Thuispagina » Blog » Reviews over Bookvinkclub, Stadhouderslaan / Steinerbos, Stein

Reviews over Bookvinkclub, Stadhouderslaan / Steinerbos, Stein

door Eva Jansen
0 reactie
Reviews over Bookvinkclub, Stadhouderslaan / Steinerbos, Stein
4/5 - (2 stemmen)

De Bookvinkclub is een prachtige vogelkijkplaats gelegen aan de Stadhouderslaan in Stein. Deze unieke locatie biedt vogelliefhebbers de mogelijkheid om verschillende soorten vogels te spotten in hun natuurlijke habitat.

Ontdek algemene informatie over Bookvinkclub

De Bookvinkclub is een prachtige vogelkijkplaats gelegen aan de Stadhouderslaan in Stein. Deze unieke locatie biedt vogelliefhebbers de mogelijkheid om verschillende soorten vogels te spotten in hun natuurlijke habitat. Of je nu een ervaren vogelaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in de prachtige wereld van vogels, de Bookvinkclub heeft voor ieder wat wils.

De vogelkijkplaats is open op dinsdag van 09:00 tot 17:00 uur en is daarnaast zelfs 24 uur geopend op woensdag. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om op elk moment van de dag van de prachtige vogels en hun omgeving te genieten. Houd er rekening mee dat de Bookvinkclub op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gesloten is, dus zorg ervoor dat je je bezoek plant op een van de dagen dat de locatie geopend is.

 Bookvinkclub fotos

Bookvinkclub fotos

Met een prachtige ligging in het Steinerbos, biedt de Bookvinkclub een serene en rustige omgeving waar bezoekers kunnen genieten van de schoonheid van de natuur en de geluiden van fluitende vogels. Of je nu alleen komt om te ontspannen en te genieten van de rust of om actief op zoek te gaan naar zeldzame vogelsoorten, deze locatie biedt voor ieder wat wils.

Daarnaast biedt de Bookvinkclub ook educatieve programma's en rondleidingen aan, waarbij bezoekers meer te weten kunnen komen over de verschillende vogelsoorten die in het gebied voorkomen en hoe ze het best kunnen worden gespot. Dit maakt de locatie ook ideaal voor gezinnen met kinderen die graag meer willen leren over de natuur en vogels.

Bookvinkclub fotos

Bookvinkclub fotos

Kortom, de Bookvinkclub is de perfecte plek voor vogelliefhebbers en natuurliefhebbers om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Of je nu alleen komt om te ontspannen en tot rust te komen of om actief op zoek te gaan naar zeldzame vogelsoorten, deze locatie biedt voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan de Bookvinkclub en laat je betoveren door de prachtige wereld van vogels.

Informatie over Bookvinkclub

Werktijd
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 17:00
Woensdag 28 feb.24 uur geopend
Donderdag 29 feb.Gesloten
Vrijdag 1 mrt.Gesloten
Zaterdag 2 mrt.Gesloten
Zondag 3 mrt.Gesloten
Locatie en contact over Bookvinkclub
  • Stadhouderslaan / Steinerbos, 6171 Stein, Nederland
  • 1.56 km (van het centrum van Stein tot Bookvinkclub).

Foto’s van Bookvinkclub

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Bookvinkclub, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Bookvinkclub, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Bookvinkclub hebben gedeeld.

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Bookvinkclub, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Model Bouw Club Zuid-Limburg, 6171 AL Stein
Schaalmodelclub ( 80% )
6171 AL Stein, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Bookvinkclub in Stein, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Bookvinkclub. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way