Thuispagina » Blog » Reviews over De Koolvlet, Keppelsloot 8, Broek op Langedijk

Reviews over De Koolvlet, Keppelsloot 8, Broek op Langedijk

door Lotte Meijer
1 reactie
Reviews over De Koolvlet, Keppelsloot 8, Broek op Langedijk
5/5 - (5 stemmen)

De Koolvlet is een basisschool gelegen aan de Keppelsloot 8 in Broek op Langedijk. De school is trots op de toegankelijkheid die zij bieden voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond of mogelijkheden.

Ontdek algemene informatie over De Koolvlet

De Koolvlet is een basisschool gelegen aan de Keppelsloot 8 in Broek op Langedijk. De school is trots op de toegankelijkheid die zij bieden voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond of mogelijkheden. De Koolvlet is elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 en biedt een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om te leren en te groeien.

Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, is de school goed bereikbaar voor kinderen met een beperking. De Koolvlet gelooft sterk in inclusief onderwijs en streeft ernaar om alle kinderen gelijke kansen te bieden. De school heeft een team van toegewijde en professionele leerkrachten die ervoor zorgen dat elk kind de ondersteuning en begeleiding krijgt die het nodig heeft om te kunnen gedijen.

De Koolvlet heeft een breed scala aan activiteiten en voorzieningen, waaronder een goed uitgeruste speeltuin en sportfaciliteiten. De school organiseert regelmatig buitenschoolse activiteiten en evenementen om de leerlingen de kans te geven zich te ontwikkelen op creatief, sportief en sociaal vlak.

De school beschikt ook over een website waar ouders en verzorgers belangrijke informatie kunnen vinden over het onderwijsprogramma, de schoolkalender en andere relevante nieuwsberichten. Ouders worden aangemoedigd om betrokken te zijn bij het onderwijs van hun kinderen en de school organiseert regelmatig ouderbijeenkomsten en open dagen.

De Koolvlet streeft ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar kinderen zich geliefd en gewaardeerd voelen. Door haar toewijding aan inclusief onderwijs en haar inzet voor het welzijn van elk kind, is De Koolvlet een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool die hun kinderen ondersteunt en aanmoedigt in hun leerproces.

Voor meer informatie over inschrijvingen en het onderwijsprogramma, kunnen geïnteresseerde ouders contact opnemen met De Koolvlet via het telefoonnummer 0226344760, of een bezoek brengen aan hun website op http://www.dekoolvlet.nl/.

Informatie over De Koolvlet

Basisschool: 5(5 recensies)
Werktijd
Maandag 26 feb.08:00 tot 17:00
Dinsdag 27 feb.08:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.08:00 tot 17:00
Donderdag 29 feb.08:00 tot 17:00
Vrijdag 1 mrt.08:00 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over De Koolvlet
  • Keppelsloot 8, 1721 HJ Broek op Langedijk, Nederland
  • http://www.dekoolvlet.nl/
  • +31226344760

Foto’s van De Koolvlet

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van De Koolvlet, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op De Koolvlet, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van De Koolvlet hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van De Koolvlet, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

De Phoenix, Keppelsloot 6
Basisschool ( 80% )
Keppelsloot 6, 1721 HJ Broek op Langedijk, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van De Koolvlet - een Basisschool in Broek op Langedijk, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van De Koolvlet. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Anouk Noah rossen
Anouk Noah rossen 12 oktober, 2023 - 8:57 am
Fijne school voor mijn dochtertje
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way