Thuispagina » Blog » Reviews over Decostore Woonatelier Heemstede, Raadhuisstraat 65

Reviews over Decostore Woonatelier Heemstede, Raadhuisstraat 65

door Lotte Meijer
7 reacties
Reviews over Decostore Woonatelier Heemstede, Raadhuisstraat 65
4/5 - (7 stemmen)

DecoStore Woonatelier Heemstede is een gerenommeerde behangwinkel gelegen aan de Raadhuisstraat 65 in Heemstede. Deze prachtige winkel biedt een breed scala aan behang en decoratieve elementen voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle inrichting van hun huis.

Ontdek algemene informatie over Decostore Woonatelier Heemstede

DecoStore Woonatelier Heemstede is een gerenommeerde behangwinkel gelegen aan de Raadhuisstraat 65 in Heemstede. Deze prachtige winkel biedt een breed scala aan behang en decoratieve elementen voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle inrichting van hun huis. Met een uitgebreide collectie van verschillende stijlen, kleuren en patronen van behang, is DecoStore Woonatelier Heemstede de ideale plek voor liefhebbers van interieurdesign.

De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. De DecoStore is gesloten op maandag en zondag. Klanten die niet in staat zijn om persoonlijk naar de winkel te komen, hebben de mogelijkheid om hun producten online te bestellen en deze vervolgens op te halen in de winkel of te laten bezorgen. De winkel is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt ook parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Naast een uitstekende service biedt DecoStore Woonatelier Heemstede diverse betaalmogelijkheden, waaronder het gebruik van creditcards, om het winkelen voor klanten zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te maken.

Het team van DecoStore Woonatelier Heemstede bestaat uit ervaren en vriendelijke medewerkers, die altijd klaar staan om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze kunnen klanten begeleiden bij het kiezen van het perfecte behang om hun huis om te toveren tot een stijlvolle en gezellige ruimte.

DecoStore Woonatelier Heemstede heeft een gebruiksvriendelijke website waar klanten de collectie behang en decoraties kunnen bekijken en direct online kunnen bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de winkel, waar klanten de verschillende behangsoorten en decoraties in het echt kunnen zien en aanraken voordat ze een beslissing nemen.

Kortom, DecoStore Woonatelier Heemstede is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig behang en decoratie. Met een uitstekende service, diverse betaalmogelijkheden en een uitgebreide collectie is het zeker een bezoekje waard voor iedereen die zijn huis wil opfrissen of restylen.

Informatie over Decostore Woonatelier Heemstede

Behangwinkel: 4(7 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.Gesloten
Dinsdag 27 feb.10:00 tot 17:30
Woensdag 28 feb.10:00 tot 17:30
Donderdag 29 feb.10:00 tot 17:30
Vrijdag 1 mrt.10:00 tot 17:30
Zaterdag 2 mrt.10:00 tot 17:00
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Decostore Woonatelier Heemstede
  • Raadhuisstraat 65, 2101 HD Heemstede, Nederland
  • http://www.decostore-heemstede.nl/
  • +31235312992
  • 0.31 km (van het centrum van Heemstede tot Decostore Woonatelier Heemstede).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Decostore Woonatelier Heemstede, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

De rails in ons nw. huis kwamen van Decostore. We kwamen 20 runnertjes tekort voor de vitrage (die wij ergens anders hadden gekocht) Ik kreeg zomaar 20 runners mee en hoefde niets te betalen. Wat een service. Aardige mensen.

Carla Duivis (14 december 2022)
Carla Duivis

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Decostore Woonatelier Heemstede - een Behangwinkel in Heemstede, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Decostore Woonatelier Heemstede. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

7 reacties

Yan Han Tan
Yan Han Tan 28 januari, 2020 - 2:57 pm
Hier kurkvloer gekocht. Ze hebben de kurkvloer gelegd zonder ervoor te zorgen dat de ondergrond vlak was. Nu moeten we elke keer als we de keuken binnengaan op een veerkrachtige kurktegel stappen. Toen we met de eigenaar spraken, gaf hij de schuld aan de installateur (we betaalden de eigenaar voor zowel het materiaal als het werk, dus de installateur zou zijn onderaannemer moeten zijn), die vervolgens zei dat het de schuld van de aannemer was omdat hij niet waterpas stond de vloer. Wat het ook is, ze hebben hun verantwoordelijkheden voor deze slecht voltooide klus ontlopen. De plint is ook erg slecht gedaan, zonder enige trots. Blijf alsjeblieft weg.
Antwoord
Udo Bakker
Udo Bakker 6 november, 2020 - 11:59 am
topservice!
Antwoord
Sarit
Sarit 21 december, 2020 - 3:06 pm
Prettige winkel en zeer klantvriendelijk!
Antwoord
Saskia en Jeroen Claassen
Saskia en Jeroen Claassen 29 december, 2021 - 6:21 pm
Fijne winkel. We hebben al diverse gordijnen hier besteld de afgelopen jaren.
Antwoord
Ed Jeltes
Ed Jeltes 9 januari, 2022 - 5:00 pm
…In alle opzichten ! …
Antwoord
Carla Duivis
Carla Duivis 14 december, 2022 - 1:50 pm
De rails in ons nw. huis kwamen van Decostore. We kwamen 20 runnertjes tekort voor de vitrage (die wij ergens anders hadden gekocht) Ik kreeg zomaar 20 runners mee en hoefde niets te betalen. Wat een service. Aardige mensen.
Antwoord
hyper red
hyper red 16 december, 2022 - 4:15 pm
Mooie winkel
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way