Thuispagina » Blog » Reviews over Ikipele, Achter de Watertoren 11, Hillegom

Reviews over Ikipele, Achter de Watertoren 11, Hillegom

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Ikipele, Achter de Watertoren 11, Hillegom
5/5 - (9 stemmen)

IkiPele is een internetwinkel gevestigd aan Achter de Watertoren 11, 2182 DV Hillegom, die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten. De winkel biedt een uitstekende serviceopties, waaronder bezorging en de mogelijkheid om de winkel te bezoeken.

Ontdek algemene informatie over Ikipele

IkiPele is een internetwinkel gevestigd aan Achter de Watertoren 11, 2182 DV Hillegom, die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten. De winkel biedt een uitstekende serviceopties, waaronder bezorging en de mogelijkheid om de winkel te bezoeken. Met een werktijd van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00, is IkiPele een handige optie voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, met daarbij rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is.

IkiPele biedt een breed scala aan producten voor verschillende behoeften. Of het nu gaat om huishoudelijke artikelen, elektronica, kleding of andere goederen, de internetwinkel heeft voor elk wat wils. Met de optie voor bezorging kunnen klanten het gemakkelijk thuis laten bezorgen, terwijl degenen die de voorkeur geven aan een meer persoonlijke ervaring de winkel kunnen bezoeken en de producten ter plaatse kunnen bekijken en kopen. Dit maakt IkiPele een veelzijdige winkel die aan de behoefte van verschillende klanten kan voldoen.

De locatie van IkiPele in Hillegom, met zijn ruime parkeergelegenheid en rolstoeltoegankelijkheid, maakt het een handige en toegankelijke keuze voor alle klanten. Of u nu individueel winkelt, met vrienden of met familie, de internetwinkel staat klaar om u van dienst te zijn. Met een telefoonnummer van 0252521064 kunnen klanten ook contact opnemen met de winkel voor eventuele vragen of verzoeken.

Met zijn uitstekende serviceopties, brede assortiment aan producten en toegankelijkheid, is IkiPele de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare internetwinkel in Hillegom. Of u nu op zoek bent naar specifieke items of gewoon wat rond wilt kijken, IkiPele staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Bezoek hun website https://www.ikipele.nl/om meer te weten te komen over hun assortiment en serviceopties, en ontdek zelf wat deze geweldige internetwinkel te bieden heeft.

Informatie over Ikipele

Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Ikipele
  • Achter de Watertoren 11, 2182 DV Hillegom, Nederland
  • https://www.ikipele.nl/
  • +31252521064
  • 1.48 km (van het centrum van Hillegom tot Ikipele).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Ikipele, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Plakgoed, Arnoudstraat 20-D
80% beoordeelt deze plek als goed
Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Ikipele in Hillegom, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Ikipele. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way