Thuispagina » Blog » Reviews over Huisartsenpraktijk Beunder, Burgemeester van Lennepweg 39b, Heemstede

Reviews over Huisartsenpraktijk Beunder, Burgemeester van Lennepweg 39b, Heemstede

door Eva Jansen
3 reacties
Reviews over Huisartsenpraktijk Beunder, Burgemeester van Lennepweg 39b, Heemstede
4/5 - (3 stemmen)

Huisartsenpraktijk Beunder is een toonaangevende huisartsenpraktijk gelegen aan de Burgemeester van Lennepweg 39b in Heemstede. De praktijk is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor alle inwoners van de regio.

Ontdek algemene informatie over Huisartsenpraktijk Beunder

Huisartsenpraktijk Beunder is een toonaangevende huisartsenpraktijk gelegen aan de Burgemeester van Lennepweg 39b in Heemstede. De praktijk is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor alle inwoners van de regio. Met een focus op hoogwaardige patiëntenzorg en uitstekende dienstverlening, is Huisartsenpraktijk Beunder de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare huisarts.

Wat Huisartsenpraktijk Beunder onderscheidt van andere praktijken, is de toegankelijkheid die zij biedt. De praktijk beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang en parkeergelegenheid. Hierdoor kunnen patiënten met een lichamelijke beperking of mobiliteitsproblemen zich gemakkelijk en comfortabel door de praktijk verplaatsen. Daarnaast heeft de praktijk alle nodige voorzieningen, waaronder een toilet, om het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

Een ander voordeel van Huisartsenpraktijk Beunder is de flexibele werktijden. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, waardoor patiënten met verschillende schema's en verplichtingen gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Bovendien neemt de praktijk nieuwe patiënten aan, waardoor iedereen die op zoek is naar een nieuwe huisarts van harte welkom is. Met een toegewijd team van professionals staat Huisartsenpraktijk Beunder klaar om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan al haar patiënten.

Om een afspraak te maken of voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het telefoonnummer 0235280380. Daarnaast kunnen bezoekers terecht op de website van Huisartsenpraktijk Beunder, waar zij alle benodigde informatie kunnen vinden en eventueel online afspraken kunnen maken.

Kortom, Huisartsenpraktijk Beunder is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en toegankelijke huisartsenpraktijk in Heemstede. Met een focus op patiëntenzorg, voorzieningen en flexibele werktijden, voldoet de praktijk aan de behoeften van al haar patiënten.

Informatie over Huisartsenpraktijk Beunder

Huisarts: 4(3 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.08:00 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Huisartsenpraktijk Beunder
  • Burgemeester van Lennepweg 39b, 2101 RE Heemstede, Nederland
  • http://praktijkbeunder.praktijkinfo.nl/
  • +31235280380
  • 0.57 km (van het centrum van Heemstede tot Huisartsenpraktijk Beunder).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Huisartsenpraktijk Beunder, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

L.h.m. Kniest, Burgemeester van Lennepweg 39C
Huisarts ( 100% )
Burgemeester van Lennepweg 39C, 2101 RE Heemstede, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Huisartsenpraktijk Beunder - een Huisarts in Heemstede, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Huisartsenpraktijk Beunder. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

3 reacties

Sascha Ten Velden
Sascha Ten Velden 29 april, 2023 - 9:59 am
Daadkrachtig, to the point, vakkundig, meewerkend.
Antwoord
Folkert van meurs
Folkert van meurs 12 september, 2023 - 10:13 am
Een scherpe aandachtige en vriendelijke huisarts
Antwoord
Hubert Jan Koene
Hubert Jan Koene 21 november, 2023 - 10:14 pm
Prachtige behulpzame en kundige praktijk altijd klaar voor U…enig gewoon
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way