Thuispagina » Blog » Reviews over Crodatis – Holistisch Behandelen, Theresiaplein 1a-05, Borne

Reviews over Crodatis – Holistisch Behandelen, Theresiaplein 1a-05, Borne

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Crodatis - Holistisch Behandelen, Theresiaplein 1a-05, Borne
5/5 - (5 stemmen)

Gelegen in het pittoreske Borne, is Crodatis – Holistisch Behandelen een fysiotherapiepraktijk die zich onderscheidt door zijn toegankelijkheid en holistische benadering. Met een focus op het ondersteunen van het lichaam in het genezingsproces, biedt Crodatis een scala aan behandelingen die gericht zijn op het herstellen van de balans en het welzijn van de patiënt.

Ontdek algemene informatie over Crodatis - Holistisch Behandelen

Gelegen in het pittoreske Borne, is Crodatis - Holistisch Behandelen een fysiotherapiepraktijk die zich onderscheidt door zijn toegankelijkheid en holistische benadering. Met een focus op het ondersteunen van het lichaam in het genezingsproces, biedt Crodatis een scala aan behandelingen die gericht zijn op het herstellen van de balans en het welzijn van de patiënt. De praktijk is gevestigd op het Theresiaplein 1a-05 en is gemakkelijk bereikbaar voor zowel rolstoelgebruikers als mensen met mobiliteitsbeperkingen. Met een rolstoeltoegankelijke ingang, lift, toilet en parkeergelegenheid, streeft Crodatis ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Bovendien beschikt de praktijk over een genderneutraal toilet, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om gebruik te maken van de voorzieningen.

De openingstijden van Crodatis - Holistisch Behandelen zijn op dinsdag van 13:00 tot 22:00 en op vrijdag van 07:30 tot 17:00, waardoor het voor mensen met drukke schema's gemakkelijk is om een afspraak te plannen. Het is belangrijk op te merken dat het maken van een afspraak verplicht is, aangezien Crodatis streeft naar een persoonlijke benadering van elke patiënt. Bovendien is de praktijk open voor nieuwe patiënten, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om te profiteren van de holistische behandelingen die worden aangeboden.

 Crodatis - Holistisch Behandelen fotos

Crodatis - Holistisch Behandelen fotos

Op de website van Crodatis - Holistisch Behandelen kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de aangeboden behandelingen en de filosofie van de praktijk. Met een telefoonnummer beschikbaar voor het maken van afspraken en eventuele vragen, is het gemakkelijk om in contact te komen met de praktijk om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Of het nu gaat om het verlichten van pijn, het herstellen van mobiliteit of het verbeteren van algemeen welzijn, Crodatis - Holistisch Behandelen staat klaar om te helpen met zijn deskundige team van therapeuten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een toegankelijke en holistische benadering van fysiotherapie, is Crodatis - Holistisch Behandelen de ideale bestemming. Met de focus op het bieden van hoogwaardige zorg in een inclusieve omgeving, biedt de praktijk een unieke ervaring die gericht is op het ondersteunen van het lichaam in zijn genezingsproces.

Crodatis - Holistisch Behandelen fotos

Crodatis - Holistisch Behandelen fotos

Informatie over Crodatis - Holistisch Behandelen

Fysiotherapiepraktijk: 5(5 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.13:00 tot 22:00
Woensdag 28 feb.07:30 tot 17:00
Donderdag 29 feb.Gesloten
Vrijdag 1 mrt.07:30 tot 17:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Crodatis - Holistisch Behandelen
  • Theresiaplein 1a-05, 7622 HK Borne, Nederland
  • http://www.crodatis.nl/
  • +31629289302
  • 1.22 km (van het centrum van Borne tot Crodatis - Holistisch Behandelen).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Crodatis - Holistisch Behandelen, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Een aanwinst voor Borne. Persoonlijk aandacht en uitstekende behandeling. Hier wordt echt naar je klacht geluisterd en vervolgens ook iets mee gedaan. Vervolg afspraak meteen gemaakt.

A H (24 december 2022)
A H

Foto’s van Crodatis - Holistisch Behandelen

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Crodatis - Holistisch Behandelen, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Crodatis - Holistisch Behandelen, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Crodatis - Holistisch Behandelen hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Crodatis - Holistisch Behandelen - een Fysiotherapiepraktijk in Borne, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Crodatis - Holistisch Behandelen. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Jolien Volkerink
Jolien Volkerink 24 december, 2022 - 1:28 pm
Je voelt je gelijk op je gemak.
Na een paar behandelingen klachten vrij.
Een aanrader!
Antwoord
A H
A H 24 december, 2022 - 6:10 pm
Een aanwinst voor Borne. Persoonlijk aandacht en uitstekende behandeling. Hier wordt echt naar je klacht geluisterd en vervolgens ook iets mee gedaan. Vervolg afspraak meteen gemaakt.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way