Thuispagina » Blog » Reviews over Gastouderopvang Catootje, Eikenlaan 91, Voorschoten

Reviews over Gastouderopvang Catootje, Eikenlaan 91, Voorschoten

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Gastouderopvang Catootje, Eikenlaan 91, Voorschoten
5/5 - (41 stemmen)

Gastouderopvang Catootje in Voorschoten is de perfecte plek voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare en liefdevolle kinderopvang. Gelegen aan de Eikenlaan 91, biedt deze opvang een veilige en gezellige omgeving voor kinderen van verschillende leeftijden.

Ontdek algemene informatie over Gastouderopvang Catootje

Gastouderopvang Catootje in Voorschoten is de perfecte plek voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare en liefdevolle kinderopvang. Gelegen aan de Eikenlaan 91, biedt deze opvang een veilige en gezellige omgeving voor kinderen van verschillende leeftijden. Met werktijden op dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:00 tot 18:00, is Gastouderopvang Catootje een handige optie voor werkende ouders.

Wat deze opvang uniek maakt, is de persoonlijke aandacht en zorg die elk kind hier ontvangt. De ervaren en gekwalificeerde gastouder zorgt ervoor dat de kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Bovendien is de opvang voorzien van diverse speel- en leermaterialen die de creativiteit en verbeeldingskracht van de kinderen stimuleren.

De gastouderopvang hanteert een pedagogisch beleid dat gebaseerd is op respect, vertrouwen en eigenheid. Dit houdt in dat elk kind wordt gestimuleerd om zichzelf te zijn en om te groeien in een omgeving die veilig en vertrouwd is. De kleinschaligheid van de opvang zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en een hechte band tussen de gastouder, de kinderen en de ouders.

Naast de reguliere opvanguren, biedt Gastouderopvang Catootje ook flexibele opvangmogelijkheden voor ouders met onregelmatige werktijden. Ouders kunnen contact opnemen met de opvang via het telefoonnummer 0653924980 om de mogelijkheden te bespreken.

De ligging van de opvang aan de Eikenlaan in Voorschoten is ideaal, met voldoende parkeergelegenheid en makkelijke bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. De omgeving van de opvang biedt tevens mogelijkheden voor leuke uitstapjes en natuurwandelingen, waardoor de kinderen ook in contact komen met de buitenwereld.

Al met al is Gastouderopvang Catootje een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een warme en vertrouwde omgeving voor hun kinderen. De opvang combineert professionele zorg met een huiselijke sfeer, waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Neem gerust contact op met de opvang om een kennismakingsgesprek in te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

Informatie over Gastouderopvang Catootje

Werktijd
Dinsdag 27 feb.07:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.Gesloten
Donderdag 29 feb.07:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.07:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Gastouderopvang Catootje
  • Eikenlaan 91, 2251 DG Voorschoten, Nederland
  • http://www.gastouderopvang-catootje.nl/contact-ons/
  • +31653924980
  • 1.97 km (van het centrum van Voorschoten tot Gastouderopvang Catootje).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Gastouderopvang Catootje in Voorschoten, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Gastouderopvang Catootje. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way