Thuispagina » Blog » Reviews over Isw Gasthuislaan, Gasthuislaan 145, ‘s-Gravenzande

Reviews over Isw Gasthuislaan, Gasthuislaan 145, ‘s-Gravenzande

door Lotte Meijer
4 reacties
Reviews over Isw Gasthuislaan, Gasthuislaan 145, 's-Gravenzande
5/5 - (16 stemmen)

ISW Gasthuislaan is een middelbare school gelegen aan de Gasthuislaan 145 in ‘s-Gravenzande. Met een toegewijd team van onderwijzers en modern lesmateriaal biedt deze school een inspirerende leeromgeving voor jongeren.

Ontdek algemene informatie over Isw Gasthuislaan

ISW Gasthuislaan is een middelbare school gelegen aan de Gasthuislaan 145 in 's-Gravenzande. Met een toegewijd team van onderwijzers en modern lesmateriaal biedt deze school een inspirerende leeromgeving voor jongeren. De school is makkelijk bereikbaar met rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid, waardoor het een toegankelijke locatie is voor iedereen.

De school is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00. Op maandagen en in het weekend is ISW Gasthuislaan gesloten. Voor meer informatie over de school en haar aanbod kun je terecht op hun website of telefonisch contact opnemen via 0174445588.

 Isw Gasthuislaan fotos

Isw Gasthuislaan fotos

ISW Gasthuislaan heeft een breed scala aan lesprogramma's en extracurriculaire activiteiten voor leerlingen om de ontwikkeling van hun vaardigheden en interesses te bevorderen. Of het nu gaat om wetenschap, kunst, muziek of sport, deze school stimuleert haar leerlingen om hun passies na te streven en hun potentieel te bereiken.

De school hecht waarde aan de betrokkenheid van de ouders en organiseert regelmatig ouderavonden om de voortgang van de leerlingen te bespreken en om een open communicatie te bevorderen. Het ISW Gasthuislaan-team staat altijd klaar om leerlingen en ouders te helpen met vragen en ondersteuning.

Isw Gasthuislaan fotos

Isw Gasthuislaan fotos

Met een focus op inclusiviteit en diversiteit, zorgt ISW Gasthuislaan ervoor dat al haar leerlingen zich welkom en geaccepteerd voelen, ongeacht achtergrond of persoonlijke omstandigheden. De school streeft ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen kan floreren.

Met haar gunstige locatie en moderne faciliteiten is ISW Gasthuislaan een ideale plek voor jongeren om zichzelf te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een succesvolle toekomst. De school is trots op haar hoge standaard van onderwijs en zet zich in om haar leerlingen de best mogelijke start in het leven te bieden. Bezoek ISW Gasthuislaan en ontdek zelf wat deze inspirerende onderwijsinstelling te bieden heeft!

Informatie over Isw Gasthuislaan

School: 5(16 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Isw Gasthuislaan
  • Gasthuislaan 145, 2694 BE 's-Gravenzande, Nederland
  • https://gasthuislaan.isw.info/
  • +31174445588

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Isw Gasthuislaan - een School in 's-Gravenzande, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Isw Gasthuislaan. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

laurento beek
laurento beek 13 juni, 2017 - 5:48 pm
Toegankelijk voor mensen in een rolstoel, eten beschikbaar
Antwoord
Amy Kortland
Amy Kortland 24 december, 2019 - 7:55 am
Wel een van de beste kader opleidingen
Antwoord
koen kinggamer
koen kinggamer 16 januari, 2022 - 3:57 pm
school. toetsweek. praktische opdrachten. het 8ste uur. help
Antwoord
Ann van D.
Ann van D. 18 december, 2022 - 6:28 pm
Dit is beslist een goede school. Echter zou ik hen gunnen dat zij de komende jaren, evenals hun ‘zusterschool’ aan de Sweelincklaan (die dit geweldig doen en hier continue in willen groeien), de school meer gaan inrichten zoals passend is in deze tijd. Geef de school wat flair. Het is nu een wat inspiratieloos gebouw. Richt mooie, kleurrijke ruimtes in met planten, kleur en fijne hoekjes. Op die manier wordt er een ander breindeel geprikkeld en voelen jongeren zich lekkerder op school, wat helpt bij het fijner leren. Neem docenten aan die niet alleen maar op ‘academisch niveau’ zijn ingesteld om kennis over te dragen. Maar die naast de leerling gaan staan, kunnen aansluiten en nieuwsgierig zijn op welke manier hen te bereiken. Geef waar mogelijk leerlingen een stukje zelfregie. Maak het persoonlijker. Niet zoals het op dit moment met de diploma uitreiking gaat. De jongeren stonden in een soort ‘rij’ om hun diploma om op laten halen, met amper een persoonlijk woordje. Zorg dat het kind geen nummer is. Wees creatief en selecteer op deze eigenschap nieuwe docenten. Kortom: kies voor een kleurrijker palet aan leraren die het aandurven om meer out of the box te gaan denken.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way