Thuispagina » Blog » Reviews over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman, Garbialaan 2 B, Hillegom

Reviews over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman, Garbialaan 2 B, Hillegom

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman, Garbialaan 2 B, Hillegom
5/5 - (1 stemmen)

Centrum Bekken- en Bekkenbodemzorg Hageman is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Garbialaan 2 B in Hillegom. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van bekken- en bekkenbodemklachten en biedt een breed scala aan diensten aan om patiënten te helpen bij het herstel en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Ontdek algemene informatie over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman

Centrum Bekken- en Bekkenbodemzorg Hageman is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Garbialaan 2 B in Hillegom. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van bekken- en bekkenbodemklachten en biedt een breed scala aan diensten aan om patiënten te helpen bij het herstel en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. De praktijk is opgericht en wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer, waardoor het een toegankelijke en veilige omgeving is voor iedereen, inclusief LGBTQ+ gemeenschap en transgenders.

Wat Centrum Bekken- en Bekkenbodemzorg Hageman onderscheidt van andere fysiotherapiepraktijken is hun focus op toegankelijkheid. De locatie beschikt over rolstoeltoegankelijke voorzieningen, waaronder een rolstoeltoegankelijke ingang, lift, toilet, parkeergelegenheid en zitplaatsen. Dit maakt de praktijk toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele mobiliteitsbeperkingen. Bovendien is de praktijk LGBTQ+ vriendelijk en biedt een veilige omgeving voor transgenders, waardoor het een inclusieve plek is voor alle patiënten.

Centrum Bekken- en Bekkenbodemzorg Hageman werkt op afspraak, waarbij nieuwe patiënten van harte welkom zijn. De openingstijden zijn op dinsdag van 08:30 tot 17:00 en op donderdag van 08:00 tot 14:00, waardoor er voldoende gelegenheid is voor patiënten om een geschikt tijdstip te vinden voor hun afspraak. Bovendien biedt de praktijk noodhulp aan, waardoor patiënten in geval van spoed op de juiste zorg kunnen rekenen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 0233038503. Daarnaast is alle informatie over de praktijk en haar diensten te vinden op hun website https://bekkenfysiotherapiehageman.nl/. Centrum Bekken- en Bekkenbodemzorg Hageman staat klaar om patiënten te helpen bij hun herstel en het behalen van een optimale gezondheid en welzijn.

Informatie over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman

Fysiotherapiepraktijk: 5(1 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.08:30 tot 17:00
Woensdag 28 feb.Gesloten
Donderdag 29 feb.08:00 tot 14:00
Vrijdag 1 mrt.Gesloten
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman
  • Garbialaan 2 B, 2182 LA Hillegom, Nederland
  • https://bekkenfysiotherapiehageman.nl/
  • +31233038503
  • 0.57 km (van het centrum van Hillegom tot Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Ik heb een goede uitleg tijdens mijn afspraak aan mijn iedere vraag. Ik verlaat de locatie met een gerust hart.

Sumeyra Candan (Mey) (18 november 2023)
Sumeyra Candan (Mey)

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman - een Fysiotherapiepraktijk in Hillegom, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Centrum Bekken-En Bekkenbodemzorg Hageman. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Sumeyra Candan (Mey)
Sumeyra Candan (Mey) 18 november, 2023 - 8:16 am
Ik heb een goede uitleg tijdens mijn afspraak aan mijn iedere vraag. Ik verlaat de locatie met een gerust hart.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way