Thuispagina » Blog » Reviews over Huize Brandsen, Koningsweg 2, Baarn

Reviews over Huize Brandsen, Koningsweg 2, Baarn

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Huize Brandsen, Koningsweg 2, Baarn
4/5 - (1 stemmen)

Huize Brandsen is een verzorgingshuis gelegen aan de Koningsweg 2 in Baarn. Het huis is zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend en biedt een warme en gastvrije omgeving voor ouderen die op zoek zijn naar kwalitatieve zorg en ondersteuning.

Ontdek algemene informatie over Huize Brandsen

Huize Brandsen is een verzorgingshuis gelegen aan de Koningsweg 2 in Baarn. Het huis is zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend en biedt een warme en gastvrije omgeving voor ouderen die op zoek zijn naar kwalitatieve zorg en ondersteuning. Het verzorgingshuis is gemakkelijk bereikbaar met rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Huize Brandsen staat bekend om zijn toewijding aan het bieden van persoonlijke en professionele zorg aan haar bewoners. Het verzorgingshuis biedt een scala aan diensten, waaronder medische zorg, activiteiten en recreatie, maaltijden en huishoudelijke hulp. Het ervaren en vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en zorgt ervoor dat elke bewoner de aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Het huis heeft ook een 24-uurs noodoproepsysteem om de veiligheid en het welzijn van de bewoners te waarborgen.

Naast de uitstekende zorg en ondersteuning, biedt Huize Brandsen ook een scala aan activiteiten en recreatiemogelijkheden om de bewoners bezig en betrokken te houden. Van gezamenlijke maaltijden en uitstapjes, tot hobbyclubs en entertainment, er is altijd iets te doen en te genieten. Het verzorgingshuis streeft ernaar een gemeenschap te creëren waar bewoners zich thuis voelen en waar vriendschappen kunnen bloeien.

Wat de locatie van Huize Brandsen betreft, is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel bewoners als bezoekers. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, is het verzorgingshuis toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun mobiliteitsniveau. De rustige en groene omgeving van Baarn biedt een kalme en vredige setting, ideaal voor ouderen die op zoek zijn naar comfort en rust.

Of het nu gaat om korte termijn verblijf, langdurige zorg of speciale ondersteuning, Huize Brandsen staat klaar om te voldoen aan de individuele behoeften van elke bewoner. Het verzorgingshuis is trots op het leveren van hoogwaardige zorg en het creëren van een ondersteunende en liefdevolle omgeving voor ouderen. Neem gerust contact op met 0355413055 voor meer informatie over Huize Brandsen en ontdek hoe dit verzorgingshuis een thuis kan zijn voor uw dierbaren.

Informatie over Huize Brandsen

Verzorgingshuis: 4(1 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.24 uur geopend
Woensdag 28 feb.24 uur geopend
Donderdag 29 feb.24 uur geopend
Vrijdag 1 mrt.24 uur geopend
Zaterdag 2 mrt.24 uur geopend
Zondag 3 mrt.24 uur geopend
Locatie en contact over Huize Brandsen
  • Koningsweg 2, 3743 EV Baarn, Nederland
  • +31355413055
  • 0.8 km (van het centrum van Baarn tot Huize Brandsen).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Huize Brandsen - een Verzorgingshuis in Baarn, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Huize Brandsen. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Hans van Sambeek
Hans van Sambeek 5 maart, 2018 - 7:04 am
Prima zorgflat met behoud van zelfstandig wonen. Geweldig personeel!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way