Thuispagina » Blog » Reviews over Italiasi, Zuideinde 141, Volendam

Reviews over Italiasi, Zuideinde 141, Volendam

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Italiasi, Zuideinde 141, Volendam
5/5 - (17 stemmen)

Italiasi is een groothandel gelegen aan het Zuideinde 141 in Volendam. De groothandel is gespecialiseerd in Italiaanse producten en staat bekend om haar uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten.

Ontdek algemene informatie over Italiasi

Italiasi is een groothandel gelegen aan het Zuideinde 141 in Volendam. De groothandel is gespecialiseerd in Italiaanse producten en staat bekend om haar uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten. Met een focus op authentieke smaken en ingrediënten, is Italiasi de perfecte plek voor horecaondernemers en kookliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige Italiaanse producten.

Hoewel de groothandel niet alle dagen van de week geopend is, biedt Italiasi op zowel woensdag als vrijdag de mogelijkheid om het assortiment te komen bekijken en producten aan te schaffen. Tijdens deze openingstijden kunnen bezoekers genieten van een ruime keuze aan Italiaanse lekkernijen en culinaire benodigdheden.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en voorzien van een rolstoeltoegankelijke ingang. Houd er echter rekening mee dat er geen rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig is. Desondanks streeft Italiasi ernaar om een veilige en vriendelijke omgeving te creëren voor al haar bezoekers. Zo is de groothandel LGBTQ+ vriendelijk en wordt er een veilige omgeving geboden voor transgenders.

Betalen bij Italiasi is eenvoudig en veelzijdig. De groothandel accepteert betaalpassen, biedt de mogelijkheid tot contactloos mobiel betalen en accepteert creditcards. Zo kunnen bezoekers op een veilige en gemakkelijke manier hun aankopen doen.

Kortom, Italiasi is dé bestemming voor horecaondernemers, kookliefhebbers en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige Italiaanse producten. Met een uitgebreid assortiment, toegankelijke locatie en vriendelijke sfeer, is een bezoek aan Italiasi zeker de moeite waard. Voor meer informatie over het assortiment en de openingstijden, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Italiasi of telefonisch contact opnemen met het verstrekte telefoonnummer.

Informatie over Italiasi

Werktijd
Dinsdag 27 feb.Gesloten
Woensdag 28 feb.10:00 tot 16:00
Donderdag 29 feb.Gesloten
Vrijdag 1 mrt.10:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Italiasi
  • Zuideinde 141, 1131 AG Volendam, Nederland
  • http://www.italiasi.nl/
  • +31640802868
  • 0.9 km (van het centrum van Volendam tot Italiasi).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Italiasi in Volendam, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Italiasi. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way