Thuispagina » Blog » Reviews over Base Clothing, Rembrandtlaan 223, Sliedrecht

Reviews over Base Clothing, Rembrandtlaan 223, Sliedrecht

door Eva Jansen
1 reactie
Reviews over Base Clothing, Rembrandtlaan 223, Sliedrecht
4/5 - (1 stemmen)

Base Clothing is een trendy kledingwinkel gelegen aan de Rembrandtlaan 223 in Sliedrecht. De winkel is ideaal gelegen in het bruisende hart van de stad en is daardoor gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale inwoners als bezoekers van buitenaf.

Ontdek algemene informatie over Base Clothing

Base Clothing is een trendy kledingwinkel gelegen aan de Rembrandtlaan 223 in Sliedrecht. De winkel is ideaal gelegen in het bruisende hart van de stad en is daardoor gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale inwoners als bezoekers van buitenaf. Base Clothing biedt een uitgebreide collectie aan kleding voor zowel dames als heren, variërend van casual kleding tot meer formele outfits.

Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met zondag, kunnen klanten op elk gewenst moment van de week terecht om de nieuwste trends op het gebied van mode te ontdekken. De winkel is geopend van 06:00 tot 18:00 en biedt daarmee voldoende gelegenheid voor een bezoek, zowel voor werkende professionals als studenten die op zoek zijn naar een trendy outfit voor een avondje uit. Daarnaast is Base Clothing ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of om een afspraak te maken.

Het vriendelijke en behulpzame personeel van Base Clothing staat altijd klaar om klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Daarnaast is er in de winkel ook de mogelijkheid om rustig rond te kijken en verschillende items met elkaar te vergelijken. Het winkelbezoek is dan ook een echte beleving, waarbij klanten volledig op hun gemak de nieuwste mode kunnen ontdekken.

Base Clothing onderscheidt zich van andere kledingwinkels door de uitstekende service die zij bieden. Het is niet alleen mogelijk om de nieuwste trends in de winkel te ontdekken, maar klanten kunnen ook rekenen op persoonlijk stijladvies en hulp bij het vinden van de perfecte outfit. Bovendien is het aanbod van Base Clothing altijd up-to-date en worden er regelmatig nieuwe collecties toegevoegd, zodat klanten altijd verzekerd zijn van de laatste mode.

Kortom, Base Clothing is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar trendy kleding van hoge kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment, uitstekende service en ruime openingstijden, is een bezoek aan Base Clothing zeker de moeite waard. Met een telefoontje vooraf is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor persoonlijk stijladvies. Kom langs bij Base Clothing en ontdek de nieuwste mode!

Informatie over Base Clothing

Kledingwinkel: 4(1 recensies)
Werktijd
Dinsdag 27 feb.06:00 tot 18:00
Woensdag 28 feb.06:00 tot 18:00
Donderdag 29 feb.06:00 tot 18:00
Vrijdag 1 mrt.06:00 tot 18:00
Zaterdag 2 mrt.06:00 tot 18:00
Zondag 3 mrt.06:00 tot 18:00
Locatie en contact over Base Clothing
  • Rembrandtlaan 223, 3362 AG Sliedrecht, Nederland
  • +31622752935
  • 1.17 km (van het centrum van Sliedrecht tot Base Clothing).

Klanten-reviews

Hieronder vindt u een reeks eerlijke en uiteenlopende recensies over Base Clothing, waardoor u een uitgebreid beeld krijgt van de kwaliteit en ervaring hier. Er moet echter worden opgemerkt dat deze beoordelingen persoonlijk zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ervaring van elke reiziger, van beginners tot lokale bewoners en internationale bezoekers.

Top materiaal, snelle en correcte afhandeling van deze geweldige website. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende artikelen. Mvg Rens

Autocross Online (30 januari 2020)
Autocross Online

Lijst met locaties in de buurt

Als je meer wilt weten over plaatsen in de buurt van Base Clothing, bekijk dan de onderstaande lijst om een overzicht te krijgen en je ervaring te optimaliseren.

Dimanta, Merelstraat 4
80% beoordeelt deze plek als goed
Merelstraat 4, 3362 RK Sliedrecht, Nederland.

Deze artikel geeft een gedetailleerde beoordeling van Base Clothing - een Kledingwinkel in Sliedrecht, Nederland. Van het benoemen van de opvallende kenmerken van de locatie tot de locatie en diversiteit van de ervaringen hier, presenteert het artikel een algemeen beeld van Base Clothing. Op basis van deze informatie kan de lezer een duidelijk beeld krijgen en beoordelen of deze bestemming geschikt is voor hen of niet.

U zou dit ook kunnen waarderen

1 reactie

Autocross Online
Autocross Online 30 januari, 2020 - 12:30 pm
Top materiaal, snelle en correcte afhandeling van deze geweldige website.
Ik ben zeer benieuwd naar de volgende artikelen.
Mvg Rens
Antwoord

Laat een reactie achte

Over ons

Logo-verrero

VerreRondreizen.com is where we lead you to discover cities in the Netherlands in a unique and interesting way