Thuispagina » Blog » Reviews over Gastouder Lette, Kleinhof 30, Pijnacker

Reviews over Gastouder Lette, Kleinhof 30, Pijnacker

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Gastouder Lette, Kleinhof 30, Pijnacker
4/5 - (39 stemmen)

Gastouder Lette is een warme en gastvrije kinderopvang gelegen aan Kleinhof 30, 2641 LZ Pijnacker. Met een team van ervaren en toegewijde professionals, biedt Gastouder Lette een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van alle leeftijden.

Ontdek algemene informatie over Gastouder Lette

Gastouder Lette is een warme en gastvrije kinderopvang gelegen aan Kleinhof 30, 2641 LZ Pijnacker. Met een team van ervaren en toegewijde professionals, biedt Gastouder Lette een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van alle leeftijden. De kinderopvang is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 07:00 tot 17:30, waardoor werkende ouders de flexibiliteit hebben om hun kinderen te brengen en op te halen op tijden die hen het beste uitkomen.

Gastouder Lette blinkt uit in het bieden van een hoogwaardige kinderopvangervaring, met een focus op het bevorderen van de ontwikkeling van ieder kind. De faciliteit beschikt over een ruime en goed uitgeruste speelruimte, waar kinderen kunnen spelen, leren en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen onder toezicht van ervaren professionals. Bovendien is Gastouder Lette gemakkelijk bereikbaar, met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid voor het gemak van ouders met speciale behoeften.

Ouders die op zoek zijn naar een liefdevolle en stimulerende omgeving voor hun kinderen, zullen in Gastouder Lette een ideale plek vinden. De kinderopvang is trots op het bieden van een huiselijke sfeer, waar kinderen zich veilig en geborgen voelen terwijl ze zich ontwikkelen en leren. Met een scala aan educatieve en leuke activiteiten, van knutselen tot voorlezen, zorgt Gastouder Lette ervoor dat ieder kind de kans krijgt om zijn of haar talenten en interesses te verkennen.

Bij Gastouder Lette staat het welzijn van ieder kind voorop. Het team van toegewijde medewerkers zorgt ervoor dat ieder kind de individuele aandacht krijgt die het nodig heeft, terwijl ouders regelmatig op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang van hun kinderen. Bovendien is de kinderopvang voorzien van alle benodigde vergunningen en voldoet het aan strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen toevertrouwen aan Gastouder Lette.

Al met al is Gastouder Lette de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een professionele, veilige en liefdevolle omgeving voor hun kinderen. Met een focus op individuele aandacht, educatieve groei en een huiselijke sfeer, biedt Gastouder Lette een kinderopvangervaring van topkwaliteit. Neem vandaag nog telefonisch contact op met 0636306596 om een afspraak te maken en ontdek zelf wat Gastouder Lette te bieden heeft!

Informatie over Gastouder Lette

Werktijd
Dinsdag 27 feb.07:00 tot 17:30
Woensdag 28 feb.Gesloten
Donderdag 29 feb.07:00 tot 17:30
Vrijdag 1 mrt.07:00 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Gastouder Lette
  • Kleinhof 30, 2641 LZ Pijnacker, Nederland
  • +31636306596
  • 0.88 km (van het centrum van Pijnacker tot Gastouder Lette).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Gastouder Lette in Pijnacker, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Gastouder Lette. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way