Thuispagina » Blog » Reviews over D.k.s Bouw, Haemstedeplein 9, Heemstede

Reviews over D.k.s Bouw, Haemstedeplein 9, Heemstede

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over D.k.s Bouw, Haemstedeplein 9, Heemstede
4/5 - (42 stemmen)

D.k.s Bouw is een gerenommeerde aannemer gevestigd aan Haemstedeplein 9, 2101 WC Heemstede. Met ruime ervaring en expertise in de bouwsector, staat D.k.s Bouw bekend om hun professionele diensten en kwaliteitswerk.

Ontdek algemene informatie over D.k.s Bouw

D.k.s Bouw is een gerenommeerde aannemer gevestigd aan Haemstedeplein 9, 2101 WC Heemstede. Met ruime ervaring en expertise in de bouwsector, staat D.k.s Bouw bekend om hun professionele diensten en kwaliteitswerk. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouw, restauraties of verbouwingen, D.k.s Bouw levert altijd hoogwaardig vakmanschap en voldoet aan de verwachtingen van hun klanten.

De werktijden bij D.k.s Bouw zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 19:30. Hierdoor bieden zij flexibiliteit aan hun klanten en zorgen zij ervoor dat projecten op tijd worden afgerond. De weekenden zijn echter gesloten, aangezien het team van D.k.s Bouw veel waarde hecht aan een goede balans tussen werk en privé.

Voor vragen en afspraken is D.k.s Bouw bereikbaar op het telefoonnummer 0614247845. Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om klanten te helpen en hen te voorzien van advies op maat. D.k.s Bouw streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen en hun wensen te vervullen.

Naast de uitstekende service en vakmanschap, ligt D.k.s Bouw op een gunstige locatie in Heemstede. De aannemerij is goed bereikbaar en bevindt zich in een levendige omgeving. Klanten kunnen dus eenvoudig naar de vestiging komen om hun wensen te bespreken en projecten te plannen.

Kortom, D.k.s Bouw is de ideale partner voor al het bouw- en renovatiewerk. Met hun professionele aanpak, kwaliteitsmaterialen en oog voor detail, zorgen zij voor een succesvol eindresultaat. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare aannemer, is D.k.s Bouw de juiste keuze. Neem contact op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Informatie over D.k.s Bouw

Werktijd
Maandag 26 feb.07:30 tot 19:30
Dinsdag 27 feb.07:30 tot 19:30
Woensdag 28 feb.07:30 tot 19:30
Donderdag 29 feb.07:30 tot 19:30
Vrijdag 1 mrt.07:30 tot 19:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over D.k.s Bouw
  • Haemstedeplein 9, 2101 WC Heemstede, Nederland
  • +31614247845
  • 0.45 km (van het centrum van Heemstede tot D.k.s Bouw).

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van D.k.s Bouw, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Jac. Van Dijk En Zn., Zandvaartkade 16
Schilder ( 100% )
Zandvaartkade 16, 2101 WB Heemstede, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van D.k.s Bouw in Heemstede, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van D.k.s Bouw. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way