit benadrukt het streven van Jans Administratiekantoor naar inclusiviteit en klantgerichtheid.

Het kantoor heeft ook een gebruiksvriendelijke website waar klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden over de aangeboden diensten, tarieven en contactgegevens. Bovendien is het kantoor bereikbaar via telefoonnummer 0612691072 voor eventuele vragen of afspraken.

Met een scherp oog voor detail en een grondige kennis van boekhoudkundige procedures, streeft Jans Administratiekantoor ernaar om de financiële last van hun klanten te verlichten. Of het nu gaat om belastingaangifte, salarisadministratie of financieel advies, de boekhouders van Jans Administratiekantoor zijn goed uitgerust om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Het kantoor verwelkomt zowel particuliere als zakelijke klanten, ongeacht de omvang of complexiteit van hun boekhoudbehoeften. Het team van Jans Administratiekantoor is trots op de persoonlijke aandacht die ze aan elke klant geven, waardoor ze een betrouwbare partner zijn in financiële zaken.

Klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en toegankelijke boekhoudpartner, zullen in Jans Administratiekantoor een waardevolle bondgenoot vinden. Met een focus op nauwkeurigheid, toegankelijkheid en klanttevredenheid, is Jans Administratiekantoor de ideale keuze voor iedereen die behoefte heeft aan professionele boekhoud- en financiële diensten in Baarn en omgeving.

Informatie over Jans Administratiekantoor

Boekhouder: 5(3 recensies)
Locatie en contact over Jans Administratiekantoor
  • Wijkamplaan 49, 3742 WP Baarn, Nederland
  • http://www.jansadministratiekantoor.nl/
  • +31612691072
  • 1.58 km (van het centrum van Baarn tot Jans Administratiekantoor).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Jans Administratiekantoor, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Al een aantal jaar doet Emma naar onze volle tevredenheid de controle van onze administratie, en de jaarlijkse belastingaangiftes voor zowel IB als VPB. Wij zijn erg blij met de samenwerking op het gebied van administratie en belastingzaken.

XeO4 BV (18 januari 2022)
XeO4 BV

Zo fijn dat ik de boekhouding aan Emma kan overlaten. Ik was er eerst van overtuigd dat ik dat allemaal zelf wel kon maar na twee jaar zelf proberen (zelfs met een beetje hulp) ben ik er nu toch echt van overtuigd dat ieder z'n vak heeft. Het scheelt me nu zo veel tijd! Het voelt als een opluchting dat ze me dit werk uit handen heeft genomen. Emma denk fijn met me mee en is goed bereikbaar voor vragen.

Jessica Daniels (7 januari 2022)
Jessica Daniels

Dankzij Emma snap ik eindelijk hoe mijn boekhouding in elkaar zit. Met veel geduld en veel vakkundigheid heeft zij alles uitgelegd zodat ik het ook kan begrijpen. Ze heeft ervoor gezorgd dat alles weer klopt als een bus en dat mijn btw aangifte weer op tijd is gedaan. Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar administratiekantoor? Stop dan met zoeken en stuur Emma een email!

Frank Hamaekers (24 december 2021)
Frank Hamaekers

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Jans Administratiekantoor - een Boekhouder in Baarn, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Jans Administratiekantoor. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

Frank Hamaekers
Frank Hamaekers 24 december, 2021 - 6:29 pm
Dankzij Emma snap ik eindelijk hoe mijn boekhouding in elkaar zit.
Met veel geduld en veel vakkundigheid heeft zij alles uitgelegd zodat ik het ook kan begrijpen.
Ze heeft ervoor gezorgd dat alles weer klopt als een bus en dat mijn btw aangifte weer op tijd is gedaan.
Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar administratiekantoor?
Stop dan met zoeken en stuur Emma een email!
Antwoord
simon
simon 5 januari, 2022 - 12:01 pm
Uitstekend!
Antwoord
Jessica Daniels
Jessica Daniels 7 januari, 2022 - 12:06 am
Zo fijn dat ik de boekhouding aan Emma kan overlaten. Ik was er eerst van overtuigd dat ik dat allemaal zelf wel kon maar na twee jaar zelf proberen (zelfs met een beetje hulp) ben ik er nu toch echt van overtuigd dat ieder z’n vak heeft. Het scheelt me nu zo veel tijd! Het voelt als een opluchting dat ze me dit werk uit handen heeft genomen.
Emma denk fijn met me mee en is goed bereikbaar voor vragen.
Antwoord
XeO4 BV
XeO4 BV 18 januari, 2022 - 1:44 pm
Al een aantal jaar doet Emma naar onze volle tevredenheid de controle van onze administratie, en de jaarlijkse belastingaangiftes voor zowel IB als VPB. Wij zijn erg blij met de samenwerking op het gebied van administratie en belastingzaken.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way