Thuispagina » Blog » Reviews over Bso De Buren – Sko Oegstgeest, Jan Wolkerslaan 18A

Reviews over Bso De Buren – Sko Oegstgeest, Jan Wolkerslaan 18A

door Lotte Meijer
2 reacties
Reviews over Bso De Buren - Sko Oegstgeest, Jan Wolkerslaan 18A
4/5 - (4 stemmen)

BSO De Buren – SKO Oegstgeest is de ideale plek voor naschoolse opvang voor kinderen in de regio Oegstgeest. Gelegen aan de Jan Wolkerslaan 18A, 2343 BK, biedt deze BSO een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om hun vrije tijd door te brengen na schooltijd.

Ontdek algemene informatie over Bso De Buren - Sko Oegstgeest

BSO De Buren - SKO Oegstgeest is de ideale plek voor naschoolse opvang voor kinderen in de regio Oegstgeest. Gelegen aan de Jan Wolkerslaan 18A, 2343 BK, biedt deze BSO een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om hun vrije tijd door te brengen na schooltijd. Met ruime openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, is BSO De Buren een handige optie voor werkende ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige naschoolse opvang.

De faciliteit is rolstoeltoegankelijk en biedt een scala aan activiteiten en programma's die zijn ontworpen om kinderen te vermaken en hun talenten en interesses te stimuleren. Van knutselen en spelletjes tot buiten spelen en groepsactiviteiten, er is voor elk wat wils bij BSO De Buren. Bovendien beschikt de BSO over ervaren en getraind personeel dat de kinderen begeleidt en toezicht houdt, waardoor ouders gerust kunnen zijn dat hun kinderen in goede handen zijn.

 Bso De Buren - Sko Oegstgeest fotos

Bso De Buren - Sko Oegstgeest fotos

Met een duidelijke focus op het bieden van een veilige en stimulerende omgeving, is BSO De Buren toegewijd aan het ondersteunen van de ontwikkeling van elke individuele deelnemer door middel van leuke en educatieve activiteiten. De BSO stimuleert de sociale interactie, creativiteit en zelfexpressie van elk kind, terwijl het ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden en waarden bevordert.

Ouders kunnen er zeker van zijn dat hun kinderen goed verzorgd worden bij BSO De Buren, zodat ze zich kunnen concentreren op hun werk en andere verantwoordelijkheden, terwijl ze weten dat hun kinderen in een veilige en ondersteunende omgeving zijn. Met een handige locatie en flexibele openingstijden is BSO De Buren de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige naschoolse opvang in de regio Oegstgeest.

Bso De Buren - Sko Oegstgeest fotos

Bso De Buren - Sko Oegstgeest fotos

Voor meer informatie over BSO De Buren - SKO Oegstgeest, kunnen geïnteresseerde ouders contact opnemen via telefoonnummer 0715191260 of de website van de BSO bezoeken op http://www.sko-oegstgeest.nl/. Met zijn focus op kwaliteit, veiligheid en plezier, is BSO De Buren een uitstekende keuze voor naschoolse opvang in de regio Oegstgeest.

Informatie over Bso De Buren - Sko Oegstgeest

Naschoolse opvang: 4(4 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.07:30 tot 18:30
Woensdag 28 feb.07:30 tot 18:30
Donderdag 29 feb.07:30 tot 18:30
Vrijdag 1 mrt.07:30 tot 18:30
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Bso De Buren - Sko Oegstgeest
  • Jan Wolkerslaan 18A, 2343 BK Oegstgeest, Nederland
  • http://www.sko-oegstgeest.nl/
  • +31715191260
  • 1.43 km (van het centrum van Oegstgeest tot Bso De Buren - Sko Oegstgeest).

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Bso De Buren - Sko Oegstgeest - een Naschoolse opvang in Oegstgeest, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Bso De Buren - Sko Oegstgeest. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

2 reacties

Douwe
Douwe 28 december, 2021 - 9:27 am
Conciërge hier is fan-tas-tisch … …
Antwoord
extra account
extra account 12 december, 2023 - 12:22 pm
leuk als je vrienden hebt, blokhut en zomervakantie/meivakantie is ook leuk.
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way