Thuispagina » Blog » Reviews over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg, Boelhouwerstraat 1, ‘s-Gravenzande

Reviews over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg, Boelhouwerstraat 1, ‘s-Gravenzande

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg, Boelhouwerstraat 1, 's-Gravenzande
4/5 - (2 stemmen)

Christian Basisschool De Kameleon Heenweg is een levendige en gastvrije basisschool gelegen aan de Boelhouwerstraat 1 in ‘s-Gravenzande. De school is trots op haar diverse en inclusieve gemeenschap, waarin elk kind wordt ondersteund en aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Ontdek algemene informatie over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg

Christian Basisschool De Kameleon Heenweg is een levendige en gastvrije basisschool gelegen aan de Boelhouwerstraat 1 in 's-Gravenzande. De school is trots op haar diverse en inclusieve gemeenschap, waarin elk kind wordt ondersteund en aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Met een sterke nadruk op academische excellentie, karaktervorming en persoonlijke groei, biedt De Kameleon een inspirerende en stimulerende omgeving voor kinderen om te leren en zich te ontwikkelen.

De school heeft een toegewijd en deskundig team van leraren en ondersteunend personeel, die er allemaal naar streven om een veilige, ondersteunende en boeiende omgeving te bieden voor alle leerlingen. De school heeft een duidelijke focus op het ontwikkelen van de kerncompetenties van de leerlingen, zoals lezen, schrijven en rekenen, terwijl ze tegelijkertijd aandacht besteden aan creativiteit, kritisch denken en sociale vaardigheden.

 Christian Elementary School De Kameleon Heenweg fotos

Christian Elementary School De Kameleon Heenweg fotos

Christian Basisschool De Kameleon Heenweg heeft een modern en goed uitgerust gebouw, met ruime klaslokalen, een uitgebreide bibliotheek, een computerlokaal en speciale ruimtes voor kunst, muziek en sport. De school streeft ernaar om een stimulerende leeromgeving te bieden die kinderen uitdaagt en inspireert, en die hen in staat stelt om hun interesses en talenten te verkennen en te ontwikkelen.

De school hanteert ook een inclusieve benadering, met aandacht voor de individuele behoeften en leerstijlen van alle leerlingen. Er is een speciaal ondersteuningsteam dat samenwerkt met leraren, ouders en externe professionals om ervoor te zorgen dat elk kind de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om succesvol te zijn.

Christian Elementary School De Kameleon Heenweg fotos

Christian Elementary School De Kameleon Heenweg fotos

Christian Basisschool De Kameleon Heenweg hecht ook veel waarde aan ouderbetrokkenheid en communiceert regelmatig met ouders over de voortgang van hun kinderen, evenementen op school en andere relevante informatie. De school organiseert ook regelmatig ouderavonden, workshops en andere activiteiten om de betrokkenheid van ouders en het schoolgemeenschap te bevorderen.

Voor ouders die geïnteresseerd zijn in het aanmelden van hun kind bij Christian Basisschool De Kameleon Heenweg, organiseert de school regelmatig open dagen en rondleidingen, waarbij ze de kans krijgen om de faciliteiten te bekijken, in gesprek te gaan met het personeel en een gevoel te krijgen voor de sfeer en cultuur van de school. Met zijn toegankelijke locatie en toegewijde team is de school een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardige basisschool voor hun kinderen.

Informatie over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg

Basisschool: 4(2 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:30 tot 14:00
Woensdag 28 feb.08:30 tot 14:00
Donderdag 29 feb.08:30 tot 14:00
Vrijdag 1 mrt.08:30 tot 14:00
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Christian Elementary School De Kameleon Heenweg
  • Boelhouwerstraat 1, 2691 LR 's-Gravenzande, Nederland
  • https://www.heenweg-kameleon.pcpow.nl/
  • +31174413364

Foto’s van Christian Elementary School De Kameleon Heenweg

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Christian Elementary School De Kameleon Heenweg, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Christian Elementary School De Kameleon Heenweg, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Christian Elementary School De Kameleon Heenweg hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Christian Elementary School De Kameleon Heenweg - een Basisschool in 's-Gravenzande, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Christian Elementary School De Kameleon Heenweg. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Rick Van Vliet
Rick Van Vliet 6 december, 2016 - 6:06 pm
Jop
Antwoord
Jason Hofman
Jason Hofman 12 juni, 2023 - 8:12 pm
Hele leuke en gezellige school
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way