Thuispagina » Blog » Reviews over De Salon Voor Je Huid, Acacialaan 18, Pijnacker

Reviews over De Salon Voor Je Huid, Acacialaan 18, Pijnacker

door Eva Jansen
4 reacties
Reviews over De Salon Voor Je Huid, Acacialaan 18, Pijnacker
4/5 - (5 stemmen)

De Salon Voor Je Huid is een bekende schoonheidssalon gelegen aan de Acacialaan 18 in Pijnacker. De salon staat bekend om haar professionele en persoonlijke benadering van huidverzorging en biedt een breed scala aan behandelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Ontdek algemene informatie over De Salon Voor Je Huid

De Salon Voor Je Huid is een bekende schoonheidssalon gelegen aan de Acacialaan 18 in Pijnacker. De salon staat bekend om haar professionele en persoonlijke benadering van huidverzorging en biedt een breed scala aan behandelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Met een focus op het verbeteren en verjongen van de huid, is De Salon Voor Je Huid de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huidverzorging en ontspanning.

De salon is gemakkelijk bereikbaar met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Bovendien beschikt de salon over alle benodigde voorzieningen, waaronder een toilet, waardoor klanten zich comfortabel en welkom voelen tijdens hun bezoek.

Met een strak en modern interieur biedt De Salon Voor Je Huid een rustgevende ambiance waar klanten kunnen genieten van een moment van ontspanning en verwennerij. De ervaren schoonheidsspecialisten van de salon zorgen ervoor dat elke klant een op maat gemaakt behandelplan ontvangt dat voldoet aan hun individuele behoeften en wensen.

De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00, en werkt op afspraak. Hierdoor kunnen klanten er zeker van zijn dat ze persoonlijke aandacht en zorg ontvangen tijdens hun behandeling.

Op de website van De Salon Voor Je Huid kunnen klanten meer informatie vinden over de aangeboden behandelingen en producten, evenals de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Daarnaast kunnen klanten via het telefoonnummer 0153697390 direct contact opnemen met de salon voor vragen of het plannen van een afspraak.

Kortom, De Salon Voor Je Huid is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huidverzorging in een ontspannen en professionele omgeving. Met haar toegankelijkheid, uitgebreide voorzieningen, en ervaren schoonheidsspecialisten, is De Salon Voor Je Huid de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een moment van luxe en verwennerij voor de huid.

Informatie over De Salon Voor Je Huid

Schoonheidssalon: 4(5 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.09:00 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.Gesloten
Donderdag 29 feb.09:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over De Salon Voor Je Huid
  • Acacialaan 18, 2641 AC Pijnacker, Nederland
  • http://www.voorjehuid.nl/
  • +31153697390
  • 0.7 km (van het centrum van Pijnacker tot De Salon Voor Je Huid).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van De Salon Voor Je Huid - een Schoonheidssalon in Pijnacker, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van De Salon Voor Je Huid. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

4 reacties

Alice Voshol
Alice Voshol 29 december, 2019 - 10:06 am
Fijne veilige producten, een mooie salon en een heel aardige en deskundige schoonheidsspecialiste!
Antwoord
Annette de Vree
Annette de Vree 29 december, 2021 - 11:33 am
Gezellig maar vooral verstand van zaken !
Antwoord
Ria Hoogendoorn
Ria Hoogendoorn 17 januari, 2022 - 9:28 pm
Was genieten, de behandeling was super en ook gezellig.
Antwoord
Sten van Dijk
Sten van Dijk 20 november, 2023 - 9:37 pm
Ik bezoek Marjolijn al een langere periode een aantal keer per jaar voor een diepe reinigging van mijn gezichtshuid. Normaal gesproken schrijf ik geen recensies, maar deze dame verdient mijn 5-sterren beoordeling. Ze is erg professioneel en weet van aanpakken, waardoor ik, wanneer ik de deur uitloop, mijn overbodige talg bij haar achterlaat. Het fijnste vind ik de manier hoe ze omgaat met haar cliënten tijdens de behandeling. Met fijne conversaties manoeuvreer je zonder moeite door de behandeling. Ze weet me te overtuigen van haar aanpak, door me telkens uit te leggen waarom ze op een bepaalde manier handelt. Hiermee gaan de nodige levenslessen en toch wel haast filosofisch gesprekken gepaard, zoals de impact van stress op je weerstand en daarmee je huid of de impact van bepaalde voeding op je huid. Dit helpt mij ook met het maken van betere keuzes om de kern van de huidproblematiek aan te pakken.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way