Thuispagina » Blog » Reviews over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd, Bokkingstraat 6, Volendam

Reviews over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd, Bokkingstraat 6, Volendam

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd, Bokkingstraat 6, Volendam
4/5 - (5 stemmen)

Fysiotherapie en Podologie André Dooijeweerd is een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk gevestigd aan de Bokkingstraat 6, 1131 CJ in Volendam. De praktijk staat bekend om de uitstekende zorg en professionele behandelingen die worden aangeboden aan patiënten van alle leeftijden.

Ontdek algemene informatie over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd

Fysiotherapie en Podologie André Dooijeweerd is een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk gevestigd aan de Bokkingstraat 6, 1131 CJ in Volendam. De praktijk staat bekend om de uitstekende zorg en professionele behandelingen die worden aangeboden aan patiënten van alle leeftijden. Met een team van deskundige fysiotherapeuten en podologen, biedt de praktijk gespecialiseerde behandelingen en therapieën voor een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen en klachten. De praktijk is trots op haar rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor mensen met een beperkte mobiliteit gemakkelijk is om de praktijk te bezoeken. Bovendien beschikt de praktijk over een goed uitgerust toilet voor het comfort en gemak van de patiënten.

Fysiotherapie en Podologie André Dooijeweerd hecht veel waarde aan het bieden van hoogwaardige zorg aan al haar patiënten. De praktijk staat open voor nieuwe patiënten en streeft ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar patiënten zich op hun gemak voelen. Met ruime openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, kunnen patiënten gemakkelijk een afspraak maken die past bij hun drukke schema. Het ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van persoonlijke zorg en op maat gemaakte behandelplannen om de specifieke behoeften en doelen van elke patiënt aan te pakken.

 Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd fotos

Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd fotos

De praktijk biedt een breed scala aan diensten, waaronder fysiotherapie, podologie, revalidatie en sportblessurebehandeling. Of het nu gaat om het herstellen van een blessure, het verlichten van pijn, het verbeteren van mobiliteit of het optimaliseren van de algehele gezondheid, Fysiotherapie en Podologie André Dooijeweerd staat klaar om een oplossing op maat te bieden. Bovendien is de praktijk te bereiken via het telefoonnummer 0299320037 voor het plannen van afspraken of het verkrijgen van meer informatie.

Met een toewijding aan uitmuntendheid en het welzijn van haar patiënten, is Fysiotherapie en Podologie André Dooijeweerd de ideale keuze voor hoogwaardige fysiotherapie en podologie in Volendam. Bezoek de website https://www.fysiovolendam.nl/ voor meer informatie en neem de eerste stap naar een leven vrij van pijn en mobiliteitsproblemen.

Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd fotos

Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd fotos

Informatie over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd

Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 18:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd
  • Bokkingstraat 6, 1131 CJ Volendam, Nederland
  • https://www.fysiovolendam.nl/
  • +31299320037
  • 0.57 km (van het centrum van Volendam tot Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Maatschap Fysiotherapie Duin+, Julianaweg 45b
Fysiotherapeut ( 80% )
Julianaweg 45b, 1131 CX Volendam, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd in Volendam, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Fysiotherapie En Podologie André Dooijeweerd. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way