Thuispagina » Blog » Reviews over Blokker Volendam Zeestraat, Zeestraat 21

Reviews over Blokker Volendam Zeestraat, Zeestraat 21

door Lotte Meijer
7 reacties
Reviews over Blokker Volendam Zeestraat, Zeestraat 21
4/5 - (16 stemmen)

Blokker Volendam Zeestraat is dé winkel voor huishoudapparatuur in de pittoreske stad Volendam. Gelegen aan Zeestraat 21, 1131 ZD Volendam, is deze vestiging van Blokker de perfecte plek voor al uw huishoudelijke behoeften.

Ontdek algemene informatie over Blokker Volendam Zeestraat

Blokker Volendam Zeestraat is dé winkel voor huishoudapparatuur in de pittoreske stad Volendam. Gelegen aan Zeestraat 21, 1131 ZD Volendam, is deze vestiging van Blokker de perfecte plek voor al uw huishoudelijke behoeften. Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met zondag, biedt Blokker Volendam Zeestraat de mogelijkheid om op verschillende momenten van de week langs te komen. Op dinsdag tot en met vrijdag kunt u namelijk terecht van 09:00 tot 18:00, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 17:00.

Daarnaast is de winkel ook gemakkelijk bereikbaar, zowel voor als na het winkelen. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, is Blokker Volendam Zeestraat toegankelijk voor iedereen. Bovendien biedt de winkel diverse serviceopties, zoals het ophalen van online bestellingen in de winkel en de mogelijkheid tot het bezoeken van de winkel.

 Blokker Volendam Zeestraat fotos

Blokker Volendam Zeestraat fotos

Bij Blokker Volendam Zeestraat wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo biedt de winkel recyclingmogelijkheden voor batterijen, om op die manier bij te dragen aan een schonere leefomgeving. Ook wat betreft betalen biedt Blokker Volendam Zeestraat diverse mogelijkheden. Zo worden betaalpassen en creditcards geaccepteerd, waardoor het gemakkelijk is om uw aankopen af te rekenen.

Kortom, Blokker Volendam Zeestraat is de ideale plek om uw huishoudelijke apparatuur aan te schaffen. Met een uitgebreid assortiment, ruime openingstijden en diverse serviceopties, staat het vriendelijke personeel klaar om u te verwelkomen in deze winkel. Of u nu op zoek bent naar keukengerei, elektronica of andere huishoudelijke benodigdheden, Blokker Volendam Zeestraat heeft het allemaal. Kom langs en ervaar het zelf!

Blokker Volendam Zeestraat fotos

Blokker Volendam Zeestraat fotos

Informatie over Blokker Volendam Zeestraat

Winkel huishoudapparatuur: 4(16 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.09:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.09:00 tot 18:00
Donderdag 29 feb.09:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.09:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.09:00 tot 17:00
Zondag 3 mrt.10:00 tot 17:00
Locatie en contact over Blokker Volendam Zeestraat
  • Zeestraat 21, 1131 ZD Volendam, Nederland
  • https://www.blokker.nl/winkels/volendam/zeestraat-21?utm_medium=organic&utm_source=gmblisting
  • +31299320224
  • 0.63 km (van het centrum van Volendam tot Blokker Volendam Zeestraat).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Blokker Volendam Zeestraat, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Mooie winkel. Goed assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom uit s Hertogenbosch, maar de sfeer in volendam is prettiger. Daarom kwam mijn vader die op 11 april 2023 is overleden altijd graag naar volendam. ..................

Marcel Be Heuvel (20 november 2023)
Marcel Be Heuvel

Fijne Blokker met vriendelijk personeel. Het assortiment is ruim voldoende. Wat ik zelf heel plezierig vind is dat je artikelen thuis online of in de winkel online kunt bestellen en die bij de Blokker laten bezorgen. Zo is jouw artikel altijd voorradig.

Wolly Roest (16 januari 2020)
Wolly Roest

Foto’s van Blokker Volendam Zeestraat

Hieronder vindt u een verzameling unieke foto’s van Blokker Volendam Zeestraat, gedeeld door reizigers die deze plek hebben ervaren. Ze bieden een gevarieerde en unieke kijk op Blokker Volendam Zeestraat, met unieke perspectieven en ervaringen. Laten we genieten van de prachtige momenten die bezoekers van Blokker Volendam Zeestraat hebben gedeeld.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Blokker Volendam Zeestraat - een Winkel huishoudapparatuur in Volendam, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Blokker Volendam Zeestraat. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

7 reacties

Daphne Van Der Valk
Daphne Van Der Valk 11 mei, 2017 - 7:02 am
Je word er keurig geholpen
Antwoord
Lisette de Jong
Lisette de Jong 7 oktober, 2017 - 9:47 am
Zeer vriendelijke, kleine, toch goedgesorteerde Blokker
Antwoord
Wolly Roest
Wolly Roest 16 januari, 2020 - 2:21 pm
Fijne Blokker met vriendelijk personeel. Het assortiment is ruim voldoende. Wat ik zelf heel plezierig vind is dat je artikelen thuis online of in de winkel online kunt bestellen en die bij de Blokker laten bezorgen. Zo is jouw artikel altijd voorradig.
Antwoord
Mevrouw Samsung S2
Mevrouw Samsung S2 13 februari, 2020 - 7:18 am
Goed …leuke winkel… …
Antwoord
ahmet yurdaşan
ahmet yurdaşan 16 juni, 2023 - 11:49 pm
Ik vind het heel leuk.
Antwoord
Marco Dominicus
Marco Dominicus 21 september, 2023 - 12:10 am
Wat een top service van Linda, Marlina en Lisa. Afgelopen zaterdag vierde wij de verjaardag van onze dochter en waren gezien het extreem zonnige weer op zoek naar 2 partytenten. Wij wonen in Hoorn en daar was nergens meer iets te krijgen. Na enig speurwerk een belletje naar blokker Volendam in de zeestraat.Ze hadden er nog 2 maar gingen over 5 minuten sluiten. Na de situatie te hebben uitgelegd vonden de dames het geen enkel probleem om een half uurtje te wachten. Wat een toppers ……. De verjaardag was een succes en we zijn erg blij met onze tenten.
Antwoord
Marcel Be Heuvel
Marcel Be Heuvel 20 november, 2023 - 9:07 am
Mooie winkel.
Goed assortiment.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik kom uit s Hertogenbosch, maar de sfeer in volendam is prettiger.
Daarom kwam mijn vader die op 11 april 2023 is overleden altijd graag naar volendam. ………………
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way