Thuispagina » Blog » Reviews over Christelijk Ikc De Twijn – Locatie Pieter De Hoogh., Alblasserdam

Reviews over Christelijk Ikc De Twijn – Locatie Pieter De Hoogh., Alblasserdam

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh., Alblasserdam
5/5 - (2 stemmen)

Christelijk IKC De Twijn – locatie Pieter de Hoogh is een onderwijsinstelling gelegen aan Pieter de Hoochplaats 1, 2951 SC Alblasserdam. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Ontdek algemene informatie over Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.

Christelijk IKC De Twijn - locatie Pieter de Hoogh is een onderwijsinstelling gelegen aan Pieter de Hoochplaats 1, 2951 SC Alblasserdam. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. De school is toegewijd aan het bieden van hoogwaardig christelijk onderwijs en heeft als missie om elk kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

De school biedt een breed scala aan onderwijsprogramma's voor kinderen van alle leeftijden, van kleuterschool tot middelbare school. De docenten en medewerkers zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en stimulerende leeromgeving waarin elk kind zijn of haar volledige potentieel kan bereiken. Daarnaast hecht de school veel waarde aan het betrekken van ouders bij het onderwijsproces en werkt zij nauw met hen samen om de beste resultaten voor de kinderen te bereiken.

 Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. fotos

Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. fotos

Naast het academische curriculum biedt Christelijk IKC De Twijn - locatie Pieter de Hoogh ook een scala aan buitenschoolse activiteiten, waaronder sport, kunst en muziek. Op deze manier worden de kinderen gestimuleerd om hun interesses en talenten verder te ontwikkelen en zichzelf op verschillende gebieden te ontplooien.

De school beschikt over moderne faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een bibliotheek, een sporthal en buitenruimtes voor sport en spel. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het gebruik van moderne technologieën in het onderwijs, om de kinderen voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. fotos

Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. fotos

De locatie Pieter de Hoogh van Christelijk IKC De Twijn staat bekend om haar sterke gemeenschapsgevoel en de nauwe samenwerking tussen ouders, leerkrachten en leerlingen. Dit draagt bij aan een positief en ondersteunend leer- en leefklimaat, waarin elk kind zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt.

Voor meer informatie over de onderwijsprogramma's, inschrijvingen en evenementen, nodigt Christelijk IKC De Twijn - locatie Pieter de Hoogh geïnteresseerde ouders en leerlingen uit om de website te bezoeken of contact op te nemen via het telefoonnummer 0788200032.

Informatie over Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.

Onderwijsinstelling: 5(2 recensies)
Locatie en contact over Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.
  • Pieter de Hoochplaats 1, 2951 SC Alblasserdam, Nederland
  • http://www.loopplank-alblasserdam.nl/
  • +31788200032
  • 0.19 km (van het centrum van Alblasserdam tot Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.).

Foto’s van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh., gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh., met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh., bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Stichting Voor Protestants-Christelijk Onderwijs Alblasserdam-Zwijndrecht, Pieter de Hoochplaats 1
80% beoordeelt deze plek als goed
Pieter de Hoochplaats 1, 2951 SC Alblasserdam, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh. - een Onderwijsinstelling in Alblasserdam, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Christelijk Ikc De Twijn - Locatie Pieter De Hoogh.. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

GamekingRi Ri
GamekingRi Ri 29 december, 2021 - 12:37 pm
Kom absoluut niet naar deze school er wordt heel veel gepest
Antwoord
Eva T.S.
Eva T.S. 1 januari, 2022 - 11:36 am
Geweldige school!
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way